4 seneye 4 cocuk ne denirki adam hic yardim etmiyo bide bagiriyo tersliyo hadi sonuncu kaza ya digeri simdi duzelmesini beklemek kendinizi kandirmak olur keske korunmayi deneseydiniz evlilik oturmadan cocuk yapmak iyi bi fikir degil once kocani evloligini gozlemlicen sonra nasil baba olur acaba hazirmiyiz cocuga diyecektin hem pat diye hemen yapip hemde her yila bir cocuk e korunma denen bisey var allah yardimciniz olsun si irde streste gecimsizlikte normal hicc duzelir diyemicem
merhaba dostlar. benim bi derdim var 4 senelik evliyiz. 4 tane çocuğumuz var. sonuncu kazayla oldu ve son doğumumdan ikiz bebeklerim oldu. sorun eşim ve benim ilişkimizgaliba artık biz biseyleri tüketmeye başladık. eşim sürekli bişeylere söylenir bağırır oldu ben de surat asınca daha çok sinirlenmeye başlıyo. surat asıp büyütmücekmişim. ama o bağırınca benim de içime işliyo hiçbirşey yok gibi yapamıyorum. geçen gün öyle sinirlendi ki çocukların yanında öyle bağırdıki çok incindim. çok ilgisiz hi yardım etmez sevgi göstermez. geçen gün hasta olduğum halde ağrılar içiinde çocuklarımı kendim uyuttum o da arkasına dönüp uyudu. ben de çalıştığım halde sabahları giyeceklerini iççamaşırından çorabına kadar benden istiyor. napıcam kızlar. seven insan böyle davranışlar sergiler mi.ben de yoruluyorum tükeniyorum artık
merhaba dostlar. benim bi derdim var 4 senelik evliyiz. 4 tane çocuğumuz var. sonuncu kazayla oldu ve son doğumumdan ikiz bebeklerim oldu. sorun eşim ve benim ilişkimizgaliba artık biz biseyleri tüketmeye başladık. eşim sürekli bişeylere söylenir bağırır oldu ben de surat asınca daha çok sinirlenmeye başlıyo. surat asıp büyütmücekmişim. ama o bağırınca benim de içime işliyo hiçbirşey yok gibi yapamıyorum. geçen gün öyle sinirlendi ki çocukların yanında öyle bağırdıki çok incindim. çok ilgisiz hi yardım etmez sevgi göstermez. geçen gün hasta olduğum halde ağrılar içiinde çocuklarımı kendim uyuttum o da arkasına dönüp uyudu. ben de çalıştığım halde sabahları giyeceklerini iççamaşırından çorabına kadar benden istiyor. napıcam kızlar. seven insan böyle davranışlar sergiler mi.ben de yoruluyorum tükeniyorum artık
çocuklar için değil de, ev işleri için bir yardımcı bulsanız?çocuklar için bi bakıcımız var yanımızda . çok yakınımızda oturan dul bi ablam olduğu için istediğim her zaman çağırabiliyorum ama diğer işler tabi bana bakıyo hep. ne kadar bakıcı da olsa tabi çocuklar anne babayla vakit de geçirmek istiyo onlara da yetişmeye çalıyorum kocamsa çok farklı moralim bozuk olduğunda düzeltmek içi,n bişey söylemiyo bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?