- Konu Sahibi dokunmakalbme
arkadaşlar.............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eşim le bi kavgamızda darp raporu almıştım ancak hemen şikayetimden vazgectim
geri aldım
amam yine mahkemeye çıkacağız eşim ceza alırmı para cezası diyorlar yada hapis
vazgectiğim için pra cezası veiriler diyorlra
acaba siciline işlermi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen 2 gün sonra mahkemem var
eşimin ceza almasını istemiyorum ne yapmalıyım
üzerindne 6 ay gecti o olaydan sonra birdaha hiç yapmadı tövbe etti o kadar pişmsaın ki siciline işlerse iş sorunuda yaşayabilirSorunuzun cevabını bilmiyorum ama darp ettiyse sizi gerçekten hiç olmazsa para cezasını bile olsa alsın siciline de işlesin. Ne kadar iyi niyetlisiniz :/
olay olduğundan beri birdaha olmadı ben inandımSizi darp eden birini bu kadar dusunmeniz takdire sayan... Sakin ha evliligin kutsalligi yok cocuklarim icin vs. demeyin.
arkadaşlar eşim le bi kavgamızda darp raporu almıştım ancak hemen şikayetimden vazgectim
geri aldım
acaba siciline işlermi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen 2 gün sonra mahkemem var
Siz sikayetinizden vazgecseniz bile
kamu davasi acilir ve ceza para cezasina cevrilir.
Tabi hakimi ikna edebilirseniz.
Ancak bir sartla o da 5 yil icinde tekrar herhangi bir adli vaka olmamak kaydiyla...
Sicil konusuna gelirsek para cezasina cevrilirse islenmiyor ,
hapis cezasi alirsa isleniyor diye biliyorum ...
Muhtemelen kamu davası acılmıştır, idari para cezası alır ve tabi ki siciline işler. Yani suc işlemiş, maddi yaptırım almış. Ama bu tarz suclar zamanı gelince sicilden silinebiliyor diye okumuştum bir yerlerde. Zamanaşımı gibi bir şeydi sanırım.
gercekten inşallah öyledir elmeyra hanım
dilerim bi sorun cıkmaz perşembe günü mahkeme var çok korkuyorum
geri aldım
şikayetini geri alsanda almasanda sicile işlemez
hapıse grmeyı kım soktu aklına :)
içini rahat tut
kızınla eşinle musmustlu günlerrrrrrrrrr![]()
Bana hanım deme lütfen kendimi kurumda gibi hissediyorumELmayra de elm de
![]()
Korkma, ya da kork ama eşine belli etme o korksun, o pis elini de bir daha kaldırmasın ona ders olsun. Hapis fln olmaz merak etme, sen sikayetini geri cektiğin icin para cezası alır.