- Emoji Skoru
- 70.200
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi bluestar89
Koy önüne arpasını zıkkımlansın zıkkımlanmıyorsa cehennem olsun gitsin. İnsanoğluna iyilik yaramıyor işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zıkkım yesinOruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi
Bazı erkekler kadir kıymet bilmiyor. İnsanlar nankör işte. "Eşim beni düşünüyor sevdiğim yemekleri yapıyor" diye düşünüp sizi başının üstünde taşıyacağına utanmadan üzerinize yürümüş saçma sapan davranmış. Yapmayın aç kalsın. Fazla çeşite hiç gerek yok. İçsin bir tas çorbayı oldu bitti. Ona fazla bile.Oruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi
O anda bi de kızıma diş sıkıyordu ödev yap diye herkese diş sıkıp durma dedim ondan sonra bana geld sinirlenip
Ne büyük kavga sebebi dayak yemeniz lazım bir çeşit daha yemek yapayım yapmayayım muhabbetine bu erkekler neden bu kadar g.zekalı anlamıyorum ya ben de hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Benim eşim de bana 2 kere tokadı yersin demişti sıkıyorsa vur da görürsün bir daha beni dedim gözlerinden ateş çıkardı saçma sapan sebepten ikisinde de terk ettim evi.Oruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi
siniri için doktora gitmesini şart koşun. daha kızınız ergenliğe girecek, asıl babalığının sınanması orada başlayacak. küçücük çocuğa ödev yapmıyor diye diş sıkan adam ergen kıza ne yapmaz düşünmek istemiyorumGelip özür diledi
Eşim de birkaç çeşit yapmamı istemez.Bir çeşitle doyup kalkan biri.Ama kendisi oruç tutmadığı için tutanın halinden anlamıyor..Oruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi