eşimin sevgisi bitti mi? yardım:(

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
48
merhaba dostlar. benim bi derdim var 4 senelik evliyiz. 4 tane çocuğumuz var. sonuncu kazayla oldu ve son doğumumdan ikiz bebeklerim oldu. sorun eşim ve benim ilişkimiz:( galiba artık biz biseyleri tüketmeye başladık. eşim sürekli bişeylere söylenir bağırır oldu ben de surat asınca daha çok sinirlenmeye başlıyo. surat asıp büyütmücekmişim. ama o bağırınca benim de içime işliyo hiçbirşey yok gibi yapamıyorum. geçen gün öyle sinirlendi ki çocukların yanında öyle bağırdıki çok incindim. çok ilgisiz hi yardım etmez sevgi göstermez. geçen gün hasta olduğum halde ağrılar içiinde çocuklarımı kendim uyuttum o da arkasına dönüp uyudu. ben de çalıştığım halde sabahları giyeceklerini iççamaşırından çorabına kadar benden istiyor. napıcam kızlar. seven insan böyle davranışlar sergiler mi.ben de yoruluyorum tükeniyorum artık:(

4 tane bebek iş güç ev bence sen tükenmişsin birde eşinin özel ihtiyaçlarını yapıyorsun bence hiç yapma süperkadın mısın sen yardım etsin sana eşin çok bencil

4 seneye 4 cocuk ne denirki adam hic yardim etmiyo bide bagiriyo tersliyo hadi sonuncu kaza ya digeri simdi duzelmesini beklemek kendinizi kandirmak olur keske korunmayi deneseydiniz evlilik oturmadan cocuk yapmak iyi bi fikir degil once kocani evloligini gozlemlicen sonra nasil baba olur acaba hazirmiyiz cocuga diyecektin hem pat diye hemen yapip hemde her yila bir cocuk e korunma denen bisey var allah yardimciniz olsun si irde streste gecimsizlikte normal hicc duzelir diyemicem

Ya bu erkekler nasıl yetiştiriliyor. Karısı çalışmasa bile o yaşta bir insan kendi kıyafetlerini seçmekten nasıl aciz olabilir anlamıyorum. Yine de büyük konuşmayayım da başıma gelmesin :KK24:

4 seneye 4 cocuk ne denirki adam hic yardim etmiyo bide bagiriyo tersliyo hadi sonuncu kaza ya digeri simdi duzelmesini beklemek kendinizi kandirmak olur keske korunmayi deneseydiniz evlilik oturmadan cocuk yapmak iyi bi fikir degil once kocani evloligini gozlemlicen sonra nasil baba olur acaba hazirmiyiz cocuga diyecektin hem pat diye hemen yapip hemde her yila bir cocuk e korunma denen bisey var allah yardimciniz olsun si irde streste gecimsizlikte normal hicc duzelir diyemicem

yorumun biraz fazla moral bozucu olmuş arkadaşım .

çocuklar için bi bakıcımız var yanımızda . çok yakınımızda oturan dul bi ablam olduğu için istediğim her zaman çağırabiliyorum ama diğer işler tabi bana bakıyo hep. ne kadar bakıcı da olsa tabi çocuklar anne babayla vakit de geçirmek istiyo onlara da yetişmeye çalıyorum kocamsa çok farklı moralim bozuk olduğunda düzeltmek içi,n bişey söylemiyo bile.

4 çocuk başlı başına yorucu ama sizin aslında 5 çocuğunuz var. galiba eşiniz biraz alışmış onun da her işine koşmanıza, benim babam da böyledir annem valizini hazırlamazsa panik olur oturduğu yerde kalır donunun dahi bulup koyamaz. :KK48:
yapacak birşey yok konuşun diyeceğim ama üç gün yoluna koyar işleri eşiniz anlayışsızsa, sevgiyle yaklaşmayı deneyin bi de alttan alın üzülmemeye çalışın ama tepenize çıkarmayın. değişir inşallah.

Erkeklerin çoğu acımasız ondandır fazla çocuk doğurmak kadını yıpratıyor, zaman zaman sanırım herkes buna benzer muamelere kadınlarımız maruz kalmıştır , şu çok kocalarını öven kadınlara da inanmayın , çünkü hafızaları kuvvetli değil unutmuşlardır yada çocukları henüz yoktur , böbrek taşı düşürürken bulaşık yıkadığımı bilirim, yine bir komşum safra keseden ameliyat oldu ve eşi evde olduğu halde acılar içinde ilk okula giden çocuğunun çantasını hazırladığını bilirim eşide öküz biçimde baktı ve yardım etmedi ,babamında böyle faul hareketleri vardı anneme karşı
merhaba dostlar. benim bi derdim var 4 senelik evliyiz. 4 tane çocuğumuz var. sonuncu kazayla oldu ve son doğumumdan ikiz bebeklerim oldu. sorun eşim ve benim ilişkimiz:( galiba artık biz biseyleri tüketmeye başladık. eşim sürekli bişeylere söylenir bağırır oldu ben de surat asınca daha çok sinirlenmeye başlıyo. surat asıp büyütmücekmişim. ama o bağırınca benim de içime işliyo hiçbirşey yok gibi yapamıyorum. geçen gün öyle sinirlendi ki çocukların yanında öyle bağırdıki çok incindim. çok ilgisiz hi yardım etmez sevgi göstermez. geçen gün hasta olduğum halde ağrılar içiinde çocuklarımı kendim uyuttum o da arkasına dönüp uyudu. ben de çalıştığım halde sabahları giyeceklerini iççamaşırından çorabına kadar benden istiyor. napıcam kızlar. seven insan böyle davranışlar sergiler mi.ben de yoruluyorum tükeniyorum artık:(

Kendiliğinden iş yardım eden erkek çok azdır. Geneli böyle, sen erkeksin ablan yapsın diyen anneler yüzünden

Allah yardımcınız olsun.. dort seneye dort çocuk niye yaptın diyenler eleştirmek bize düşmez ne haddimize Allah nasip ettikten sonra.

Erkekleri anlamak gerçekten güç ya da bana da öyle geliyor. Erkekler de gerçekten birer çocuk ve bebeklerimiz kadar ilgiyi ne yazık ki onlar da istiyor. O ilgiyi göstermezsen tahammülsüz birer canavar oluyorlar. Ne yazık ki bu durumu da kabullenemiyorlar. Sanırım biraz sorumluluk almayı öğrenmesi lazım eşinizin. Çünkü anneler bebeklerini kucaklarına hatta cenin olarak vücutlarına düştükleri anda annelik duygusunu kazanıyorlar ama babalar sorumluluk aldıkça ve bebeklerinin tadına vardıkça baba oluyorlar... Bir şekilde sorumluluk almasını sağlamanız lazım bence anladığım kadarıyla çocukları bakıcı ile siz idare ediyorsunuz. Bakıcı çocuklar ile ilgilenirken siz de ev işleri yemek vs. yapıyorsunuz eşiniz geldiğinde hazıra konmuş oluyor. Şimdi damdan düşer gibi hadi sen de şunları yapta diyemezsiniz, zamana yayarak ona eş ve baba olmayı sizin öğretmeniz lazım bence...

merhaba dostlar. benim bi derdim var 4 senelik evliyiz. 4 tane çocuğumuz var. sonuncu kazayla oldu ve son doğumumdan ikiz bebeklerim oldu. sorun eşim ve benim ilişkimiz:KK43: galiba artık biz biseyleri tüketmeye başladık. eşim sürekli bişeylere söylenir bağırır oldu ben de surat asınca daha çok sinirlenmeye başlıyo. surat asıp büyütmücekmişim. ama o bağırınca benim de içime işliyo hiçbirşey yok gibi yapamıyorum. geçen gün öyle sinirlendi ki çocukların yanında öyle bağırdıki çok incindim. çok ilgisiz hi yardım etmez sevgi göstermez. geçen gün hasta olduğum halde ağrılar içiinde çocuklarımı kendim uyuttum o da arkasına dönüp uyudu. ben de çalıştığım halde sabahları giyeceklerini iççamaşırından çorabına kadar benden istiyor. napıcam kızlar. seven insan böyle davranışlar sergiler mi.ben de yoruluyorum tükeniyorum artık:KK43:

bizim erkeklerimiz annelerinin yanin da rahat pasa pasa yetistikleri icin herseyi karilarindan bekliyorlar bizde de var bi tane aynisindan hemen umutsuzluga kapilma arkadasim daha 4 senelik evliymissin zaman zaman degisebiliyorlar sabir gosterirsen duzelir suratini asma duymamaziktan gel tabiki yeri geldigin de cevabini ver ama sert bi sekilde degil yapici olmak istiyorsan tabii.. biz kadinlar gibi ince dusunemyorlar senin hastaligini onemsemediginden degil fakat ciddiyetinin farkinda olmadigindandir birgun yataga yattigniz da konus cocuklar uyumusken yukum cok fazla sende uzerime gelme yoruluyorum birseye sinirlendigin de sakin bi sekilde soylesen olmaz mi tarzin da insan sonucta anlayacaktir

çocuklar için bi bakıcımız var yanımızda . çok yakınımızda oturan dul bi ablam olduğu için istediğim her zaman çağırabiliyorum ama diğer işler tabi bana bakıyo hep. ne kadar bakıcı da olsa tabi çocuklar anne babayla vakit de geçirmek istiyo onlara da yetişmeye çalıyorum kocamsa çok farklı moralim bozuk olduğunda düzeltmek içi,n bişey söylemiyo bile.
çocuklar için değil de, ev işleri için bir yardımcı bulsanız?
böylelikle siz de rahat rahat eşiniz ve çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz
belliki eşiniz de ilgisizlikten bu hale gelmiştir

Back
X