Eşimin soguk umursamaz ilgisiz davranislari :(

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
34
Kizlar 6 aylik hamileyim esim nerdeyse butun gun uyuyor. Is yerinden izinli 1 hafta bende cok sevinmistim ne guzel evde olucaz basbasa diye. Calistigi zamanlari anlayabiliyorum yorgun geliyor uyumak hakki. Ama suanda izinli ve gene uyuyor uyaninca baska seylerle ilgileniyor. Kac defa soyledim ilgisizligini beni umursamadigini ama tek kelime etmiyor sanki ben duvara konusuyorum 2 gundur ayri yatakta yatiyorum ayri odada oturuyorum butun gun ve ayri yataga gitmeden ona dedimki bunu yapmayi sen zorladin ilgisizligin yuzunden sonra bana ne demesin iyi o zaman git :KK57: bana karsi tavirlarini yuzune soyledigimde duzelteyim yada karimin gonlunu alayim yanina gideyim demiyorda hic bisey olmamis gibi yatip uyuyor. Ben agladigimda beni hic teselli etmiyor. Ben gelip oksamiyorsun bile aglamama nasil dayanabiliyorsun onceden boylemiydin hani bana kiyamazdin dedigimde aglicak ne var diyor. Ve ben soyleyince teselli etmeye geliyor oda bazen. Sizce esim beni artik eskisi kadar sevmiyormu benden sogudumu :KK61:

Keyfine bak yavrucuğunu sağlıkla kucağına al ve sonra bu konu çözülmediyse tekrardan bakarsın çaresine.

Son 2 aydir boyle eşim o kadar konustum ilgine ihtiyacim var dedim kimsemde yok ne ana ne baba konusuyorum olmuyor gene ben yanina gidiyorum. Baktim olmadi yataklari ayirdim ama kimsenin umrunda bile degiliz hicmi ici yanmiyor hamile karisini bu kadar uzuyor.

Simdide beni birakip iftara gitmis obur odada yalnizim yanima ugrayan yok sevgisi versidi deger bukadar iste. Boyle yalniz birakildikca daha cok uzuluyorum bu sefer gitmicem yanina ne yaptimda bunu hakettim anlamiyorum cok duygusuz beni uzmekten keyif aldigini dusunuyorum artik

Seni sevmiyor değil öküze bağlamış işte.
Benim eşime de olur bazen bir öküz gelir bedenini rehin alır sanırsın.
Akıl fukaralarına gönül almak zor geliyor, üşeniyorlar.
Bir kaç güne kendiliğinden düzelir diye düşünüyorlar.

Haberleri yok bunlar bizde birikiyor, birikiyor sonra önlerine kocaman bir bomba olarak düşüyor. :)

Ne ağlıyorsun be.
Bebişinle konuş, kitap oku, film izle, keyfine bak.
Hiç oralı olma.
Sen taktığın için o takmıyor.
Sen takmayı bıraktığında o takacak:KK66:

eşin tipik odungillerden canım seni sevmediğinden falan değil takılma huyu böyle demekki

Seni sevmiyor değil öküze bağlamış işte.
Benim eşime de olur bazen bir öküz gelir bedenini rehin alır sanırsın.
Akıl fukaralarına gönül almak zor geliyor, üşeniyorlar.
Bir kaç güne kendiliğinden düzelir diye düşünüyorlar.

Haberleri yok bunlar bizde birikiyor, birikiyor sonra önlerine kocaman bir bomba olarak düşüyor. :)

Ne ağlıyorsun be.
Bebişinle konuş, kitap oku, film izle, keyfine bak.
Hiç oralı olma.
Sen taktığın için o takmıyor.
Sen takmayı bıraktığında o takacak:KK66:
Deniyorum kitap okumak bile bu aralar zor geliyor sanki odaklanamiyorum. Bana her konuda hakliyim demesi sacma geliyor bebegimizi dusunmuyorsun beni hep uzuyorsun dedim sanki sen cok dusunuyorsun dedi bu kadar agir konusmasina ne gerek var yani. Diyemezmiydi canim dusunmez olurmuyum hic bizim bebegimiz ama yok laflari ok gibi oturuyor :KK43: bakalim beklicem ayri odalarda beyefendi daha eve gelecek

Erkekler evlilikten cabuk soguyorlarmis bilmiyorum oyle duydum. bu yuzden belki boyle davraniyor ama ortada buyuk bisey yokken benden uzaklasiyor herseyde hakliyim diyor beni kirdigini soylesemde onun umrunda degil
bilemedimki canım hamileleiğinzden dolayı cinsellik azladıgı için olabilirmiki bazı erkekler uckuruyla düşünüyor ona göre davranıyor cünkü

Simdide beni birakip iftara gitmis obur odada yalnizim yanima ugrayan yok sevgisi versidi deger bukadar iste. Boyle yalniz birakildikca daha cok uzuluyorum bu sefer gitmicem yanina ne yaptimda bunu hakettim anlamiyorum cok duygusuz beni uzmekten keyif aldigini dusunuyorum artik
Güzelim hayatı birbirinize dar ediyorsunuz. İşi bu kadar inada bindirmenin alemi nedir? Belli ki o da sizin gibi inatçı. Böyle durumlarda eğer boşanmayı düşünmüyorsanız yatak ayırma ayrı odada yaşama gibi işlere girmemek gerekiyor. Çünkü sonunda arayı düzeltmek için geri atmak zorunda kalacaksınız fakat birbirinize olan saygı azalmış olacak ve daha büyük tartışmalarda şimdiden bu kadar yüzgöz olduğunuz için geriye dönüşü olmayan yollara sapacaksınız. Ne gereği var? Hamilelik gibi güzel bir şeyin keyfini çıkarmak varken, yazık valla.

eşinin ilgisi farklı yönlere kaymış olabilir mi? araştırdın mı? hissettiğin bir takım durumlar var mı?

X