eşimin siciline işlenir mi

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama darp ettiyse sizi gerçekten hiç olmazsa para cezasını bile olsa alsın siciline de işlesin. Ne kadar iyi niyetlisiniz :/

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama darp ettiyse sizi gerçekten hiç olmazsa para cezasını bile olsa alsın siciline de işlesin. Ne kadar iyi niyetlisiniz :/
üzerindne 6 ay gecti o olaydan sonra birdaha hiç yapmadı tövbe etti o kadar pişmsaın ki siciline işlerse iş sorunuda yaşayabilir
ondan korkuyorum bi mesleği yok cünkü
sorunları aştık bitti

Sizi darp eden birini bu kadar dusunmeniz takdire sayan... Sakin ha evliligin kutsalligi yok cocuklarim icin vs. demeyin.

Siz sikayetinizden vazgecseniz bile
kamu davasi acilir ve ceza para cezasina cevrilir.
Tabi hakimi ikna edebilirseniz.

Ancak bir sartla o da 5 yil icinde tekrar herhangi bir adli vaka olmamak kaydiyla...

Sicil konusuna gelirsek para cezasina cevrilirse islenmiyor ,
hapis cezasi alirsa isleniyor diye biliyorum ...

Muhtemelen kamu davası acılmıştır, idari para cezası alır ve tabi ki siciline işler. Yani suc işlemiş, maddi yaptırım almış. Ama bu tarz suclar zamanı gelince sicilden silinebiliyor diye okumuştum bir yerlerde. Zamanaşımı gibi bir şeydi sanırım.

ilk defa böyle bi olay oldu ve 6 ay içinde birdaha olmadı
teşebbüsde olmadı ve hiç uzak kalmadık hep beraberdik
hakime bunları söyelycem ama inşallah siciline işlemez
yada hapse girmez para önemli dğeil bi şekilde öderizde
eğer hapse girerse kızmla ben ortada kalıcaz
Allh ım inşallah olmaz inşallah

gercekten inşallah öyledir elmeyra hanım
dilerim bi sorun cıkmaz perşembe günü mahkeme var çok korkuyorum

gercekten inşallah öyledir elmeyra hanım
dilerim bi sorun cıkmaz perşembe günü mahkeme var çok korkuyorum

Bana hanım deme lütfen kendimi kurumda gibi hissediyorum ELmayra de elm de

Korkma, ya da kork ama eşine belli etme o korksun, o pis elini de bir daha kaldırmasın ona ders olsun. Hapis fln olmaz merak etme, sen sikayetini geri cektiğin icin para cezası alır.

hakim olaya göre ceza verir sen şikayetinden vazgeçsen de yine de dava görülür
yaralama suçu da basit/hafif/nitelikli yaralama olmasına göre cezası değişir hapis cezası veya adli para cezası olur.. siciline de işler

hükmün açıklamasını geriye de bırakabilir hakim

valla daha öğrenciyim ben bildiklerim bunlar
boşver eşin ceza alsın da aklı iyice başına gelsin

para cezası sizi daha zor duruma sokar maddi durumunuz sarsılır hapis cezası alması daha iyi bence

Avukat arkadaşlarımız daha iyi bilir tabi ama benim bildigim kadarı ilede para cezası alsa bile sicile işlenir ama 5 yıl içinde hiçbir suça ve olaya karışmazsa silinebilir diye biliyorum.

şikayetini geri alsanda almasanda sicile işlemez

hapıse grmeyı kım soktu aklına :)

içini rahat tut

kızınla eşinle musmustlu günlerrrrrrrrrr

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun .Eşine büyük bir olasılıkla sen şikayetçi olmasan bile kamu davası olduğu için ceza verilecek ama cezası ertelenecek. yani 5 yıl süreyle trafik cezası hariç ceza almaması gerekiyor.siciline işlemeyecek cezası merak etme
Ama sen benzer bir olayda büyük bir olasılıkla keşke şikayetçi olsaydım diye düşüneceksin ve darp edilmenin acısını uzunca bir süre belki de ölünceye kadar içten içe yaşayacaksın.Tecrübem ,yaşadıklarım bana böyle söylüyor

arkadaşlar hepinize canu gönülden çok tşk ederim içime su serptiniz
burayı bu yüzden seviyorum
sabırsızlıkla perşembe gününü bekliyorum Allh ım inşallah yardım eder

sağol elmeyracım kimseye saygısızlık etmek istemedim belki hoşalnmazsınız diye öyle hitap ettim
ama artık elmeyracımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…