eşimin şikayetleri

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
günaydın arkadaşlar,

hemen konuya girmek istiyorum..6 aylık evliyim.eşimle 2 yıllık ilişki sonucu evlendik. evlenmeden önce de birlikteliğimiz olmuştu. eşim yakın zamanlarda sürekli ilişki sıklığımızdan yakınmaya başladı. ben de isteksizlik durumu olduğunun farkındayım ama genelde bu konuyu konuşmaktan çekiniyorum. kendisi benden birtakım değişiklikler bekliyormuş. aslında ben de bunu biliyorum ama yine de bu kadar şikayetçi olduğunun beni bu kadar istediğinin farkında değildim. eskiden ben de çok isterdim arzulardım onu hala da çok seviyorum o konuda bir sorun yok ama demekki önceden bir merak vardı heves vardı. evlendikten sonra işler değişti sanki. aslında cinselliğin hayatımda çok önemli olmadığını farkettim. hep geri plana attım.
dediğim gibi yeni evli olabiliriz ama önceden de bir cinsel hayatımız vardı. ben de zaten eskisi kadar cinsel ilişkiden haz almadığımdan ve günlük ev işleri, iş hayatı beni yorduğundan hiç istek olmuyor. onun istediği hem daha sık ilişkiye girmemiz hem de benim ona süprizler yapmam..artık bu konuda kavga etmeye başladık çok moralim bozuldu ve o söyledikten sonra da bişeyler yapmam sanki zorlama gibi olacak. meğer eşim bu konudan çok muzdaripmiş, onun ihtiyaçlarını resmen karşılayamıyormuşum. çok üzgünüm ne ypmalıyım sizce aramız düzelir mi.? bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ve aranızda benim gibi yeni evli olup da isteksiz olan bayanlar var mı?

tabiki eşini de düüşünmelisin bende isteksizlik oldu deyip kenara çekilmemelisin. eşine durumundan bahsetmeli ve bu konunun birlikte üstesinden gelmelisiniz. ayrıca eşinin değişiklik istemesi senin de havanı değiştirebilir diye düşünüyorum. özellikle cinsellik konusunda bencilliğe sinir oluyorum...

biz bu konuda sana ne gibi bi yardımda bulunabilirizki anlamadım libidon düşük se bizim yapabileceğimiz bi iksir yok

canım korunma yönteminiz nedir?
Doğum kontrol hapı kullanıyorsan eğer isteksizliğine bu yol açıyor olabilir belki.

Buraya EŞİM BENİ ALDATTI diye bir başlık atıp çare aramadan evel bir şeyler yapman daha mantıklı gözüküyor arkadaşım..Evet senin dediğini hepimiz yaşadık..Erkek kadar istek kalmıyor bayanda evlilik ilerledikçe..doğası gereği sanırım..neticede biz çocuk doğurmaya,onlar tohum ekmeye programlı oldukları için,bizim daha durağan olmamız çok çokk normal.Neyse gelelim konuya..Eşin eğer şikayetçiyse tehlike çanları çalıyor demektir.Her ne kadar rol yapmak zor olsada,eşinin alakasını kaybetmemek adına malesef biraz fedakarlık gerekiyor.Tahrik edici parfümler falan oluyor onlardan kullanabilirsin..afrodizyak etkili besinler,tarçın vs gibi..

doğum kontrol hapına henüz başlamadım. aslında kullanmayı düşünüyordum ama madem isteksizlik yapıyor onu da kullanmam..
birşeyler yapmak gerek haklısınız.

bence bu durum kişinin psikolojisine,ruh haline göre değişiyor..
kimi zaman eşimden kaçmak istiyorum ilişki istemediğim için kimi zaman ise eşimin peşinden koşan ben oluyorum :)

yani normal bir durum endişelenecek bişey yok kanımca ama çok sıkılıyorum bu durumdan diyorsan cinsel isteği arttırıcı bi takım ürünler var eczanelerde bir araştır istersen:34:

ben herhangi bir iksir tarifi istemiyorum :) benimle aynı sorunu yaşayanlarla derdimi paylaşmak istedim sadece..

günaydın arkadaşlar,

hemen konuya girmek istiyorum..6 aylık evliyim.eşimle 2 yıllık ilişki sonucu evlendik. evlenmeden önce de birlikteliğimiz olmuştu. eşim yakın zamanlarda sürekli ilişki sıklığımızdan yakınmaya başladı. ben de isteksizlik durumu olduğunun farkındayım ama genelde bu konuyu konuşmaktan çekiniyorum. kendisi benden birtakım değişiklikler bekliyormuş. aslında ben de bunu biliyorum ama yine de bu kadar şikayetçi olduğunun beni bu kadar istediğinin farkında değildim. eskiden ben de çok isterdim arzulardım onu hala da çok seviyorum o konuda bir sorun yok ama demekki önceden bir merak vardı heves vardı. evlendikten sonra işler değişti sanki. aslında cinselliğin hayatımda çok önemli olmadığını farkettim. hep geri plana attım.
dediğim gibi yeni evli olabiliriz ama önceden de bir cinsel hayatımız vardı. ben de zaten eskisi kadar cinsel ilişkiden haz almadığımdan ve günlük ev işleri, iş hayatı beni yorduğundan hiç istek olmuyor. onun istediği hem daha sık ilişkiye girmemiz hem de benim ona süprizler yapmam..artık bu konuda kavga etmeye başladık çok moralim bozuldu ve o söyledikten sonra da bişeyler yapmam sanki zorlama gibi olacak. meğer eşim bu konudan çok muzdaripmiş, onun ihtiyaçlarını resmen karşılayamıyormuşum. çok üzgünüm ne ypmalıyım sizce aramız düzelir mi.? bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ve aranızda benim gibi yeni evli olup da isteksiz olan bayanlar var mı?
burda bizden yardım taktik bekler gibi bi haliniz var arkadaşım

günaydın arkadaşlar,

bazı şeyleri erken tükettiğiniz için şuan isteksizlik duyuyor olabilirsiniz,biraz zaman tanıyın birbirinize farklı şeyler deneyin birbirinize isteklerinizi açık açık söyleyin sonucta ortak bir hayat ve yatağı paylaşıyorsunuz bunları konuşmanın ayıp oldugunu düşünmeyin..cinsellik benım için geri planda demişsin ama bence öyle olmamalı evlilikte cinsellik kesinlikle önemlidir hatta boşanma sebebi olarak bile gösterilebilir,ve şunuda unutma ilişkinin haftada kaç gün oldugu değil ne kadar kaliteli olduğu önemlidir

derhal silklenenip kendine gel eşin başka kadına gitmeden canım oku bilgilen,seksi kıyafetler al işleriniz hafiflet renk kat iyi olacağını düşün değiş değiş hemen

İstesenizde, istemesenizde eşinizi bu konuda ihmal etmemeniz gerekiyor ve bencede ilişkide süprizler değişiklikler olmalı. henüz 6 aylık bir evlilik için cinsel fantaziler erken ama sizin daha önce başladığı için birşeyler çabuk tükenmiş ve biz kadınlar için cinsellik 2. plandayken erkekler için malesef çok önemli. çözülmeyecek dert değil, eşinize daha yakın olursanız 1 haftaya herşey düzelir. yeter ki istemediğinizi belli etmeyin ama bir süre sonrada bu süprizleri bende senden bekliyorum deyip onun üstüne bu zorunluluğu yıkın :)

tabiki eşinin istekleri önemli ama bu konuda bencilce davranmasını yanlış buldum ben...
cariyelik devri kapanalı çok oldu..
artık kadınlar çalışıyo,yorgun olabiliyo fln...
bundan şikayet etme yerine kendiside biraz renk katmaya çalışsa...
yönlendirse seni daha hoş bi tavır olurdu sende kendini bu kadar kötü hissetmezdin...
bazı şeyler istemeyi bilinirse iki taraf içinde doyurucu olur...

tabiki eşinin istekleri önemli ama bu konuda bencilce davranmasını yanlış buldum ben...
cariyelik devri kapanalı çok oldu..
artık kadınlar çalışıyo,yorgun olabiliyo fln...
bundan şikayet etme yerine kendiside biraz renk katmaya çalışsa...
yönlendirse seni daha hoş bi tavır olurdu sende kendini bu kadar kötü hissetmezdin...
bazı şeyler istemeyi bilinirse iki taraf içinde doyurucu olur...

büyük ihtimalle hatta eminim ki bekarsınız.hanımefendi evli bayanlardan bir kaç şey kapmak ve kendisininde farkında olduğu bir sıkıntısı için çözüm bulmak hasebiyle gelmiş. sizin yazdıklarınıza bakarsanız zaten pek de yardımcı olamamışsınız. hem cariyelikle ne ilgisi var problemin. kadın sanız ve en önemlisi evliyseniz mutluluk için eşle uyum şarttır. erkek zaten akşamlara kadar ailesinin ve çocuklarının tüm eksiklerini ,ihtiyaçlarını,taleplerini, giderebilmek için tabiri yerindeyse didiniyorsa ve kadın kocasının gözbebeğiyse o da eşi için birkaç fedakarlık yapacak. konu sahibi Allah yardımcın olur inş.

Son düzenleme:
eşin senden değişiklik istiyo madem yapmalısın giyin süslen püslen bekle kocanı arada değişiklik iyidir sanada iyi gelir eminim

sanmıyorum ki bütün kadınlar eşinin her isteğinde istekli oluyor, evet çoğu zaman bende istekli olmuyorum, ama eşim istiyor, belki bi gece bu gece olmaz yorgunum diyebiliryorum ikincisinde desem sen beni artık istemiyormusun deyip kızıyo, o da haklı benim aşık olduğum adama ben yok dersem sürekli nolcak, başka omuzlarda arayacak çareyi, seviyorsan biraz rol yapcaksın... kendi vücudunu sev beğen güzel geceliklerle sürpriz yap kocana bak her şey nasıl yoluna giriyor

bunu sana söylemesi de güzel bişey bence hiç sölemeseydi nerden bilcektin daha kötü olabilirdiii... kocanı sev şımart senin nasıl hoşuna gidiyosa onunda hoşuna gidecektirr

Son düzenleme:
Eşiniz sizi tatmin edebilseydi siz de şuan ben neden isteksizim diye çare arıyor olmazdınız... Önceden tüketilmişlikle alakası yok, demek ki sizi mutlu edemiyor, yetersiz kalıyor ki siz de karşı istekte bulunmuyorsunuz.
Sevişmek var, sevişmek var.. :) Cinsel terapi merkezleri var yardım almayı deneyin derim.

büyük ihtimalle hatta eminim ki bekarsınız.hanımefendi evli bayanlardan bir kaç şey kapmak ve kendisininde farkında olduğu bir sıkıntısı için çözüm bulmak hasebiyle gelmiş. sizin yazdıklarınıza bakarsanız zaten pek de yardımcı olamamışsınız. hem cariyelikle ne ilgisi var problemin. kadın sanız ve en önemlisi evliyseniz mutluluk için eşle uyum şarttır. erkek zaten akşamlara kadar ailesinin ve çocuklarının tüm eksiklerini ,ihtiyaçlarını,taleplerini, giderebilmek için tabiri yerindeyse didiniyorsa ve kadın kocasının gözbebeğiyse o da eşi için birkaç fedakarlık yapacak. konu sahibi Allah yardımcın olur inş.

3,5 yıllık evli bi kadınım...
okuduğunuzu yanlış yorumlamışsınız...
bişey isteniyosa düzgün söylenir...
kadının özgüvenini sarsmaya,ona kendini yetersiz hissettirmeye hakkı yok kocası bile olsa...
bu kadar "amannn kociişşiiimmm elimden kaçmasın başkasına gitmesinde ben istemediklerimide yaparım."mantığı fedakarlık değil tavizdir...

6 aylık evlilikte cinsel sorunlar çok erken başlamış
gerçi öncesi varmış belkide öncesi oldugundan kaynaklanıyor
erkekler genelde fantazi çamaşırlardan hoşlanırlar
al bi kaç tane bide öyle deneyin
aklıma başka bişey gelmedi

eşimi hiçbi zaman reddetmedim. ne zaman ilişki isterse hep karşılığını verdim.. bazılarında istekli bazılarında isteksiz olabilirim ama hiç reddetmedim. o hoş bişey değil. ama benimkinin istediği değişik çamaşırlari fantazi kıyafetler giymem. beni her halimle çekici bulduğunu söylüyor ama sık sık da değişiklik istiyor. ben de açıkçası üşeniyorum sürekli farklı şeyler giymeye.. rahat olmak istiyorum. ilişki sıklığına gelince evet gerçekten haftada 1 olsa bana yetiyor ama ona göre daha sık olmalıymış.. sizin de yazdıklarınızdan yola çıkarak sanırım sık sık oan süpriz yaparak artık süprizlerden sıkılacak raddeye gelmesini sağlamalıyım:)

Back
X