eşimin şikayetleri

evliliğin %80i cinsellik %20si işte ev işi yemek utu vs erkeklerin bakış açısı böyle biz bayanların coğu bunun tam tersini yapıyoruz saçımı supurge ettim yinede olmadı dıyoruz tabi yemek temizlikte olcak ama cinsellik kadar takmıyo erkekler bunları ilerde aldatıldım diye konu açmak istemiyosan sılkelen kendine gel biran önce derim ben

6 aylık evlilik için çok erken şikayetler bunlar.
Henüz cinsel uyum sağlayamamış olabilirsiniz.
Belki sen daha azla yetinebiliyorsun ve eşin üsteleyince uzaklaşıyorsun.

Eşinin senden talepleri varmış ama kendisi üzerine düşeni yapıyor mu acaba ?
Yani mesela güniçinde seni hoş tutuyor mu,sana kur yapıyor mu ?
Belki senin böyle bir önhazırlığa ihtiyacın var.

Güvenli bir korunma yöntemi kullanıyor musun ?
Bazen hamile kalma korkusu da isteksizlik yapabiliyormuş.

Yumurtlama dönemini hesapla. İki adetin arasında hamile kalma ihtimalin olan dönem. O dönemde istekli oluyor kadınlar. Senin için daha rahat olacaktır, daha istekli olacaksın cünkü.

Diger arkadasların tavsiyelerini dinlemeni dilerim. Kırmızı gecelik falan alabilirsin mesela... Güzel bir duş alırsın, hafif parfüm ve hafif bir makyaj ile karşısına çıkarsın. Ayrıca alkol kullanıyor musun bilmiyorum ama 1 kadeh votka veya 1 kadeh şarap da cinsel isteğini artırır. Sen istekli olmalısın ki onu mutlu edebilesin. Sende istek yoksa , varmış gibi rol yapsan anlar bence.

Cinsellik karşılıklı bir şeydir, biri diğerinin hokkabazı değildir. Eşin senden değişiklik beklerken kendisi seni bu değişikliğe hazırlamalı.

Bazı insan çok istekli olmayabilir bunu da düşünmek gerek, ilişki sıklığına bir şey diyemem herkesin dinamiği farklı ancak bu işler öyle giyin süslen, vazifeni ciddiye al yoksa elinden kaçırırsın mantığı ile yürümüyor. Önce isteksizliğinin sebeplerini saptamalısın, sonra da bunu konuşarak ve deneyerek çözmelisiniz. Eşinin de yeterli olmadığı yerler var ki onu sıkça arzulamıyorsun dedim ya bu işler tek taraflı değil.

Cinsellik iki kişilik özel bir alan ve onu özel yapan da sadece kadın değil önce bu psikolojiden kurtul. Senin onu memnun etme çaban kadar onunda seni memnun etmek için çabası olmalı. Sadece sen çabalarsan bir süre sonra o da sana kendini kötü hissettirecektir. Olmadığın biri gibi olmaya çalışmak ve bunu görev olarak yapmak hiç de hoş bir durum değil. Ayrıca her insan bir değil, bu konu standardı olan bir şey değil, karşılıklı olarak birbirinize heyecan veren şeyleri keşfetmeniz gerek.

Evlilik ilerledikçe erkekte olduğu kadar istek kalmıyo bayanda..Ama yinede bi şekilde eşini tatmin etmelisin,mutlu etmelisin..Hem bak eşin sürprizler falan diyomuş evliliğinizede renk gelir hem..İstek yoksada o an gelince istek yok düşüncesini kenara bırakıp adapte olmaya çalış eşine herşey daha güzel olur emin ol..

Cinsellik karşılıklı bir şeydir, biri diğerinin hokkabazı değildir. Eşin senden değişiklik beklerken kendisi seni bu değişikliğe hazırlamalı.

Bazı insan çok istekli olmayabilir bunu da düşünmek gerek, ilişki sıklığına bir şey diyemem herkesin dinamiği farklı ancak bu işler öyle giyin süslen, vazifeni ciddiye al yoksa elinden kaçırırsın mantığı ile yürümüyor. Önce isteksizliğinin sebeplerini saptamalısın, sonra da bunu konuşarak ve deneyerek çözmelisiniz. Eşinin de yeterli olmadığı yerler var ki onu sıkça arzulamıyorsun dedim ya bu işler tek taraflı değil.

Cinsellik iki kişilik özel bir alan ve onu özel yapan da sadece kadın değil önce bu psikolojiden kurtul. Senin onu memnun etme çaban kadar onunda seni memnun etmek için çabası olmalı. Sadece sen çabalarsan bir süre sonra o da sana kendini kötü hissettirecektir. Olmadığın biri gibi olmaya çalışmak ve bunu görev olarak yapmak hiç de hoş bir durum değil. Ayrıca her insan bir değil, bu konu standardı olan bir şey değil, karşılıklı olarak birbirinize heyecan veren şeyleri keşfetmeniz gerek.

ATTRAENTE , çok haklısın yazdıklarında. Elbette erkek de kadının mutlu olduğu şeyleri keşfedip yapmalı. Veya erkeğin de karısının istediği biçimde giyinmesi veya sürpriz yapması gerekiyor olabilir. Veya başlangıçta yapılan şeyler. Biliyorsunuz işte.. Onları eksik etmemeli. Niye kadına yüklüyoruz ki bütün görevleri ? Kendileri sararmış donla çıksınlar karşımıza, bizde pembe babydoll. Oldu canım...

Bir de bi açıklama yapmak istiyorum. Ben kendimden pay biçmeye çalışıyorum. O yüzden iki adet ortasını örnek gösterdim. Zira, onun dışında cinselliğin c'si bile aklıma gelmiyor. Sadece o bir haftalık dönemde istek oluyor bende. Gerçi arkadaşın kocası 1 ay bekler mi, o da var :))

Ama en azından ayda bir haftalık zaman dilimi de olsa kadının istekli olduğu bir zaman dilimi olduğu için, karı koca ikisi de zevk alabilir. Öteki zamanlarda erkek hep zevk alıyor zaten. Kadın alamıyor.

ben de aynı sorundan muzdaribim..
eşimi öpmeye bile çekinir oldum
öpsem kendimi yatakta buluyorum.

biz de devamlı tartışıyoruz
kadınların erkekler kadar istekli olmadığını anlatamıyorum
onu istemediğimi düşünüyor
hergün evde taciz atışları var
şu pepe le pew diye bi kokarca çizgi filmi vardı ya :)
devamlı dişisini yakalayıp sevişmeye çalışan:) aynen öyleyiz
o kovalıyo ben kaçıyorum
kurtulamıyorum elinden valla
yemeğine şap mı atsam ne

Back
X