- Konu Sahibi karmakarma
-
Evet,katiliyorum bitki en iyisi.Ilaclar uyku yapar diye biliyorum bende. yalniz su siz ogretmensiniz fln,demis bazi arkadaslar....bunun ogretmenlikle ne alakasi var.Caresizlik aklina hersey getirebiliyor insanin.Iyi bilirim sinirli erkegin evde nasil herseye deli gibi bagirmasini ve sonuc olarak biz kadinlari gectim ama cocuklara oluyor olan.Benim kizim da babasi evde olunca cok gerginÖncelikle konu sahibi arkadasım cevapları okumadığımı belirterek, o ilaclar aşırı uyku yapar halsizlik v.s yani yapma bence onun yerine kantaron bitkisini suyla kaynatıp çay gibi içirebilirsin. Kullanmışlığım var o yüzden önermek istedim. Tadıda çok kötü değil. Allah sabır versin, umarım en kısa zamanda olumlu sonuç alırsın.
Sen yorumlara takilma cnm bazi arkadaslar cennette yasiyoruz gibi mukemmeliyetci seyler yazmis oyle bir dunya yok
Ben eczaciyim ve psikiyatristlerin gizli gizli eslere ve ailelere ilac verdiklerine o kadar cok sahit oldum ki
Hasta oldugunu kabul etmeyen agresif kisilikler sizofreniler alkol ve madde bagimlilari gibi insanlara tip fakultesinden bile gelen onlarca recete yaptik
Belki etik belki degil peki hasta oldugunu umursamadan yasayan bir insanin ailesine hayatini zindan etmesi ne kadar etik bunu umursayan yok
Sana tavsiyem bir psikiyatriste randevu al tum samimeyinle konuyu anlat mutlaka sana bir ilac onerecektir
Tabi esini tedaviye ikna etmen etik olan secenek
Ama caresizlik oyle bir duygu ki yasamayanlar bilemez bunun senin mesleginle bagdastirmislar hic alakasi yok
Allah kolaylik versin
Doktora gidip ilac ismi alirsan bana da sorabilirsin kullanman konusunda yardimci olurum
Sen yorumlara takilma cnm bazi arkadaslar cennette yasiyoruz gibi mukemmeliyetci seyler yazmis oyle bir dunya yok
Ben eczaciyim ve psikiyatristlerin gizli gizli eslere ve ailelere ilac verdiklerine o kadar cok sahit oldum ki
Hasta oldugunu kabul etmeyen agresif kisilikler sizofreniler alkol ve madde bagimlilari gibi insanlara tip fakultesinden bile gelen onlarca recete yaptik
Belki etik belki degil peki hasta oldugunu umursamadan yasayan bir insanin ailesine hayatini zindan etmesi ne kadar etik bunu umursayan yok
Sana tavsiyem bir psikiyatriste randevu al tum samimeyinle konuyu anlat mutlaka sana bir ilac onerecektir
Tabi esini tedaviye ikna etmen etik olan secenek
Ama caresizlik oyle bir duygu ki yasamayanlar bilemez bunun senin mesleginle bagdastirmislar hic alakasi yok
Allah kolaylik versin
Doktora gidip ilac ismi alirsan bana da sorabilirsin kullanman konusunda yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?