• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalıkta eşimden sogudum

5 saat size vermeyip aç mı bıraktı cidden? Yemin ederim öyle kvyi önüme katar 5 mahalle çığlık çığlığa tur attırırdım, sinirden başıma ağrı girdi o kadını evinize almayın.

Eşinizin dili ne kadar sivri ve cahil biri. Ben olsam bu zamandan sonra ona göre hayatıma devam ederdim. Unutmayın da ona göre davranın hepsine. Esiniz kesinlikle aklı başında biri değil maalesef.

Benim bebeğimi bana vermediği an o basiretsiz bi b*ka yaramayan oğluyla birlikte kapının önüne koymuştum onu. Ne demek bebeği 5 saat ağlatıp size vermemek ya deccal mi bu kadın 😑
Ayrıca kilo konusunu hiç kafanıza takmayın sağlığı yerindeyse sıkıntı yok zaten Allah göstermesin bi sıkıntı varsa doktorunuz söyler.
Benimde 7 aylık bebeğim var ilk aylarda hızlı kilo aldı ama şu an normal gidiyor doktorda kilosunun iyi olduğunu söylüyor. Annem ve kayınvalidem istiyor ki ilk aylardaki gibi alsın sürekli bunun lafını yapıyorlar. En son ikisinede daha da bu konu hakkında konuşursanız kızımı rüyanızda görürsünüz dedim şimdi hiçbirinin sesi çıkmıyor😒
Rica ediyorum bebeğinizi o deccal kadına vermeyin, hiç kucağınızdan indirmeyin. Zorlarsa ben bu çocuğun annesiyim onun bi tek bana ihtiyacı var deyin geçin 😑

İnanın sonradan böyle oldu başta böyle olsa çocukta düşünmezdim devam da etmezdim nası oldu bende anlamıyorum onada sanki farklı şeyler oldu ben doğurduktan sonra..
Kayinvalidenizngitti mı, ona yaranmaya çalışıyor da olabilir. Gitmediyse gönderin. imkanınız olsa evden gidin bir süre derdim ama imkanınız yok galiba. Sanki birşey deseniz kocanız size şiddet de uygular gibi duruyor.

Yasadığınız seyler az buz değil. Size sürekli yetersiz hissettirmiş,hem esiniz hem kvniz.Zaten bu duygular lohusalıkta hortluyor.siiznkiler destek olacakları yerde köstek olmuşlar. Az biraz kv nize diş gösterin. Eşiniz de kim ne derse ona inanıyorsa, siz işleyin tatlı dille. Eşinizi kendinize çekin.

Ben bebeğimi emzirmek isteyeceğim ve kv vermeyecek ha! Polis çağırırım, ortalığı birbirine veririm. Ama ben azcık deliyim. Siz dw delirin gerektiğinde... Siz annesini ve bebeğinizin en çok size ihtiyacı var

Doktorum küçük doğan bebeklerin daha dirayetli olduğunu ve önemli olan sağlık olduğunu en son gittiğimde anlamış gibi tekrar anlattı. Hoş anlamıştır eski benden aynaya bakınca bile eser yok çok yıprattı beni bu süreç belki de hissetti kadın.. öncesinde de yemekle alakalı olmadığı bazıları yemese de bebeği besler bazıları yese de besleyemez diye uzun uzun anlattı ama anlamamış demekki.
Kesinlikle öyle benim ikinci çocuğun kendi yapımı ilk hamilelikte anlamıştım Dr da demişti genel olarak damar yapısıyla alakalı diye...kimseye birşey ispat etmek zorunda degilsin bebeğine senden iyi kimse bakamaz...kilo her zaman iyi değildir sağlıklı olmak yeterli onlara da cevabını ver TİKA agizlarina lafı sakın cekinme

Kolik bebe annesi olarak yazıyorum. Çok ama çok zor bir süreç öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bebek hep ağlayacak ve hepiniz bir şekilde o strese gireceksiniz. Bebişin çığlık çığlığa saatlerde ağladığı o süreç var ya okadar çaresiz hissettiriyor ki insana, o an herkes herşeyi saçmayalabiliyor. Akla ilk gelen ağızdan çıkabiliyor. Önünüzde uzun bir yol var, bardağın dolu tarafından bakacak birşeyler bulun, krizi fırsata çevirmenin yöntemlerini düşünün.. KV bakıyor geliyor gidiyor madem, eşinizi alın çıkın hava alın, alışveriş yapın. Uyuyun... Faydalanmanın yollarını bulun .. Bu süreci kavga ederek, kafaya takarak geçirmek sizi geri dönülmez yollara sokar .. nereden biliyorsun diye sormayın 🥹

Back
X