Eşimin son incileri

onun yanına siz gidip yatın. ben senin kokunu duyarak hissederek uyumak istiyorum lütfen böyle yapma sorun ne beni artık beğenmiyorsan düzeltebiliriz dr.a gidip estetik mi olayım diyin( tabi bunu hani senin varsa sorunun o da halolur manasında siz değişime açık gibi durun biraz kendinizi suçlarsanız kıyamayıp itiraf edebilir)

umarım halledersiniz.

bunu da denen yok gene aynı olursa boşanmak istediğini açıkça söyle.belki o zaman dökülür

kızlar yorumlarınız için teşekkürler. ama 11 yıllık evliyim ve denemediğim yol kalmadı aklınıza ne gelirse. ve fiziksel bir rahatsızlığı yok. aynı zamanda kendime bakan bir kadınım evde de bakımlı gezerim makyajımı yaparım saçlarıma özen gözteririm. ama demekki beni istemiyor artık.
bizim evde sigara içilmez mutfakta balkon kapısı açılıp içilir ancak. sabah kalktım oturma odasında sigara içmiş eşim. hemen bilgisiyarası açtım son kullanılan belgere baktım.malum belgeler işte. daha önce de fark ettiğim oluyordu. siliyordum niye böyle yapıyorsun ben varken bana gelmiyorsunda böyle yapıyorsun dediğimde, ya git işine diyordu, yok bişi diyordu. ne yapacağım ben yapacak bir şey kalmadı.

kızlar yorumlarınız için teşekkürler. ama 11 yıllık evliyim ve denemediğim yol kalmadı aklınıza ne gelirse. ve fiziksel bir rahatsızlığı yok. aynı zamanda kendime bakan bir kadınım evde de bakımlı gezerim makyajımı yaparım saçlarıma özen gözteririm. ama demekki beni istemiyor artık.
bizim evde sigara içilmez mutfakta balkon kapısı açılıp içilir ancak. sabah kalktım oturma odasında sigara içmiş eşim. hemen bilgisiyarası açtım son kullanılan belgere baktım.malum belgeler işte. daha önce de fark ettiğim oluyordu. siliyordum niye böyle yapıyorsun ben varken bana gelmiyorsunda böyle yapıyorsun dediğimde, ya git işine diyordu, yok bişi diyordu. ne yapacağım ben yapacak bir şey kalmadı.

şu cümle bile ne kadar çirkin ve itici.
cinsel sorunla ilgili konuşmaya çalışan eşe yaa git işine demek.
bence cinsellikten önce eşinizin sizle alakalı başka sorunları da var gibi.

böyle ağlamakla nereye kadar ? Gidin bütün duygularınızı açık açık anlatın,
sinir olsa dahi, elbette bir çözüm bulunacaktır ,oda onu sıkan ne böylece bilmiş olacaksınız!!!!
:nazar::nazar:

gece 2,5 da yattığı için şimdi uyuyo tabi. bebeğin bakımıda tamamen benim üzerimde çok söyledim bebek gece her kalktığında meme için kalkmıyo bazen yarım saatte bir uyanıyo en azından pişpişle kucağına al salla dimi. yok anam benimkisi zaten yatakları ayırdığı için fatketmiyo bile. neymiş cevabı bütün babablar böyleymiş annelik fedakarlık istermiş. bu işi bitirecem ama nasıl yapacam bilemiyorum. devlet memuruyum. şu an raporluyum. bir anadolu kentindeyiz. evimiz merkezde eşimde merkezde çalışıyor. ben 30 km ilerideki bir ilçeye günlük gidiş geliş yapıyordum. eğer yapacaksam evimi ilçeye taşıyacam çocuğun okulunu ayarlıcam ilcede bir ev tutacam. o da beter olsun dicem artık. geçen gün yine konuyu açmıştım. bana biraz zaman tanı diyodu. ama bu sabah bu yaptığını görünce dellendim ne demek ya. hamileyken neyse dedim bebek var diye istemiyo dedim anlayış gösterdim 3 aylık gebekdim en son birlikte olduğumuzda. ama 3,5 ay oldu doğum yaptım daha ne bekliyon. madem öyle o işi tek başına yapıyo artık tek başına yaşasın

bu konudaki tutumunuz ne kadar üzerine gidici tavırlarda olursa malesef geri tepecek.eşinizi dahada uzaklaştıracaksınız..
bencede o depresyona girmiş olmalı.
isterseniz sakin kalıp biraz zamana bırakın..
hiç bunun konusunu açmayın,rahatmış gibi davranın bakalım bir süre.dır dır yapmadan sukunetinizi koruyun..
düzelmezse de yapacak bir şey yok,cinselliğin olmadığı bir evliliğin içinde şahsım adına bulunmak istemem doğrusu ben..

11 yıllık evliliğim boyunca eşimin benden ilk uzak kalışı değil bu. evveleden de normal bir cinsel hayatımız yoktu zaten. ayda bir yaparsak belki . bazen haftada bir olduğu da oluydu. geçmiş yıllarda gene böyledi hiç konusu açmamıştım. çömezlik vardı birde çekingenlik. 8 ay sürmüştü uzaklığı. artık bu yaştan sonra adam yanıma gelecek diye beklemiyecem. allah affetsin yüzüne bakılmıyacak kadınlar kocalarını inletiyolar. dizlerinin diplerinden ayrılmıyolar. dedim geçen hafta konusunu açmıştım diye. banada zaman tanı demiştiç dedim ki eskiden de 8 ay uzak kalmıştın gene mi öyle olacak dediğimde o zaman gitseydin dedi bana. niye o zaman gitmedin dedi. bende seni seviyodum. kolaymı. sevmesem bir dakika durmazdım yanımda dediğimde ise bana sevgide neymiş deyip kafasını çevirdi

esinle acik acik konus sakin sekilde bence.yeni dogum yapmissin tabiki kilon olacak desin ozaaman zayifla diye.cocuk gibi yatak ayirmakta ne oluyor..insallah zamanla hersey duzelir canim..:Saruboceq:

3 haftada 7 kilo verdim hırsımdan zaten işe de başlıcam 2-3 ay sonra kıyafetlerim giremiyorum zaten. allahtan süt kesilmedi benimkisi maşallah çektikte çekiyo. 1-2 ay içinde eski kiloma kavuruşum inşallah

canım bence önclikle bir uzaman doktora başvur bence eşinin bazı sorunları var.hamileiğin biraz riskli diye eşimnde 9 ay boyunca bana yaklaşmadı...ama doğumdan sonra eskisi gibi oldu sorunumuz kalmadı kilo konusuna gelince ben 26 kilo aldım....birde eşine olan tutumunu değiştir biraz daha şefkatli davranmalısın ..ona öyle yaparak dahada soğutuyosun eşini kendinden....

11 yıllık evliliğim boyunca eşimin benden ilk uzak kalışı değil bu. evveleden de normal bir cinsel hayatımız yoktu zaten. ayda bir yaparsak belki . bazen haftada bir olduğu da oluydu. geçmiş yıllarda gene böyledi hiç konusu açmamıştım. çömezlik vardı birde çekingenlik. 8 ay sürmüştü uzaklığı. artık bu yaştan sonra adam yanıma gelecek diye beklemiyecem. allah affetsin yüzüne bakılmıyacak kadınlar kocalarını inletiyolar. dizlerinin diplerinden ayrılmıyolar. dedim geçen hafta konusunu açmıştım diye. banada zaman tanı demiştiç dedim ki eskiden de 8 ay uzak kalmıştın gene mi öyle olacak dediğimde o zaman gitseydin dedi bana. niye o zaman gitmedin dedi. bende seni seviyodum. kolaymı. sevmesem bir dakika durmazdım yanımda dediğimde ise bana sevgide neymiş deyip kafasını çevirdi

mavi renkteki hadi neyse de, kızgındır, psikolojisi kötüdür vs.. kırmızı renkteki olmadı işte.. insanın tüm şevkini arzusunu azmini alır götürür bu tavır.. şimdi o noktada sen de eee yeter deyip çekip gitsen kim sana haksızsın diyebilir ki?

şu an çok belli ki sen ne yapsan ters tepiyor.. halbuki hemen eskiye dönsün hemen tepki versin istiyorsun çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki bu durumda ters tepmeye devam edecektir.. adamda bir şartlanma oluşmuş çünkü..

bir süre üzerine gitmemek, cinsel konuları hiç açmamak, normal paylaşımları da minimuma indirmek en iyi yol gibi.. bu şekilde o olmadan da hayatını idame ettirebileceğini görecektir.. belki bir şekilde kafasına dank eder veya bu durumdan sıkılıp sana yeniden sokulmaya başlar.. nerden baksan 1 ay bunu denemelisin bence..

şöyle düşün canım ona bir şans vermek istiyorsun yada boşanmak istiyorsun..
diyelim ki boşandın ne olacak hayatına onsuz devame deceksin..
diyelim ona şans verdim sabredip düzelmesini bekleyeceksin..
boşanırsan bir ilişki yaşamayacaksın bir süre..
şimdi evinde sanki boşanmış gibi hayal et ve bir süre ilişki yaşamamaya odaklan.. ve ona aynı zamanda bir şans ve bir süre tanı.. bu süre içinde o düzelmezse sende iç rahatlığı ile gider boşanırsın zaten kendini ona kurgularsın..
ama şimdi gidip boşanmaya kalksan kafanda acaba lar kalacak..
acaba düzelecekmiydi..
vs,,
dediğim gibi her iki olayı aynı arada yapmaya odaklan ve bu süreçte kendini motive et kendine bak kendine güven lütfen eğer boşanırsanız yıkılmış bir kadından ziyade güçlü bir kadın izlenimi ver..
eğer devam edersen de geçen bu süreç içinde ona neler kçırdığını göster..

özellikle kendine bak güzel giyin işine güzel alımlı bakımlı gitki içinde bi kıskançlık doğsun başkası mı var ben yaklaşmayınca neler oluyo diye bir silkelensin.. seni kıskanırsa ilgilenmeyede başlayacaktır..
tabi bu olayın da tadını kaçırmadan yapmalı kıskandırıcam derken işin boyutunu abartmamalısın..
inşallah her şey düzelir canım..
allah sabır versin

şöyle düşün canım ona bir şans vermek istiyorsun yada boşanmak istiyorsun..
diyelim ki boşandın ne olacak hayatına onsuz devame deceksin..
diyelim ona şans verdim sabredip düzelmesini bekleyeceksin..
boşanırsan bir ilişki yaşamayacaksın bir süre..
şimdi evinde sanki boşanmış gibi hayal et ve bir süre ilişki yaşamamaya odaklan.. ve ona aynı zamanda bir şans ve bir süre tanı.. bu süre içinde o düzelmezse sende iç rahatlığı ile gider boşanırsın zaten kendini ona kurgularsın..
ama şimdi gidip boşanmaya kalksan kafanda acaba lar kalacak..
acaba düzelecekmiydi..
vs,,
dediğim gibi her iki olayı aynı arada yapmaya odaklan ve bu süreçte kendini motive et kendine bak kendine güven lütfen eğer boşanırsanız yıkılmış bir kadından ziyade güçlü bir kadın izlenimi ver..
eğer devam edersen de geçen bu süreç içinde ona neler kçırdığını göster..

özellikle kendine bak güzel giyin işine güzel alımlı bakımlı gitki içinde bi kıskançlık doğsun başkası mı var ben yaklaşmayınca neler oluyo diye bir silkelensin.. seni kıskanırsa ilgilenmeyede başlayacaktır..
tabi bu olayın da tadını kaçırmadan yapmalı kıskandırıcam derken işin boyutunu abartmamalısın..
inşallah her şey düzelir canım..
allah sabır versin

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Punchshe, şu anda zaten ona tamamen uzak davranıyorum. çocuklar hariç hiç konu açmıyorum. ama aynı evde boşanmış olduğumu düşünerek yaşama fikri en azından benim moralimi yerine getirebilir teşekkür ederim. özellikle kendine bak demişsin ben evde de herzaman bakımlı düzenli bir insanım yataktan kalktığım anda kendime özen gösteririm. eve ve çocuklara da öyle her zaman düzeni severim. eşim eskiden takılırdı atom karınca mısın diye.

son bir ayda rüyalarıma bile girdi eşimin benim yanıma geldiği (anlarsınız). ama bu gece rüyamda o işi kendi kendine yaparken ben görüyormuşum. o kadar etkilenmişim ki kendime inanamıyorum. hele bana zaman tanı deyipte dün sabah bilgisayardaki belgeleri görünce nefret ettim ondan artık.

acaba 2. bebeğinizi istemediği halde mi hamile kaldınız. hamileliğinizden beri bunu yapıyorsa demekki bebeği istememiş. yada başka bir ilişkisi var. bir erkek ilişkiye girmeden durabilirmi hiç.

acaba 2. bebeğinizi istemediği halde mi hamile kaldınız. hamileliğinizden beri bunu yapıyorsa demekki bebeği istememiş. yada başka bir ilişkisi var. bir erkek ilişkiye girmeden durabilirmi hiç.[/QU
büyük oğlum 10 yaşında 2. hamileliği istiyorduk aslında arada konuşuyorduk olsun diye ama hep şuda olsun bunu da yapalım diye ertelemiştik. hamile olduğumu söylediğimde ise çok sevinmişti. hatta büyük oğlum çok istiyordu kardeş. gece yarısı söylemiştim hamile olduğumu eşime. sevincinden benim büyük oğlanı uyandırıp kardeşin olacak diye haber vermişti. başka bir ilişkisi olduğunu hiç sanmıyorum öyle bir insan değil. hem buraya yeni taşındık. biliyorum erkek duramaz yapmadan her gün kendime daha fazla özen gösteriyorum. duşumu aksatmıyorum göze hoş gelen kıyafetlerimi giyiyorum. güzel kokukalarımı kremleri sürüp yatıyorum belki bu gece gelir diye. ama adam p...o seyredip kendi kendine yapıyo. bende delleniyom tabi.
aynı zamanda hiç bir şey olmamış gibi davranıyo. şuraya gidelim. bunu yapalım diye. dün akşam gel dvd de film seyredelim dedi. çok sinirliydim. her şeyi tek başına yapıyon. filmide tek başına seyret dedim. cevap bile veremedi.

cnm allah yardımcın olsun.bence bıraz ılgılenme kılonu da ver arkadasın dedıgı gıbı hergun guzel kıyafetler gıyerek ısıne gıt.zamanla belkı kıskanır baska bırımı var dıye.o zaman yaklasmaya baslar belkı.hakkında hayırlısı olsun...sen guzel bır anne guzel bır kadınsın unutma....

bence battaniyeleri saklayarak zorla yatağınıza çekmeye çalışmayın.
belliki eşinizin bir problemi var. iki seçeneğiniz var:
birincisi oldukça kabalaşıp iyice kendinizden soğutacak ve sonunda boşanacaksınız
ikinci seçenekse ; eşinize şu aralar arkadaş olcaksınız . yatağını siz yapın. sabah neşeli uyanın açın bir müzik eşlik ederk hazırlayın kahvaltınızı. güler yüzle uyandırın eşinizi. hiç beklemediği bu güzel tavırlarınız karşısında şaşıracak ve sizden etkilenmeye başlayacak... ama pes etmeden sürekli mutlu bir kadın gülümsemesiyle dolaşın evde. onun bu tavrından hiç rahatsız olmadığınızı düşünsün..bu sefer işler değişecek emin olun..

kızlar sizlere bir şey daha sormak istiyorum. eğer olduki eşim benimle birlikte olmak istedi diyelim. hiç zannetmiyorum ama. hemen teslim olup kabul edermiydiniz. yoksa naz yapıp inletirmiydiniz. ben eğer öyle bir şey olursa süründürmek istiyorum

kızlar sizlere bir şey daha sormak istiyorum. eğer olduki eşim benimle birlikte olmak istedi diyelim. hiç zannetmiyorum ama. hemen teslim olup kabul edermiydiniz. yoksa naz yapıp inletirmiydiniz. ben eğer öyle bir şey olursa süründürmek istiyorum.

Back
X