Eşimin şımarık tavırları

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Merhaba kızlar ben eşimle tartışıp ailemin evine gitmiştim ve eşim bunun için beni suçladı evi terk ettin diye.Ama sonrasında konuştuk ve çocuk için bir şekilde barıştık. Gel gelelim tavırları düzeleceği yerde iyice beter oldu bu adam.Bana saygısız sanki ben çocukmuşum gibi davranıyor.Ben seni affettim deyip duruyor. Suratıma bile bakmıyor.Umursamaz hareketleri var. Dün markete gittik market arabası bendeydi çek şunu şuraya gel bekle şurda gibi emir kipleriyle konuşuyor.Ve bana sen çok daha beterlerini hak ediyorsun diyor.Tamam ben önceden çok hata yaptım ona karşı tavırlarımda ama şimdi hatamı anladım kızlar nolur ben bu adama nasıl davranayım.Bir tek yatakda bana iyi davranıyor.Söyleyincede ozaman bundan sonra senle birlikte olmıcam diyor.

Kabahat sizde yataskta ilk yanastiginda tavrinizi necen koymadiniz ki ,
Hayat icerisinde nasilsak yatakta da oyle olacak diyip kesecektiniz ,
İsdine geldigi gibi olmaz bu hayat

bence ona onun gıbı karsılık verme akıllıca al karsına konus bu tavırların benı uzuyor hatamı farkettım dersımı aldım devam etmene gerek yok de. haaa bunu sylerken ezık durma bu sekılde devam edersen benı kaybedersın cekılmez oluyosun de brdaha gıdersem donmem falan de

Nie kendinle oyuncak gibi oynatiyosun isine gelince sevicek isine gelmeyince kirip aticak oh ne ala...sadece o is olunca seni sevicekse hic sevmesin otur guzelce konus senin hatalarini affettiyse normale donsun affetmiyorsa bu zulmude yasatmaya hakki yok

Eşiniz sizi affetmemiş affetmiş gibi yapmış sadece. Benimde en sinir olduğum konulardan biridir bu. Birşeyi yapıyorsan tam yapacaksın affetin madem niye temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorsun diyeceksin. Resti çek eşine bu konuyu aşacaksa devam etsin ilişkinize aşmış gibi davranmasın

aklinca intikam aliyor.gitmis olmanizi ve pisman olup geri döndüğünüzü bildigi icin eziyet ediyor.esiniz cok kinci bir insan sanirim.esine bile bu kadar acimasiz olup uzatabiliyorsa, isiniz zor..

Bu evi terkedip, sonra ilk fırsatta tıpış tıpış dönüp aslında yaptığı eylemin terk değil blöf olduğu itirafını yapmış olan herkesin yaşadığı bi durumdur. Artık kocanın bundan sonraki davranışlarını , blöfünü gördüm mesajı olarak da algılayabilirsin.. Şimdi bundan sonra evi terketsen de adam kıçını bile kıpırdatmayacak, yeni stratejiler bulmalısın... Devamını getiremeyeceğin, kararlılıkla uygulayamayacağın hiç bir adım atmamak lazım işte.. SOnuç olarak gözden düşüyor, inandırıcılığını yitiriyorsun

Eşinizin şımarma sebebi sizsiniz. Ailenizin evinden bu kadar kolay dönmeyecektiniz. Eşinizde sizi kaybetme korkusu yok. O nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın, evdeki vazoyu kırmış annesinden çekinen çocuk gibi suçlu durmayın.
kavga uzamasın diye susuyorum hep ama çok mutsuzum

Kabahat sizde yataskta ilk yanastiginda tavrinizi necen koymadiniz ki ,
Hayat icerisinde nasilsak yatakta da oyle olacak diyip kesecektiniz ,
İsdine geldigi gibi olmaz bu hayat
o zamanda sen burda da böylesin işte diyip beni suçluyor yani her durumda beni suçluyor bu adam çıkmazdayım :(

İlk adımı atarak hata yapmışsın.Evi terketmeyip evde küs kalsaydın eşin bu kadar üzmezdi bence.Gidip gelerek ailenin evinde barınamadıgını,ailenin de seni eşine geri gönderdiğini düşündüğü için bana muhtaç düşüncesiyle seni böyle üzmeye çalışıyor.Hem kinci,hem de saygısız sana karşı.Ailen destek çıksa bu kadar acımasız davranamazdı.

ilk adımı ben attım maalesef :KK43:
Tahmin ettim okuyunca ama sormak istedim yine de.
Hatasını anlamasını beklemeniz fazla iyi niyet olmuş kendiniz terk edip evi kendi ayağınızla geri dönmüşsünüz üzgünüm bu bana yaptığın her şeyi yutuyorum , kabul ediyorum demek. Ya hiç terk etmeyeceksiniz ya da arkasında durup sonuna kadar ilerleyeceksiniz.
Düzelmesi çok zor zaten kendini haklı görürken iyice tepenize çıkmış.

Back
X