Eşimin Sarı saç takıntısı !

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Arkadaşlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.. ben eşimi saçımı kestirmek ve sarıya boyatmak konusunda bir türlü ikna edemiyorum! nolur bi akıl verin nasıl ikna edicem:26: sırf bu yüzden üç gündür inatlaşma içindeyiz aslında 10 yıldır aynı sabit fikrinden bir türlü vazgeçiremiyorum evlendiğimden bu yana aynı tutum içinde asla kısa ve sarı saçı istemiyor bende çok sıkıldım uzun ve koyu renk saç kullanmaktan :31: normalde çok inatçı sabit fikirli bencil biri değildir eşim ama bu konuda ben ona ne dediysem ikna edemedim :50:

Son düzenleme:
Bende eşime ehliyet almak için ikna edemiyorum, aynı senin anlattığın durum. Ayrıca başka hiç bir takıntısı yok, ne dersem yapar yani.

Bende eşime ehliyet almak için ikna edemiyorum, aynı senin anlattığın durum. Ayrıca başka hiç bir takıntısı yok, ne dersem yapar yani.

aynen yaa ne istesem yapan adam bu konuda nuh diyor peygamber demiyor dilekolay 10 yıldır ikna edemedim hırs yaptım resmen :26:

benim ablamın eside sarı ve kısa saca takıntılı demeki tek degilmis :1: ablamda yapmaz bi kere zoraki rofle yaptırmıstı onda bile suratı astı dikkat ceiyor diye sanırım istemiyorlar sarı sacı..uzun sacda iyidir zaten ya kestirme sonra pisman olursun belki kat falan attırabilirsin saclarının aralarına sarı ısıltılar falan belki az olunca sesi cıkmaz

Son düzenleme:
benim ablamın eside sarı ve kısa saca takıntılı demeki tek degilmis :1: ablamda yapmaz bi kere zoraki rofle yaptırmıstı onda bile suratı astı dikkat ceiyor diye sanırım istemiyorlar sarı sacı..uzun sacda iyidir zaten ya kestirme sonra pisman olursun belki kat falan attırabilirsin saclarının aralarına sarı ısıltılar falan belki az olunca sesi cıkmaz

canım saçımı katlıda kestirdim farklı şekillerde de kestirdim ama uzun şekliyle.. illaki uzun kalacak ve koyu renk olacak diyor :26: enişten gibi takıntılı benimkide sinir oluyorum! röfle balyaj falan onu bile istemiyor nefret ediyormuşşşş..dediğin gibi itiraf etmesede dikkat çektiği için istemiyor olabilir bende öle düşünüyorum saçlarım uzun birde sarı olursa göze çarpacak.. uzun diye dışarıya çıkarken toplamamı rica ediyor genelde özel bir yere gitmeyeceksek :31:

sarı saç gerçekten dikkat çekiyor eşim bana kızardı boyama dıye haklıymış şimdi simsiyah saçlarım sarı saçlı bır bayan gördüğümde benım bile dikkatımı çekiyor..

benim esimde tam tersi sari saci seviyor,hatta o istedi diye boyattim sariya saclarim yandi,bir daha sirf sariya zor boyatirim:52:

esin seni boyle begeniyor demekki cnm,onun istemedigi birseyi yapma bence...

sarı saç gerçekten dikkat çekiyor eşim bana kızardı boyama dıye haklıymış şimdi simsiyah saçlarım sarı saçlı bır bayan gördüğümde benım bile dikkatımı çekiyor..

peki siz nasıl ikna ettiniz sarı saçınızı eşiniz gördüğünde ne tepki verdi ? yani sadece kızsa surat assa söylense razıyım artık o derece hırs yaptım ama dediği laf şu; hiç gerek yok tadımız kaçar şimdilik o kadar söylüyorum deyip kestirip atıyor.. bugün aynı konu yüzünden yine karşılıklı tatlı tatlı atıştık kavga boyutuna getirmemeye çalışıyorum konuyu :31:

Son düzenleme:
esin seni boyle begeniyor demekki cnm,onun istemedigi birseyi yapma bence...

haklısın ama ben çok sıkıldım 10 yıldır uzun ve koyu renk saç kullanmaktan o istemiyor diye bir 10 yıl daha böyle yaşayamam :50:

sap sari yapmazsin , acik karamel tatli bir ton yaparsin boylece ikinizinde gönlü olur.

benim esimde tam tersi sari saci seviyor,hatta o istedi diye boyattim sariya saclarim yandi,bir daha sirf sariya zor boyatirim:52:

bu erkekler ne tuhaf ya seninkide bi değişikmiş :1: saçlarım yanarsa kahrımdan ölürüm eşimde sana müstehak kel kal der ve beni boşar heralde :43:

sap sari yapmazsin , acik karamel tatli bir ton yaparsin boylece ikinizinde gönlü olur.

denedim karameli cnm zar zor ikna ettim bir kere boyattım iki yıl önce ama sonrasında pek beğenmedi yine ne yaptı etti siyah saça beni çevirdi her siyah uzun saçlı hatun gördüğünde görüyormusun esmer olunca makyajsız bile güzel oluyor dedi:53: tabi bu laftan sonra ben soluğu kuaförde aldım :52:

Son düzenleme:
Adam belki gercekten esmer uzun sacli bayan seviyor demek ki... Bende kara hic sevmem kendim bronz tenliyim sarisin ve kumral severim. Zevk meselesi . Sevmiyorsa sari sac onun gozunde itici olacaksiniz eger sari sac yaparsaniz,

bu erkekler ne tuhaf ya seninkide bi değişikmiş :1: saçlarım yanarsa kahrımdan ölürüm eşimde sana müstehak kel kal der ve beni boşar heralde :43:

:1::1:sacimi su renk boyicam diyorum mesela benim istedigimi yapmiyorsun der :27:
yok artik sac icin seni bosayacaksa simdi bosasin o zaman :30::30:

yaseku bence eşin kıskandığı için izin vermiyor gibi geldi bana.Saçlarının uzun olmasını seviyor ama dışarı çıkarken saçını topla diyorsa demekki eşin için kadında saç çok önemli ve zaten uzun birde sarı olup iyice dikkat çekmesini istemiyor.Giyimine karışıyor mu mesela buradan da anlayabiliriz?

Adam belki gercekten esmer uzun sacli bayan seviyor demek ki... Bende kara hic sevmem kendim bronz tenliyim sarisin ve kumral severim. Zevk meselesi . Sevmiyorsa sari sac onun gozunde itici olacaksiniz eger sari sac yaparsaniz,

sarı saçı çirkin bulduğunu düşünmüyorum açıkçası yani itici çirkin bulsa kız kardeşine söylerdi kesin gibi geliyor .. görümcem kısa ve sarı saçlı ona hiç bir şey demedi örneğin kilo konusunda kardeşine çok zayıfsın kilo almalısın zafiyet geçireceksin diyor ama saç giyim konusunda kardeşine relax bana gelince öle değil :50: uzun saçı gerçekten seviyor bunu farkediyorum ama sarı saç konusunda sanki dikkat çeker diye düşünüyor gibi geliyor.. bir kere olsun beni sarı saçla görüp öle değerlendirmesi gerekmez mi :31:

sarı saçı çirkin bulduğunu düşünmüyorum açıkçası yani itici çirkin bulsa kız kardeşine söylerdi kesin gibi geliyor .. görümcem kısa ve sarı saçlı ona hiç bir şey demedi örneğin kilo konusunda kardeşine çok zayıfsın kilo almalısın zafiyet geçireceksin diyor ama saç giyim konusunda kardeşine relax bana gelince öle değil :50: uzun saçı gerçekten seviyor bunu farkediyorum ama sarı saç konusunda sanki dikkat çeker diye düşünüyor gibi geliyor.. bir kere olsun beni sarı saçla görüp öle değerlendirmesi gerekmez mi :31:

Bende sizin gibi düşünüyorum eşiniz sizi kıskandığı için sarı saçla daha çok dikkat çekeceğinizi düşündüğü için böyle güzel boyatma diyor.Yoksa bu kadar çok istiyorsun boyat denemiş olursun derdi.Ama bu durumda da yapacak birşey yok.Demekki eşinizin kıskanç bir yapısı var değiştiremezsiniz.

yaseku bence eşin kıskandığı için izin vermiyor gibi geldi bana.Saçlarının uzun olmasını seviyor ama dışarı çıkarken saçını topla diyorsa demekki eşin için kadında saç çok önemli ve zaten uzun birde sarı olup iyice dikkat çekmesini istemiyor.Giyimine karışıyor mu mesela buradan da anlayabiliriz?

canım giyimime çok fazla karışmaz abartmadığım sürece yani limitleri vardır süper mini giydirmez göğüs dekoltesine deli olur birde ruj sürmemden ve saçlarımı dağınık bırakıp çıkmamdan haz etmez özel bir yere gitmiyorsak tabi ruj sürme saçlarını topla diye rica eder bende bişi diyemem :31: sadece tatile gittiğimizde daha relax davranıyor çarşı pazarda parkta dikkat çekecek kıyafetler giymemi istemiyor bencede sarı saçı dikkat çekeceği için istemiyor ama itiraf etmiyor bunu aynen dediğin gibi eşim kadında saç önemli diyor..saçlarım belimde birde sarı olursa direk gözler saçımda olur heralde :17:

Back
X