Eşimin samimiyeti

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.632
2.560
133
İyi akşamlar. eşim bir organizasyon düzenleyecek yardım amaçlı. bu sebeple arkadaşlarını msjla ve telefonla arayarak davet etmişti:
sonra yan odada telefonla konuşurken bayanla konusuyor o da sanırım sabah uyanamam fln dıyor. eşim de ona ben seni uyandırırım dedi. ben de duydum bunu. Telefonu kapattı surat astım niye o şekilde konuşuyorrsun ne bu samimiyet diye. Bana diyor ki davet ettim ne kadar cok kişi gelirse o kadar iyi benim kötü niyetim yok telefonum ortada istediğin zaman bak. gizli saklı iş yapmıyorum dıyor.
sizce ben mi abartıyorum.

Telefon edecek sadece abartmayin ve bunu ise yetisebilsin falan diye de yapmıyor. Kendi düzenlediği organizasyona gelebilsin diye yapıyor.

ne münasebet. alarm kurmak zor mu? hadi ona da kalkmıyorsun nazının geçtiği bi arkadaşına söyle. eşine kur yapmış ama eşine güvenebilirsin cidden kötü niyetli söylememis gibi :)

İyi akşamlar. eşim bir organizasyon düzenleyecek yardım amaçlı. bu sebeple arkadaşlarını msjla ve telefonla arayarak davet etmişti:
sonra yan odada telefonla konuşurken bayanla konusuyor o da sanırım sabah uyanamam fln dıyor. eşim de ona ben seni uyandırırım dedi. ben de duydum bunu. Telefonu kapattı surat astım niye o şekilde konuşuyorrsun ne bu samimiyet diye. Bana diyor ki davet ettim ne kadar cok kişi gelirse o kadar iyi benim kötü niyetim yok telefonum ortada istediğin zaman bak. gizli saklı iş yapmıyorum dıyor.
sizce ben mi abartıyorum.

Bence abartmıyorsunuz. O zaman serbest meslek sahipleri hep arasın müşterileri sabah erkenden uyandırsın. Aldıkları malın bitim süresini takip edip arayıp yenisini alsınlar diye hatırlatsın.

İş başka özel hayat başka.

Kadın ya da erkek fark etmez, sabah kimseyi uyandırmak için aramasını istemezdim.

Kesinlikle abartmıyorsun. Elim kadınını ne diye uyandıracakmış, saçmalık. Tamamen haklısın.

Bence yaptığı seyı kotu niyetle yapmamıs olabilir tanımadığım ıcın bırsey diyemem..ama karsısında kı bı bayan sonucta sabah ben senı uyandırırım deyıp böyle bo davranışta bulunması bence Hos bı davranış degıl

yahu klasik etkinliğe adam toplama taktiğidir, yollarda kadın anketörlerin erkekleri erkek anketörlerin kadınları durdurması gibi sırf ilgi çekme hoşuna gitme amaçlı.abartacak bir şey yok

Vururdum benden başka kimseyi uyandıramaz ne münasebet !

Back
X