eşimin sevgisinden şüphe ediyorum

sususuee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
87
7
18
35
Konya
5 yıllık evliyim. 10 gün sonra eşim sakere gidecek ve hala aklı fikri işinde arkadaşlarında. bu saat oldu gene işte. eve gelse de sürekli telefonda. benimle vakit geçirmesi gerekmiyor mu. bu beni sevmediği anlamına gelmiyor mu.... ağlamaktan bi hal oldum

5 yıllık evliyim. 10 gün sonra eşim sakere gidecek ve hala aklı fikri işinde arkadaşlarında. bu saat oldu gene işte. eve gelse de sürekli telefonda. benimle vakit geçirmesi gerekmiyor mu. bu beni sevmediği anlamına gelmiyor mu.... ağlamaktan bi hal oldum

konuştun mu bu durumu çek kenara napmaya çalıştığını sor hep mi böleydi önceleri nasıldı çok dırdır yapma ama tepesinde patlar:20:

defalarca konuştum. anlamak istemiyor. ölüyorum bitiyorum diyor sarıl öp sonra yine aynı... hep böyleydi. tüm erkekler böylemi yoksa eşim beni sevmiyor mu

asker psikolojisi diyeceğim ama zenin yanında olması gerekir gitcek ve belli bir süre görmeyecek seni telefonuyla oynaması ilginç geldi :20:

Bazi erkekler sevgisini evin ihtiyaclarini gorerekgosterdigini saniyor.. vede normal evlilik hayatiyla.. sorsan cok seviyorum tabiki diyor.. mesela onlar hic sormazlar beni seviyormusun diye.. ihtiyac duymazlar.. bilirlerki seviyoruz. Onlarda oyle oldugunu sanir.. erkekler marstan kadinlar jupiter diye bir kitap var oku bence..
Seviyordur seni endiselenme 5 sene sonra bu ayrilik iyi gelecek size iliskiniz canlanacak. Zor ama oyle. ;) hayirli teskereleri olsun insallah

asker psikolojisi diyeceğim ama zenin yanında olması gerekir gitcek ve belli bir süre görmeyecek seni telefonuyla oynaması ilginç geldi :20:

hep böyleydi.iş hastası.... müdür... tanınan biri. gazeteler televizyonlar yemekler toplantılar. telefonla oynamıyor. sürekli telefonla konuşuyor. şunu şöyle yapın bu böyle olsun. şuraya gidin bu hzır olsun.. nefret ediyorum işinden.

Niye ağlıyorsun ki? O işi ile meşgul, senin hiç mi işin yok? Beni iplemeyeni ben de iplemem şahsen; ağlayıp, beni sevmiyorsun, bana değer vermiyorsun tripleri ile kimsenin zorla ilgi kazanabileceğini sanmıyorum. Aksine, ne kadar umarsamaz olursan, o kadar değerin artıyor. Köşeye çekip konuşmanın da bir faydası olmaz bence, çocuk değil ki bu nasıl davranması gerektiğini söyleyesin, laftansa insanın hal ve tavırlarıdır mesajı vermekte etkili olan.

Eşiniz 16 ay mı askerlik yapacak?

.

Niye ağlıyorsun ki? O işi ile meşgul, senin hiç mi işin yok? Beni iplemeyeni ben de iplemem şahsen; ağlayıp, beni sevmiyorsun, bana değer vermiyorsun tripleri ile kimsenin zorla ilgi kazanabileceğini sanmıyorum. Aksine, ne kadar umarsamaz olursan, o kadar değerin artıyor. Köşeye çekip konuşmanın da bir faydası olmaz bence, çocuk değil ki bu nasıl davranması gerektiğini söyleyesin, laftansa insanın hal ve tavırlarıdır mesajı vermekte etkili olan.

Eşiniz 16 ay mı askerlik yapacak?

.

kısa dönem askerlik yapacak. iyice sinirlenince gözüm görmez kimseyi. al valizini kendin git deyip yolcu etmeyecek hale gelebilirim ama bu hale gelsin istemedim. bütün işlerimi ayarlayıp bu zamanları boşa çıkarmıştım. o da izne ayrılır vakit geçiririz çocukları da bakıcı ya bırakırız demiştim. ama .... sadece hayalmiş.

kısa dönem askerlik yapacak. iyice sinirlenince gözüm görmez kimseyi. al valizini kendin git deyip yolcu etmeyecek hale gelebilirim ama bu hale gelsin istemedim. bütün işlerimi ayarlayıp bu zamanları boşa çıkarmıştım. o da izne ayrılır vakit geçiririz çocukları da bakıcı ya bırakırız demiştim. ama .... sadece hayalmiş.

Canını sıkma bence. Beş ayda çok değil. Sen sağlam dur. Trip atma. Görürsün bugünleri kaçırdığına o çok pişman olacak asıl.

Senin bir çevren, meşgalen var. Ayrılık bir şekilde geçip gidecek. Özgürlüğünün tadına bak derim. Eşinin ise o kadar adamın arasında sen ve ev hayatınız burnunda tütecektir, hiç şüphen olmasın.

.

Canını sıkma bence. Beş ayda çok değil. Sen sağlam dur. Trip atma. Görürsün bugünleri kaçırdığına o çok pişman olacak asıl.

Senin bir çevren, meşgalen var. Ayrılık bir şekilde geçip gidecek. Özgürlüğünün tadına bak derim. Eşinin ise o kadar adamın arasında sen ve ev hayatınız burnunda tütecektir, hiç şüphen olmasın.

.
eşime bu kadar bağlı olduğum için kendime kızıyorum sadece

Eşinizden şüphelenmeyin bence, şüpheleneceğiniz bişey yok ortada(anlatımınıza göre).. Sadece işkolik ve yap itibariyle sanırım öyle canımlı cicimli olan biri değil... ama tabi beklentilerinizi karşılayamaması kötü.. Siz birlikte vakit geçirebileceğiniz organizasyonlar yapın, katılmak istemezse, aslere gidiceksin seni göremiycem barii biraz zaman geçirelim diyin

Back
X