eşimin şımarıklığı

makarnaaa

♥ canım♥ailem ♥
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
23
0
16
İstanbul
15 gündür şehir dışındayım.10 gün sonra dönüyorum evime.geçen gün eşime güzel bir msj attım.
onu çok özlediğimi,çok sevdiğimi ve gelmek için sabırsızlandığımı dile getrdiğm bir msjdı.atmaz olaydım.
burnu havaya kalktı ve çok şımardı.sanırım erkeklerin bazısı böyle şeylere gelemiyor.
günlük telf.konuşmalarımız da hemen kapatmak istiyor,s.s dese bile ağızının ucuyla diyor.
ortada birşey yok,aramız iyi.

ama eve dönene dek ve döndüğümde de bnde artk ona karşı mesafeli davranmak istiyorum.
bir defa,cinsel ilişki söz konusu olursa kesnlikle bir süre yanaşmıycam.değerimi anlasın.
konuşmamayı da düşünüyorum,küslük değil de dargınlık.
cevaplarım kısa ve net cevaplar olucak.
ben sevgimi çok belli ederim,tabi yılışıkça değil.
fakat yeter artk.bu kaç oldu.çok üzülüyorum böyle yapınca.kendimi değersiz hissediyorum.
daha etkili neler yapabilirim?
klasik kilon varsa ver,giyin,süslen akıllarını geçelim.
zira bnm istediğim aklın,mantığn gücü.
önerilerinizi bekliyorum,moralim çok bozuk..

Son düzenleme:
bence kesinlikle küsme. tavır aldığını belli etme. çünkü bunlar da şımarmasına yol açar.

sadece ilgisiz davran. sanki farkında değilmişsin gibi yap. fazla önem verme. onunla ilgili sorular sorma naptın filan diye. o sorarsa da beklediğimden daha güzeldi filan de. o yokken de güzel günler geçirebileceğini belli et. gülümseyerek anlat. şöyle oldu çok eğlendim. şuraya gittik çok güzeldi gibi..

kıskanır baya bence.

haklısın aslnda.
ona sormycam ne yaptın diye,o sorunca çok enerjk anlatıcam yaptklarımı.
yine gidicem dicem.keşke daha uzun kalsaydm desem mi?
ama surat asarak değil elbet.
ben onu ilgisiz bırakaym bakalım.
ilk cümleni anlamadm,yani kırıldığımı belli etmem onu neden şımartsın?
buraya takıldım :/

ilgisiz olmak ve umursamamak yegane silah bence etkili :) ama cok uzatmayin azcik surunsun yeter:)

Her zaman mı böyle yoksa anlık bir şey mi?
Telefonda konuşmayı sevmiyor olabilir.Benim yapamadığı yapmaya çalış KÜSME takmıyormuş gibi davran.İlgisiz ol hiçbir şey yokmuş gibi etrafa neşe saçarak

kırıldığını belli edersen beni çok umursuyor diye daha da kalkar bir tarafı tatlım

ya mesela yarn arıycak.rutin bir konuşma yapıcaz yine.
acaba telefonda da keyfimn yernde olduğunu belli etsem.
ama bu gece telf.kapatrken alındığımı belli ettm.en azında o da güzel bir msj atabilrdi.kaç gün oldu.
sadece arıyor,güzel birşeyler söylemiyor.of oooffff bıktm ben bunun afra tafrasından.kendini bişi sanıyor heralde!

Böyle şeyler için asla ama asla cinselliği silah olarak kullanma,
bu ilişkinize zarardan başka bir şey getirmez.

Ayrıca kimi insan sevgisini dışarıya yansıtarak gösterir, kimisi de içinde yaşar.
Kimisi sözle belli eder, kimisi davranışla...

Aranız iyi ortada sorun yok diyorsunuz,
o halde kendi kendinize alınganlık yapıyorsunuz bence...

Son düzenleme:
şimdi şöyle canım

e zaten o şımarıklığının içten içe farkındadır dile getirmese bile. senin ona kızman küsmen bile onun hoşuna gider çünkü bak ilgi göstermeyince nasılda bana küsüyo diye düşünür. iyice şımarır.

ama onun ilgisizliğine tepki vermezsen onu çok da sallamadığını düşünür. daha çok kafaya takar.

bide bunları yaparken kendinden emin ol. yani o belli etmese bile emin ol içerliyodur. kafanda acaba işe yaramıyomu diye düşünme.

sürekli kendi yaptıklarını anlat. o bişey anlatmaya kalkarsa sıkılıyomuş gibi yap. çay mı yapsak filan diye alakasız şeyler söyle.

ya aslında böyle taktikler bana komik gelir ama böyle ufak tefek şeyler bazen eğlenceli olabiliyo. evliliğin tuzu biberi işte . arada yaparım ben de:))

Eger soguk davranmasinin bir sebebi yoksa karakteri boyle olabilir esinin..yani herkeze normalde kisa ve öz konusan biriyse tavir yapmana gerek yok bence baska turlu cözüm arayabilirsin.. Ama eger sadece sana boyle davraniyorsa belki sevgini cok fazla gosterip bunaltiyorsundur esini..tavir yapma..gayet normal ve sicak davran ama bir is arkadasina nasil sicak davraniyorsan o kadar sicak..

ben ona ne zaman ilgili davransam o hep böyle.
ben ne zaman ilgisizsem o hep peşimde..
böyle sürüp gidiyor.

telefonda konuşmayor sevmiyor? ohooo ona bakarsn beyfendi msjlaşmayı da sevmiyor,ee telf.da yoksa nasıl haberleşicez biz?
hangi çağdayız acaba ona göre! =(
tavır almayı bnde pek uzun süreli beceremem.ama bu sefer yapıcam.yoksa artk soğuyucam ondan hal durum bunu gösteriyor.
çünkü böyle davranınca özlemim geçti,ona olan arzum yok oldu.eve de dönmek istemiyorum.

Keyifli konuş.Benim eşimde belli etmez ben de tam tersi olsun isterim kendi kendimi üzerim.Yapabiliyorsan o yuzden küsme dedim.Yok canım ne sanacak kendini.Eşin o senin hani sordum hep mi aynı diye.Sen cıvıl cıvıl ol bir bakalım pes etme.Kaç yıllık evlisiniz?

ben cinselliği silah olarak kullanmak istemiyorum.
o msjı attığımda onu deli gibi arzuluyordum.daha sonra o bana karşılık vermeynce arzularm yok oldu.
ilk msjımda yazdığm gibi,kadınlığımı değil aklımı mantığımı kullanarak değerimi arttırmak istiyorum.
kusura bakma sevgisini içinde yaşıyan insanları ben pek anlamıyorum..
alınganlk yaptığm yok,sonuçta o bnm eşim.ve ilgi alaka her zaman karşılıklı olmalıdır.

1 yıllk evliyiz.bir de 2 aylk bebişmz var cnm.

önceden de mi böyleydi yoksa mesajı attıktan sonra mı bu hale geldi
eğer kısa süreli bi havalanmaysa arayıp sormazsın
güzel şeyler söylemezsin olup biter
o sana söylemiyosa sen niye söyliceksin ki

haklısın belki de karakteri böyle,ben çok zorluyorum.
yeni evlyken eşimn mail adresine bakmıştım.
eski sevgilisine gönderdiği msjı görmüştüm.
kızdan özür diliyordu ona karşı ilgisiz olduğu için.
demek ki sorun bnde değil,kendisinde.
ben dediğim gibi yılışık değilmdir.
onu şımartıcak,bunaltıcak kadar da sevgimi göstermem.
ama demek ki sevmiyor böyle şeyleri.en başndan beri durum bu.
oysa ki çok duygusal biri.
bekarken msjlaşırdık.bnden önce msj yazmayı sevmediğini söylerdi.
evlendik msjlar gitti,tabi yerine daha güzel şeyler geldi.
birlkteyken sarılır,sarılmayı çok sever.tabi ben sessizsem!
bnm keyfm yerndeyse pek alakadar olmaz.
korkum,karar verdiğim umursamaz tavrını alınca daha bi uzaklaşması.
çünkü çok yıkık biri,direk;demekki bensiz çok daha mutlu diye düşünebilir.
bu da var yani...

Bir yandan aklın ve mantığın gücünü istiyorsunuz,bir yandan cinsellik olursa uzak duracağım diyorsunuz....Bir kere ikisi birbirine o kadar tezat kii.......

Bir yandan aklın ve mantığın gücünü istiyorsunuz,bir yandan cinsellik olursa uzak duracağım diyorsunuz....Bir kere ikisi birbirine o kadar tezat kii.......

anlatmak istediğim(!) kadınlığımı,dişiliğimi kullanmadan yola getrmek ki gerek kalmadı ben kendi kendime sorularn cevabını buldum.

konuya bır çözüm getiremıycem ama eşime sevdiğimi söylediğimde şımarması çok tuhaf gelirdi sanırım hakkketende tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…