Eşimin Sarı saç takıntısı !

:1::1:sacimi su renk boyicam diyorum mesela benim istedigimi yapmiyorsun der :27:
yok artik sac icin seni bosayacaksa simdi bosasin o zaman :30::30:

tatlım boşamaz işin şakası o ama cidden çok takıntılı bu saç konusunda ne söylesem fayda etmiyor taktik ver bana nasıl eşini ikna ediyorsun:27:

canım giyimime çok fazla karışmaz abartmadığım sürece yani limitleri vardır süper mini giydirmez göğüs dekoltesine deli olur birde ruj sürmemden ve saçlarımı dağınık bırakıp çıkmamdan haz etmez özel bir yere gitmiyorsak tabi ruj sürme saçlarını topla diye rica eder bende bişi diyemem :31: sadece tatile gittiğimizde daha relax davranıyor çarşı pazarda parkta dikkat çekecek kıyafetler giymemi istemiyor bencede sarı saçı dikkat çekeceği için istemiyor ama itiraf etmiyor bunu aynen dediğin gibi eşim kadında saç önemli diyor..saçlarım belimde birde sarı olursa direk gözler saçımda olur heralde :17:

Bence sarı saç sevdasını unutmaktan başka çare yok.Birde saçlarınız eğer doğal rengi siyahsa sarı istediğiniz gibi durmayabilir.:31:

Bence sarı saç sevdasını unutmaktan başka çare yok.Birde saçlarınız eğer doğal rengi siyahsa sarı istediğiniz gibi durmayabilir.:31:

yok canım doğal hali siyah değil neyseki koyu kestane ama zaten bende üç alternatif oluyor malesef ya siyah yada kestane yada koyu kahve.. bir kez karamel birde 1 yıl kızıl kullanmıştım ama ben sarı saçı çok istiyorum ve bende nasıl duracağını çok merak ediyorum ama o merak bile etmiyor:5: bir kez deneyeyim hoşuna gitmezse on beş gün sonra değiştiririm dedim hayır diyorrr:43:

Canim cevap yazmissin bana evet seni gorupte degerlendirmesi gerekir ama esin belkide kucuk kardesine ayip olmasin kusup darilmasin diye sapsari saclarin cok kotu diyememistir. Belki sac rengini degistirir diye umut ediyor , kilo konusunda da gaza getirmeye calisiyordur.Sari sac dikkat cektiginden olsun sanmiyorum. Her renk sac dikkat ceker bence ama artik son gunlerde her cirkin kadin hoooooop sacini sariya boyatip birseye benzedigi icin sarisin olupta guzel sarisin kadin gormek cok cok zor. Zaten cogu afedersin ama tonuna gore tabi kotu kadin saci gibi gozukuyor. Mesela bir kiz geciyor cok guzel oldum saniyor sacinin sarisi oyle kotu oyle basit ki heleki kuafor becerememisse o kadini kotu gosteriyor. Erkeklerde o kiz guzel oldugu icin degil kesin bunda is vardir diyerekten bakiyorlar ne yazik ki ....

Sari ayrica herkese yaksimaz sanirim kara kasli kara gozlusun benim gibi...benim bir tek tenim bronz senden farkim gozujm sacim koyu kahve... Banada sari sac yakismaz ben yaksitirmiyorum yapay gozukebilirsin kotu durabilir. Artik sacin sariya boyandiktan sonra is isten gecmis olacak sari sac cokta yipratir saclarini kurtaramayabilirsin!

Arkadaslarim var koyu renk sacli boyatan utaniyorum kalplerini kirmak istemiyorum ama o kadar kotu duruyorki o sari saclar...yanlizca bir kizda guzel durdu ki onun dogal saci kahve ve gozleri ela bal rengiydi. Diger kimi tanidigiysam saclar diplerden siyah siyah cikmis kas goz simsiyah sarisin guya ama sadece sac sari o kadar kotu ki anlatamam sanki hem sarisin hem esmermis o insan gibi geliyor karar veremiyorsun yuzlerine bakip bakip bu esmer miiiii yoksa sarisin mi diye cok dusundugum olmustur. Bak Kim Kardashian ne hos kadin esmer olupta cekici olanda bayanlar var. Genede sen bilirsin.Karar senin.

Son düzenleme:
yok canım doğal hali siyah değil neyseki koyu kestane ama zaten bende üç alternatif oluyor malesef ya siyah yada kestane yada koyu kahve.. bir kez karamel birde 1 yıl kızıl kullanmıştım ama ben sarı saçı çok istiyorum ve bende nasıl duracağını çok merak ediyorum ama o merak bile etmiyor:5: bir kez deneyeyim hoşuna gitmezse on beş gün sonra değiştiririm dedim hayır diyorrr:43:

Keşke eşinizi ikna etmenin bir yolu olsa ama kararı net gibi görünüyor.Ben saçımı boyatmak istediğim zaman eşimin fikrini alırım sence bu renk nasıl olur diye oda sen bilirsin bir dene der bende boyarım ama o beğenmesede boyarım çünkü saç benim saçım ona sadece fikrini sorarım ama kendi içime sinen ne ise onu uygularım.O bana kesinlikle bu rengi boyayamazsın gibi birşey demez zaten bilmiyorum ben olsam sanırım bildiğimi okurdum izin almazdım ama sonradan sorun yaşamanızıda istemem.

Canim cevap yazmissin bana evet seni gorupte degerlendirmesi gerekir ama belkide kucuk kardesine ayip olmasin kusup darilmasin diye sapsari saclarin cok kotu diyememistir. Belki sac rengini degistirir diye unut ediyor kilo konusunda da gaza getirmeye calisiyordur.Sari sac dikkat cektiginden olsun sanmiyorum. Her renk sac dikkat ceker bence ama artik son gunlerde her cirkin kadin hoooooop sacini sariya boyatip birseye benzedigi icin sarisin olupta guzel sarisin kadin gormek cok cok zor. Zaten cogu afedersin ama tonuna gore tabi kotu kadin saci gibi gozukuyor. Mesela bir kiz geciyor cok guzel oldum saniyor sacinin sarisi oyle kotu oyle basit ki heleki kuafor becerememisse o kadini kotu gosteriyor. Erkeklerde o kiz guzel oldugu icin degil kesin bunda is vardir diyerekten bakiyorlar ne yazik ki ....

Sari ayrica herkese yaksimaz sanirim kara kasli kara gozlusun benim gibi...benim bir tek tenim bronz senden farkim gozujm sacim koyu kahve... Banada sari sac yakismaz ben yaksitirmiyorum yapay gozukebilirsin kotu durabilir. Artik sacin sariya boyandiktan sonra is isten gecmis olacak sari sac cokta yipratir saclarini kurtaramayabilirsin!

evet canım bana abimde buna benzer bişi söylemişti işte sarı saç basit gösterir ''bazı'' kadınları erkekler tarafında hoş bakılmaz gibi ama ne bileyim bir kere denesem hevesim gidecek ama anlamıyor :5: bu arada fotodaki benim kaşım gözüm siyah ama buğday tenliyim yazın bronz olabiliyorum kışın tenimin rengi hemen açılıyor.. birde eşim dikkat çekmemi hiç sevmez bende acaba bu yüzden mi diyorum :31:

Bir perukcuya git cok dogal peruklar var gercek sac olanindan bri tane dene sac ten uyumunu begenirsen sacini boyat ayrica kaslarinida actirman lazim koyu kas sari sacta en gormeye tahammul edemedigim sey cok cok kotu bir goruntu kaslarini da halledersin yakisirsa eger boylelikle bir fikrin olur nasil duracagiyla ilgili.

evet canım bana abimde buna benzer bişi söylemişti işte sarı saç basit gösterir ''bazı'' kadınları erkekler tarafında hoş bakılmaz gibi ama ne bileyim bir kere denesem hevesim gidecek ama anlamıyor :5: bu arada fotodaki benim kaşım gözüm siyah ama buğday tenliyim yazın bronz olabiliyorum kışın tenimin rengi hemen açılıyor.. birde eşim dikkat çekmemi hiç sevmez bende acaba bu yüzden mi diyorum :31:

Canim kasin gozun koyu ise ten rengin beyaz bile olsa esmer sayilirsin ... Yani beyaz tenli olmus olman sari sacin gidecegi anlamina gelmez. Cunku saclarin diplerden cikacak ve kaslarin koyu olacak ayrica goz renginde koyu gosterebilir. Birde cildinin tonuna bagli alt tonu sicak mi soguk mu bu da cok farklilastirir saci. Benim Sacim siyah degil koyu kahve ve kahverengi gozum tenim bronz dogal olarak ama yakismiyor. Yakismasi icin sari sacin en koyu olaraktan kahverengi biraz daha acik renk goz kas vs lazim .Belki sana yakisabilir soguk tonluysan benim cildim sicak tonlu o yuzden uzak duruyorum. Kizilda sana cok yakisabilir.Tek secenegin perukcuya gidip renkleri denemen ben bal rengi peruk denemistim ve harika durmustu o gunden beri o renge boyuyorum.

Canim saclarin cok guzel rengine bisey diyemem ama sakin kiyipta kestirme yazik vallahi

Son düzenleme:
Keşke eşinizi ikna etmenin bir yolu olsa ama kararı net gibi görünüyor.Ben saçımı boyatmak istediğim zaman eşimin fikrini alırım sence bu renk nasıl olur diye oda sen bilirsin bir dene der bende boyarım ama o beğenmesede boyarım çünkü saç benim saçım ona sadece fikrini sorarım ama kendi içime sinen ne ise onu uygularım.O bana kesinlikle bu rengi boyayamazsın gibi birşey demez zaten bilmiyorum ben olsam sanırım bildiğimi okurdum izin almazdım ama sonradan sorun yaşamanızıda istemem.

canım diyorum yaa normalde öle çok baskıcı beni bunaltan herşeye karışan aşırı tepkiler veren bencil biri değildir hoşgörülüdür ama ciddiye alınmak ister herşeyimle ilgilidir fikir belirtir giyimim makyajım saçım ojelerim ayakkabılarım vs.. fikrini sormamdan hoşlanır genel olarak ne istesem yapan biri saygı gösterir ama bu sarı ve kısa saça niye bu kadar önyargılı anlamıyorum :50:

Canım resimdeki senmisin.Ozaman bence sarı fikrinden vazgeçmelisin hatta siyahı düşünebilirsin.Resimde saçların siyah gibi duruyor ve çokta güzel görünüyor.Bu koyu saç renginden sarıya boyatsan bile inan çok pişman olursun.missplayful un dediği gibi çok doğal duran sarı bir peruk alabilirsin.

canım diyorum yaa normalde öle çok baskıcı beni bunaltan herşeye karışan aşırı tepkiler veren bencil biri değildir hoşgörülüdür ama ciddiye alınmak ister herşeyimle ilgilidir fikir belirtir giyimim makyajım saçım ojelerim ayakkabılarım vs.. fikrini sormamdan hoşlanır genel olarak ne istesem yapan biri saygı gösterir ama bu sarı ve kısa saça niye bu kadar önyargılı anlamıyorum :50:

Demek ki saçını sarıya boyatıp çok yapay ve itici duran kişileri görüp bu renge karşı bir ön yargısı oluştu.O yüzden doğal tonlarına yakın renkler boyatmanı istiyor.

benim sözlümde sarı saça karşı canım. hiç istemiyor.
ben 8 yıl sarı dolaştığım için içimde öyle bir heves kalmadı. kendi saç rengimdeyim şuan. boyatma derdimde yok rahat ettim.
hem boyayı bırakınca saçlarımda hızla uzadı.

Canım resimdeki senmisin.Ozaman bence sarı fikrinden vazgeçmelisin hatta siyahı düşünebilirsin.Resimde saçların siyah gibi duruyor ve çokta güzel görünüyor.Bu koyu saç renginden sarıya boyatsan bile inan çok pişman olursun.missplayful un dediği gibi çok doğal duran sarı bir peruk alabilirsin.

Ben cok kararsizdim sacimi boyatmadan once perukcuya gidip her begendigim renkteki gercek sactan yapilmis perugu denedim... Ve bal rengi cok guzel durdu o renge boyattim. Bence gercek sactan yapilmis peruklar karar asamasi icin cok yardimci olabilir. Gercek sac olmayanlari parlak oluyor o yuzden fikir edinmek zor. Kotu duracaksa perukla belli oluyor zaten...Gayet ise yarar bir yontem:)

Bir perukcuya git cok dogal peruklar var gercek sac olanindan bri tane dene sac ten uyumunu begenirsen sacini boyat ayrica kaslarinida actirman lazim koyu kas sari sacta en gormeye tahammul edemedigim sey cok cok kotu bir goruntu kaslarini da halledersin yakisirsa eger boylelikle bir fikrin olur nasil duracagiyla ilgili.

Canim kasin gozun koyu ise ten rengin beyaz bile olsa esmer sayilirsin ... Yani beyaz tenli olmus olman sari sacin gidecegi anlamina gelmez. Cunku saclarin diplerden cikacak ve kaslarin koyu olacak ayrica goz renginde koyu gosterebilir. Birde cildinin tonuna bagli alt tonu sicak mi soguk mu bu da cok farklilastirir saci. Benim Sacim siyah degil koyu kahve ve kahverengi gozum tenim bronz dogal olarak ama yakismiyor. Yakismasi icin sari sacin en koyu olaraktan kahverengi biraz daha acik renk goz kas vs lazim .Belki sana yakisabilir soguk tonluysan benim cildim sicak tonlu o yuzden uzak duruyorum. Kizilda sana cok yakisabilir.Tek secenegin perukcuya gidip renkleri denemen ben bal rengi peruk denemistim ve harika durmustu o gunden beri o renge boyuyorum.

Canim saclarin cok guzel rengine bisey diyemem ama sakin kiyipta kestirme yazik vallahi
Teşekkür ederim canım evet çok sağlıklı gür uzun ve bakımlı saçlarım var ama işte insan hep olmayanı ister ya bu yüzden kısa ve sarı saça fena halde heves etmiş durumdayım en iyisi bi peruk alıp evde öle dolaşmak yakışsa bile öle dışarı çıkarmaz eminim :1: ama peruk fikrini sevdim başka renklerde denemek lazım..

evet canım resimdeki benim saçlarım şuanda siyah zaten fotoda gördüğün gibi son hali bu resim geçen hafta çekildi ama dediğin gibi sarıya boyatırsam büyük ihtimal saçlarım yanacak bu yüzden kısacık kestirmek zorunda kalacağım ve eşim beni bu yüzden imha edecek :9:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım evet çok sağlıklı gür uzun ve bakımlı saçlarım var ama işte insan hep olmayanı ister ya bu yüzden kısa ve sarı saça fena halde heves etmiş durumdayım :1:

evet canım resimdeki benim saçlarım şuanda siyah zaten fotoda gördüğün gibi son hali bu resim geçen hafta çekildi ama dediğin gibi sarıya boyatırsam büyük ihtimal saçlarım yanacak bu yüzden kısacık kestirmek zorunda kalacağım ve eşim beni bu yüzden imha edecek :9:
Evet şuanki renk siyah olduğu için açmak çok zor olur ve saçların büyük itimalle yanar yanmasa bile çok çok yıpranır.

benim sözlümde sarı saça karşı canım. hiç istemiyor.
ben 8 yıl sarı dolaştığım için içimde öyle bir heves kalmadı. kendi saç rengimdeyim şuan. boyatma derdimde yok rahat ettim.
hem boyayı bırakınca saçlarımda hızla uzadı.

keşke evlenmeden önce bende deneseydim hevesim kalmazdı :5:

Ben cok kararsizdim sacimi boyatmadan once perukcuya gidip her begendigim renkteki gercek sactan yapilmis perugu denedim... Ve bal rengi cok guzel durdu o renge boyattim. Bence gercek sactan yapilmis peruklar karar asamasi icin cok yardimci olabilir. Gercek sac olmayanlari parlak oluyor o yuzden fikir edinmek zor. Kotu duracaksa perukla belli oluyor zaten...Gayet ise yarar bir yontem:)

Gerçekten güzel bir fikir.Benim aklıma daha önce hiç gelmedi böyle bir deneme yapmak.Kendi saç rengim kumral bu zamana dek boyattığım renkler ise bal köpüğü, karamel ve sarının tonları oldu.Hepsi çevrem ve benim tarafımdan beğenildi.Fakat bir kez bir hataya düşüp röfle yaptırdım saçıma aman Allahım birden 10 sene yaşlandım.Hemen en yakın marketten bir boya alıp eve gelip saçımı boyamıştım aynı gün bunu hiç unutmuyorum.

keşke evlenmeden önce bende deneseydim hevesim kalmazdı :5:

Bu ara zaten o kadar çok yapay sarışın varki inan bana doğal boyasız saçlar daha çok dikkat çekiyor.Bende 3 aydır saçımı boyamıyorum
Uzadıkça uçlardan kestiriyorum hem boyadan kurtulmak hemde saçlarımın eski sağlığına kavuşması için.

Bu ara zaten o kadar çok yapay sarışın varki inan bana doğal boyasız saçlar daha çok dikkat çekiyor.Bende 3 aydır saçımı boyamıyorum
Uzadıkça uçlardan kestiriyorum hem boyadan kurtulmak hemde saçlarımın eski sağlığına kavuşması için.

bende bebiş düşündüğüm için üç aydır boyatmıyorum canım boya gerçekten çok döküyor :40:

Gerçekten güzel bir fikir.Benim aklıma daha önce hiç gelmedi böyle bir deneme yapmak.Kendi saç rengim kumral bu zamana dek boyattığım renkler ise bal köpüğü, karamel ve sarının tonları oldu.Hepsi çevrem ve benim tarafımdan beğenildi.Fakat bir kez bir hataya düşüp röfle yaptırdım saçıma aman Allahım birden 10 sene yaşlandım.Hemen en yakın marketten bir boya alıp eve gelip saçımı boyamıştım aynı gün bunu hiç unutmuyorum.

Her rengi denedim diyebilrim canim sari tonlar dahil platin olmamak kaydiyla. Roflede yaptirdim actirdim da... kumralda oldu kizilda oldu ama olan sacima oldu. Nihayet akil edebildim bo yontemi simdi tonlari peruk olarak deniyorum begenirsem kesinlikle boyatiyorum.

Bu arada sevgili konu sahibi saciniz cok sari bir kerede olmaz eger illaki ben istedim yaptircam derseniz once bir orta ton hakve veya acik kizilli acilacak o sac sonra bekliyceksiniz yanmasin diye bir ton bakim yapmaniz gerekecek sonra sac tekrar acilacak. Yada surekli rofleleri fazlalastirarak sarisin olacaksiniz. Bir kerede sari sac olmuyor zaten yaparim diyenden korkun ben bi kere inanip cok acik kumral istemistim ve yaparim demisti kuafor sacim yandi sac derim yandi kabul kabuk kac gun kafa derimin iyilesmesini bekledim. Ben gibi olmayin sakin inanmayin her saci acarim diyen kuafore.

Back
X