• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin siniri

bir erkeğin "şişkosun" imasına kızacağını sanmıyorum. Gündüz patrondan fırça yemiştir şeyi içeri kaçmıştır, akşam gücünün yettiği karısına horozluk yaparak erkekliğini geri kazanmak istemiştir. malum bunların erkeklikten anladığı kadın korkutmak.

konu sahibi de horozun ibiğini bükmüş koymuş kenara helal 👏

Oruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi
Bazı erkekler kadir kıymet bilmiyor. İnsanlar nankör işte. "Eşim beni düşünüyor sevdiğim yemekleri yapıyor" diye düşünüp sizi başının üstünde taşıyacağına utanmadan üzerinize yürümüş saçma sapan davranmış. Yapmayın aç kalsın. Fazla çeşite hiç gerek yok. İçsin bir tas çorbayı oldu bitti. Ona fazla bile.

Oruçluydum o da ben de yemek yaptım yeter o dedi ben de sana yetmez bi çeşit daha yapcam dedim buna sinirlendi
Ne büyük kavga sebebi dayak yemeniz lazım bir çeşit daha yemek yapayım yapmayayım muhabbetine bu erkekler neden bu kadar g.zekalı anlamıyorum ya ben de hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Benim eşim de bana 2 kere tokadı yersin demişti sıkıyorsa vur da görürsün bir daha beni dedim gözlerinden ateş çıkardı saçma sapan sebepten ikisinde de terk ettim evi.

Çok boş şeylere kavga ediyorsunuz. Konu sahibi, altta kalmamak adına cevap veriyorsunuz ama erkek kuvveti ile sizinki bir değil. Adamı sacmasapan kiskirtmayin, sonu kötü bitebilir. Acsa yer geçer, küçük çocuğa bile bilenen adamdan hayır gelmez

Gelip özür diledi
siniri için doktora gitmesini şart koşun. daha kızınız ergenliğe girecek, asıl babalığının sınanması orada başlayacak. küçücük çocuğa ödev yapmıyor diye diş sıkan adam ergen kıza ne yapmaz düşünmek istemiyorum

Eşim de birkaç çeşit yapmamı istemez.Bir çeşitle doyup kalkan biri.Ama kendisi oruç tutmadığı için tutanın halinden anlamıyor..😀Ben de oruçluyken her şeyi canım istiyor.Yaptığım zaman da ne gerek var diyor.Oruçluyum yapıcam dediğimde canın çektiyse yap diyor.Sinirlenecek bir şey değil ki.

okurken güldüm kusura bakmayın 😂 bu arada bk yesin

Back
X