Biraz uzun olacak ama lütfen okuyun. 20 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var biri lise biri üniversite okuyor. Evliliğim süre içinde şiddet hakaret vs aklınaza gelebilecek herşeyi yaşadım. Eşim biraz sığ bir insan bende aile içinde yaşamamıza göre yetişmiş biriyim. Mesela benim ailem insanlardan kaçan biri değiller ama eşim insanlardan kaçar bir yerde alışveriş yaparız hayırlı işler demem bile ona göre onu aldatma olarak gören birisi yolda yürürken kafam düz bakarak yürümek insanları tahrik etmekmiş aldatmaymış vs gibi evlilik hayatım geçti. hep bir suçlama hep bir aşağılama çok sakin bir yapım vardır benim kolay kolay sinirlenmem ama bende bir insanım bazen oluyor ki sesimi yükselttiğim de oldu bu durumda bile tabi senin vardır bir düşüncen deyip suçlamaları oluyor. defalarca aldattı gösterip kanıtladım asla kabul etmedi. 3 araba 4 ev satıp kumarda yedi yine de sevdiğim için ses etmedim. bende bu kadar yaşanan olaylar üzerine kendisini bir hırsa kapılıp aldattım en büyük pişmanlığım vicdanımı çok rahatsız ediyor bu durum insanoğlu kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler çok doğru hep kızıp kınadığım şeydi bende o hataya düştüm ama sanırım bunda eşimin de çok büyük hatası var kendisi asla olanı birşeyi kabul etmez kendi kafasında kurduğu doğru olduğunu düşünür olayı anlatırsın ve asla kabul etmez kavga gürültü şiddet en son sende evet senin dediğin gibi oldu dersin bu sefer de bundan dolayı aynı şeyleri yaşarız. öylşe böyle zaman buraya kadar geldi şimdi şu internet lanetinden midir nedir adam benden akılalmaz işler yapmamı istiyor. arkadaşlarıma satayım zevki yaşayalım herkes sana baksın güzel ol insanlar baktıkça zevk alıyorum arkadaşlarımla sex yapalım swinger yapalım vs kelimeler ediyor ben istemiyorum dedikçe ısrar ediyor satayım seni heryerini açarak gez vs yani kafayı yemek üzeriyim akıl akıldan üstündür. bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar ayrılmaz da benden öldürür beni sensiz yaşayamam ben diyor hiç bişey umrumda olmaz diyor