Biz yurt disinda kaldigimiz icin burdaki doktorlara guvenmiyoruz tip alaninda profesyonel kimse yok.. bu yuzden buraya yazip ayni sorundan muzdarip birileri varsa bizi aydinlatabilirmi
LÜTFEN DİKKATLİ OKU!...Merhaba arkadaslar, konuyu nereye acmam gerektigini bilemedigim icin buraya actim.
17 gündür esimin sirtinin ortasinda ve sag küreginin altinda bi agri var... gece yarisi agrilari artip uyandiriyor haliyle sinirm oluyor... doktora gittik osteopata gittik fayda etmedi doktor kas agrisi diyor...
17 gün önce ruzgarda ve yagmurda kaldi 30 40 dk falan. Biz ona bagliyoruz ama gece agri artmaz. Bu agri kendini uyandiriyo ve agri 1 2 saat suruyor...
Ayni problemi olan varmi?
Biz yurt disinda kaldigimiz icin burdaki doktorlara guvenmiyoruz tip alaninda profesyonel kimse yok.. bu yuzden buraya yazip ayni sorundan muzdarip birileri varsa bizi aydinlatabilirmi.... simdiden tesekkurler
Lidl de calisiyor a101 gibi bi magazada.Eşiniz mesleği nedir?
Çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz? Sadece krem verip göndermeleri biraz abes.Allah hepinizden razi olsun onemseyip cevap verdiginiz icin... doktora gittik akcigeri dinledim sikinti yok diyip agri kesici ve krem yazdi onlari kullaniyor... 1 ay süre verdik eger hala ayni sekilde devam ederse Türkiyeye gidip ordaki doktorlarla gorusecek...
Hepinize tek tek tesekkur ederim tekrardan.
Evet FransadaÇok merak ettim nerede yaşıyorsunuz? Sadece krem verip göndermeleri biraz abes.
Hayir bakmiyor senede 1 kan tahlili yapilir sorun olmadigi surece en son martta yaptirmisizda o zaman hic bi sorun yokmus bu yuzden tekrar yapilmasi anlamsizmisKan değerlerine baktı mı..Orda sedim crp diye ifadeler olması lazım bakıldı mı
Üşütmeden dolayı tutulmuş omzu. Uzun uzun masaj yapın. Yaptınız mı?Hayir bakmiyor senede 1 kan tahlili yapilir sorun olmadigi surece en son martta yaptirmisizda o zaman hic bi sorun yokmus bu yuzden tekrar yapilmasi anlamsizmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?