Eşimin Sinirini Yatıştırmak İçin Şunu mu Yapsam?...

neden boşanmıyorsunuz bu kadar derin problemler varsa. eşinizden çekinir olmuşsunuz üstelik çocuğunuzda aynı şekilde
kusura bakmayın direkt boşan demek belki mantıklı değil ama ben böyle huzursuz bir ailede büyüdüm üniversite seçerken uzak biyer seçtim ki sürekli eve gitmek zorunda kalmayayım şuan bitirdim ama dönmemek için aynı yerde yüksek lisans yapıyorum.
bence eşinizle konuşun ve yardım almasını teklif edin ama düzelmemekte ısrarlı ise çocuklarınızı düşünün

Evet,katiliyorum bitki en iyisi.Ilaclar uyku yapar diye biliyorum bende. yalniz su siz ogretmensiniz fln,demis bazi arkadaslar....bunun ogretmenlikle ne alakasi var.Caresizlik aklina hersey getirebiliyor insanin.Iyi bilirim sinirli erkegin evde nasil herseye deli gibi bagirmasini ve sonuc olarak biz kadinlari gectim ama cocuklara oluyor olan.Benim kizim da babasi evde olunca cok gergineskiden cvp.veriyordum son bir kac yil hic bisey demiyorum veeee...konussana ne susorsun diye bagirir.Cok zor cnm.Allah bize sabir versin baska ne diyeyim

Son düzenleme:
Öğretmen doktor avukat muhasebeci sekreter farkeder mi? Sonuçta gormuş geçirmiş eğitimli bir insandan bahsediyoruz.

Huysuz adamla geçinmek de zordur ya bir ömür çekilmez yani.
Çaresizlik insana neler düşündürüyor. Benim hiç aklıma gelmezdi:26:
Çocuğunuz 10 yaşında aslında babası ile iyi bir anında konuşamaz mı?
Baba neden bu kadar sinirlisin. Annem ve ben çok üzülüyoruz.
Diken üstünde yaşar gibiyiz evde. Farkında değil misin? dese
Bilmiyorum evlat bu her kelimeleri etki eder diye düşünüyorum.
Benim çocuğum bana bunu dese ben çok etkilenirdim şahsen..

Eşinizi karşınıza alın ya kendini kontrol edersin sinirlenme konusunda ya da çocuklarımla huzurlu ve sensiz bir hayat kurarım boşanarak...diye kararlı ve net bir ifadeyle uyarsanız bence etkili olabilir baktınız yine aynı bir dönem ayrı yaşayın belki bu şekilde değerinizi anlayıp sakin,huzurlu bir yaşama başlarsınız hani bir söz var ya bir musibet bin nasihata bedel diye,bence eşinizin bunu yaşamaya ihtiyacı var...

Sen yorumlara takilma cnm bazi arkadaslar cennette yasiyoruz gibi mukemmeliyetci seyler yazmis oyle bir dunya yok
Ben eczaciyim ve psikiyatristlerin gizli gizli eslere ve ailelere ilac verdiklerine o kadar cok sahit oldum ki
Hasta oldugunu kabul etmeyen agresif kisilikler sizofreniler alkol ve madde bagimlilari gibi insanlara tip fakultesinden bile gelen onlarca recete yaptik
Belki etik belki degil peki hasta oldugunu umursamadan yasayan bir insanin ailesine hayatini zindan etmesi ne kadar etik bunu umursayan yok
Sana tavsiyem bir psikiyatriste randevu al tum samimeyinle konuyu anlat mutlaka sana bir ilac onerecektir
Tabi esini tedaviye ikna etmen etik olan secenek
Ama caresizlik oyle bir duygu ki yasamayanlar bilemez bunun senin mesleginle bagdastirmislar hic alakasi yok
Allah kolaylik versin
Doktora gidip ilac ismi alirsan bana da sorabilirsin kullanman konusunda yardimci olurum

Son düzenleme:
yuh arkadaşım bu neyin kafası :). eşinin hastanelik bi işi olsa kan aldırsa. anında antidepresan aldığı çıkıcak meydana bunu senin kattığın çıkarsa meydana. istese dava açıp süründürür seni. zaten bi suç buda

ya nasıl bir akıl veriyosun anlamıyorum. bi kere yaptığını kesinlikle etik değil mantıklı hiç değil. yahu siz bu bayanı tanımıyosunuz bile eşini hiç. tamam haklıda olabilir. ama beli yalan sölüyo. belki asıl rahatsız kendisi ve abartıyo. sizde bu suça onu teşfik ediyosunuz.

meslekle de alakası var tabi ki neden mi? Bir eğitimci ya da doktor farketmez bunlar insana odaklı meslekler yani karakter oarak doğruluk şart.eee böyle biri bu yanlışı yaparsa çocuğumuza nasıl örnek olabilecek veya çocuğumuzun bir sorununu bu yolla mı çözümleyecek?

siz böyle sakin kaldıkça öfkesini kontrol etme gereği duymuyor.Şunu bilir şunu söylerim deli deliyi görünce sopasını saklarmış

Yemin ediyorum okuduklarıma inanamıyorum. Mükemmelliyetcilikle, dünya bakışıyla cennetle sağlığın ne ilgisi var yahu :S

Bu tarz ilaçlar ağırdır, her bünye kaldıramaz... Eğer imkan varsa kan tahliliyle orantılı alınmalı. Ya adamın alerjisi varsa ne olacak? Sakinleştireyim derken öteki tarafa gönderebilirsiniz sakin sakin.

olumlu ve olumsuz eleştiri yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...eleştiriye açık bir insanım...bu konuyu açarken gelebilecek tüm eleştirileri göze alarak açmıştım..her insan düşüncelerinde kendince haklıdır...siz de fikirlerinizi yazdınız...teşekkürler...

eşim ile aramızdaki soğukluk devam ediyor...o sinirli oldukça ben ondan soğuyorum...böyle sürüyor işte hayatım...ne yazık...

Iyiki önce fikir istemişsiniz.
Her sakinleştirici kişiye göre değişik etkisi vardir.
Anti depresif ilaçlar ancak, bir pisyatri tarafından yazilmasi gerekiyor.
Herkezde farkli etki gösterir ve çeşitli haplar ve ya sakinleştirici vardir.

Bu miyde hastalıklari, kanama ve hatta araba kullanıyorsa.. sonu ölüm bile olur arkadaşim...

Gizli misli, size hap verilse, siz ne düşünürsünüz?

Bence bol bol tatlı şeyler yedir daha iyi:)
Boşuna dememişler, tatli yiyelim, tatli konuşalım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet....iyi düşünülecek bir davranış değil zaten...ilaç fikri bende sabit olsaydı direkt başlardım..fakat bilmediğim birşeyi yapmak istemediğim için sizlerin fikrini almak istedim..o halde başka çözümler üretmem lazım...

sevgili senamm...mesajınıza cevap verebilmem için 100 mesaj yazmam gerekiyormuş..bu nedenle kibar mesajınıza cevap yazamadım..çok özür diliyorum...dediklerinizi uygulayacağım...çok teşekkür ediyorum...sevgiler..

Eşiniz sinirli değilken,iletişime açık mıdır ?
Eğer öyleyse,çocukların korktuğunu,kendisini sinirliyken tanıyamadığınızı anlatın.

Önerilerinizi dinliyorsa,spora yönlendirin.Ama sinir için olduğunu söylemeyin.
Biraz kendimize bakalım,fit olalım,ben de evde pilatese başlıyorum deyin.
İster spor salonuna gidip ağırlık çalışsın,ister halı sahaya gitsin vs...

Ve yine sağlıklı yaşam kisvesi altında :) B vitamini karışımı verin.
B vitamini sinirlere iyi gelir.Siz hücre yeniliyormuş deyin.

Allah size kolaylık,kocanıza akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…