- 1 Temmuz 2013
- 165
- 64
- 298
- Konu Sahibi Posedion25
sadece eşinin memleketinde böyle davranıyorsa, normalde anlaşıyorsanız çok da kafana takma. erkekler ailelerini görünce eski ergen günlerine dönüyorlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ? Siz okulda akademisyensiniz ...sivil hayatta normal oğul - dayı - eş - baba-amca vs vs...o titr mezar taşınıza yazilmayacak...heybenizde yaşanmisliklar gidecek...şu satîra degin yeni evlisiniz ve arada kultur farkı var sanmistim...siz bayağı eşinizin aile yapisini yadirgiyorsunuz gibi geldi...eşiniz o topraklarda belki yalın ayak başı kabak camur icinde oynayarak buyudu...o topraklarda " kendi oluyor ve mutlu oluyor " bence...sizin anlattiginizdan derin çatışmalariniz var gibi...akademisyen olduysaniz ne gam...oldugum okuldakiler birbirini yiyor ! Olup olamadiklarina henuz kendileri inanamamışlar mesela...önce insan - adam - tepeden tirnaga vicdan ve dolu dolu samimiyet olsak ?Doğal ortamı evet... Ya en basit inden yigeninin evinde insan evet rahattır ama salkım saçak olacak kadar nasıl rahat olabilir bu nasıl samimiyet? Ablasının evinde salonda yerde halıda uyumayı kendine nasıl yakıştırır bir akademisyen? Off ben mi çok resmiyim ?
İnanın elimden geldiğince mutfakta orda bursa yardım ediyorum onlara ama bunları yaparken bile bir kibarlık bir ciddiyet içindeyim ama eşim sanki kamyoncu gibi salıyor kendini