- 7 Ocak 2024
- 1.814
- 861
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Kızlar aşırı sinirim bozuldu ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum zaten zar zor 50-60 ml çıkıyor
Nprmal doğum acısı, çocuk stresi, süt stresi yetmezmiş gibi birde eşimle uğraşıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum ama cidden bıktım artık sürekli aynı şey çocuk doğdu doğalı evde köyde değil eve geliyor işten yemek yiyoruz alıyor telefonu bir kanepede vakit geçirmiyoruz dediğimde yprgunum oturuyorz işte falan diyor ama benim beklentim sohbet etmek vs,,, bunu defalarca dile getirdim daha 3 gün önce tartıştım 1 gün konuşmadım sonra geldi barışmaya çalıştı falan bugün yine aynı geldi kanepeye geçti bizimle vakit geçirmiyorsun diye söylendim uykum var ondan dedi geldi çocuğu aldı kucağına vs benimle yine yok sonra yengesi aradı kuzenin hasta hastaneye getir diye hemen gitti aradım duşta çıkınca dedi tamam dedim yarım saat sonra yazdım hastanedeyiz dedi buldan baktım hala evde yalan söyleme dedim baktığımı anladı herhalde görüntülü aradım açtı geliyorum kendini iyi hissediyormuş dedi bende kapattım (tabi gideli 2 saat oldu) neyse mesaj attım kırıldıklarımı yazdım eve de gelme bizimle 5-10 dk zaman geçirirsin ne olur ne olmaz dedim… Ya ben mi abartıyorum yaptığı yanlış değil mi yemin ederim beni kendinden soğuttu her gün boşanmayı düşünüyorum