- 9 Ağustos 2017
- 11
- 15
- 3
- Konu Sahibi sevgili3939
ne yapmam gerekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalga geçmeyin lütfenDöndüğü tarafa yatın...
kavga yok ya nedenini bir bulabilsemAçıklama yok kavga mı ettiniz morali mi bozuk neden acaba?
Gayet ciddi cvp verdimdalga geçmeyin lütfen
teşekkür ederim o zamanGayet ciddi cvp verdim
burada daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum kiBir dert bu kadar kısanın kısası kelimeyle anlatılır, bir sorun mu var da sırtını dönüyor adam?
Sıcaktan bizde birimiz yatağın bir ucunda diğerimiz diğer ucunda taa o kadar sırtımız dönük![]()
Sicaklar bizi ne hale getirdi biz de ayni durumdayizVallahi hava çok sıcak vantilatör calisrirmamiza rağmen bizde birbirimize pek dokunmuyoruz yatarken yapış yapış çünkü ama sizin sorununuz sıcaktan değil sanırım genel olarak evliliğiniz nasıl?
hayır 2 yıllık evliyim son altı aydırSürekli sarılırdı bugün mü sırtını döndü sadece ?
Kavga küslük falan yoksa adam öyle rahat ediyordur niye bu kadar dert edindiniz ki acaba?hayır 2 yıllık evliyim son altı aydır
Şöyle ki reddettim döndü.. Kumanda yüzünden kavga ettik döndü..Anasını ona çekiştirdim döndüburada daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum ki
Sorunu biraz daha net yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırlar.ne yapmam gerekli