bence kesinlikle küsme. tavır aldığını belli etme. çünkü bunlar da şımarmasına yol açar.
sadece ilgisiz davran. sanki farkında değilmişsin gibi yap. fazla önem verme. onunla ilgili sorular sorma naptın filan diye. o sorarsa da beklediğimden daha güzeldi filan de. o yokken de güzel günler geçirebileceğini belli et. gülümseyerek anlat. şöyle oldu çok eğlendim. şuraya gittik çok güzeldi gibi..
kıskanır baya bence.
Her zaman mı böyle yoksa anlık bir şey mi?15 gündür şehir dışındayım.10 gün sonra dönüyorum evime.geçen gün eşime güzel bir msj attım.
onu çok özlediğimi,çok sevdiğimi ve gelmek için sabırsızlandığımı dile getrdiğm bir msjdı.atmaz olaydım.
burnu havaya kalktı ve çok şımardı.sanırım erkeklerin bazısı böyle şeylere gelemiyor.
günlük telf.konuşmalarımız da hemen kapatmak istiyor,s.s dese bile ağızının ucuyla diyor.
ortada birşey yok,aramız iyi.
ama eve dönene dek ve döndüğümde de bnde artk ona karşı mesafeli davranmak istiyorum.
bir defa,cinsel ilişki söz konusu olursa kesnlikle bir süre yanaşmıycam.değerimi anlasın.
konuşmamayı da düşünüyorum,küslük değil de dargınlık.
cevaplarım kısa ve net cevaplar olucak.
ben sevgimi çok belli ederim,tabi yılışıkça değil.
fakat yeter artk.bu kaç oldu.çok üzülüyorum böyle yapınca.kendimi değersiz hissediyorum.
daha etkili neler yapabilirim?
klasik kilon varsa ver,giyin,süslen akıllarını geçelim.
zira bnm istediğim aklın,mantığn gücü.
önerilerinizi bekliyorum,moralim çok bozuk..
15 gündür şehir dışındayım.10 gün sonra dönüyorum evime.geçen gün eşime güzel bir msj attım.
onu çok özlediğimi,çok sevdiğimi ve gelmek için sabırsızlandığımı dile getrdiğm bir msjdı.atmaz olaydım.
burnu havaya kalktı ve çok şımardı.sanırım erkeklerin bazısı böyle şeylere gelemiyor.
günlük telf.konuşmalarımız da hemen kapatmak istiyor,s.s dese bile ağızının ucuyla diyor.
ortada birşey yok,aramız iyi.
ama eve dönene dek ve döndüğümde de bnde artk ona karşı mesafeli davranmak istiyorum.
bir defa,cinsel ilişki söz konusu olursa kesnlikle bir süre yanaşmıycam.değerimi anlasın.
konuşmamayı da düşünüyorum,küslük değil de dargınlık.
cevaplarım kısa ve net cevaplar olucak.
ben sevgimi çok belli ederim,tabi yılışıkça değil.
fakat yeter artk.bu kaç oldu.çok üzülüyorum böyle yapınca.kendimi değersiz hissediyorum.
daha etkili neler yapabilirim?
klasik kilon varsa ver,giyin,süslen akıllarını geçelim.
zira bnm istediğim aklın,mantığn gücü.
önerilerinizi bekliyorum,moralim çok bozuk..
Her zaman mı böyle yoksa anlık bir şey mi?
Telefonda konuşmayı sevmiyor olabilir.Benim yapamadığı yapmaya çalış KÜSME takmıyormuş gibi davran.İlgisiz ol hiçbir şey yokmuş gibi etrafa neşe saçarak
ya mesela yarn arıycak.rutin bir konuşma yapıcaz yine.
acaba telefonda da keyfimn yernde olduğunu belli etsem.
ama bu gece telf.kapatrken alındığımı belli ettm.en azında o da güzel bir msj atabilrdi.kaç gün oldu.
sadece arıyor,güzel birşeyler söylemiyor.of oooffff bıktm ben bunun afra tafrasından.kendini bişi sanıyor heralde!
Böyle şeyler için asla ama asla cinselliği silah olarak kullanma,
bu ilişkinize zarardan başka bir şey getirmez.
Ayrıca kimi insan sevgisini dışarıya yansıtarak gösterir, kimisi de içinde yaşar.
Kimisi sözle belli eder, kimisi davranışla...
Aranız iyi ortada sorun yok diyorsunuz,
o halde kendi kendinize alınganlık yapıyorsunuz bence...
Keyifli konuş.Benim eşimde belli etmez ben de tam tersi olsun isterim kendi kendimi üzerim.Yapabiliyorsan o yuzden küsme dedim.Yok canım ne sanacak kendini.Eşin o senin hani sordum hep mi aynı diye.Sen cıvıl cıvıl ol bir bakalım pes etme.Kaç yıllık evlisiniz?
Eger soguk davranmasinin bir sebebi yoksa karakteri boyle olabilir esinin..yani herkeze normalde kisa ve öz konusan biriyse tavir yapmana gerek yok bence baska turlu cözüm arayabilirsin.. Ama eger sadece sana boyle davraniyorsa belki sevgini cok fazla gosterip bunaltiyorsundur esini..tavir yapma..gayet normal ve sicak davran ama bir is arkadasina nasil sicak davraniyorsan o kadar sicak..
Bir yandan aklın ve mantığın gücünü istiyorsunuz,bir yandan cinsellik olursa uzak duracağım diyorsunuz....Bir kere ikisi birbirine o kadar tezat kii.......
konuya bır çözüm getiremıycem ama eşime sevdiğimi söylediğimde şımarması çok tuhaf gelirdi sanırım hakkketende tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?