Eşimin sonuçları bakarmısınız

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Kızlar eşimin sonuçları bu sonuca göre cocık sahibi olmamız mümkün mü tecrübe eden yazabilir mi birde sabah ovulasyon yaptım daha koyuydu akşam biraz az koyulukta aynı gün değişkenlik normal mi

Eklentiler

• IMG_20210705_191732.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210705_183937.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210705_183832.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar eşimin sonuçları bu sonuca göre cocık sahibi olmamız mümkün mü tecrübe eden yazabilir mi birde sabah ovulasyon yaptım daha koyuydu akşam biraz az koyulukta aynı gün değişkenlik normal mi
Sperm testine göre esinde ileri hareketlilik sorunu var ileri hareketliliğin yavas ve hızlı nin toplami %40 üstünde isteniyor. Bunun için dr ilaç yazar muhtemelen yada eşime keçi boynuzu pekmezi içir. Ovulasyn testi siliklesmeye başladıysa çatlamış demektir canım bu günleri degerlendir

İleri hareketli sorunlu görünüyor, takviye vitamin verir doktor muhtemelen. Yediğine içtiğine dikkat etmeli, sigara alkol kullanmamalı, keçiboynuzu kürü var bir de ibrahim saraçoğlunun, biz onu yapmıştık faydasını gördük

Çakşır otu suyu da iyi geliyor araştırın

Arkadaşların dediği gibi eşinde sıkıntı var bizde de geçen sene sorun vardı doktora gittik 3 aylık Bi ilaç verdi tekrar gittiğimizde sonuçları daha kötü çıkmıştı Bi de varikosel olduğunu doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişti sonra biz gittik aktardan keçiboynuzu arı sütü ceviz fındık fıstık Bi kaç tohum daha vardı onları aldık karıştırıp macun haline getirdik 2 ay kadar kullandı şükür değerleri bayağı yükselmişti ondan sonra da doğal yoldan hamile de kalmıştım bu sene çocuk için uğraşıyoruz yine tahlil yaptırdık değerleri normalinden de daha yüksek çıktı arı sütü ve keçiboynuzu çok iyi oluyor bulabilirseniz alın geçen sene bu saydığım malzemeleri 90 liraya almıştık arı sütünü alırsanız mutlaka aldığınız yere sorun kullanımını

Deneyelim tam tarifi hatırlıyormusunuz yapalım bizde yarın spem testi verecek başka yere bakalım orada ne çıkacak

Deneyelim tam tarifi hatırlıyormusunuz yapalım bizde yarın spem testi verecek başka yere bakalım orada ne çıkacak
Gramlarını bilmiyorum ki canım onlar hazırlamıştı bize hazır şekilde sattılar sadece eve geldim hepsini ezdim pekmezini içine katıp karıştırdım ben aktara gidin sperm sayısını arttırmak için deyin biz öyle demiştik onlarda bize onu vermişti

Kızlar merhaba eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu çift taraflı ve 4. Seviyeydi. Dün spermiogram yaptırdık ve sonuçlarımız şu şekilde. Bana düzelmiş gibi geliyor ama kruger tam sınırda nasıl yorumlamalıyım bilemedim.lökosit de var ama o da sınırda halledilir.

Eklentiler

• A387D294-28B0-41D5-A747-EE31FA3C7200.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 60
merhaba,
ameliyat öncesi sonuçlar nasıldı peki?
şu an gayet iyi görünüyor.morfoloji en az 4 olması gerekiyor gebelik için yeterli

Anomali sayısı yüksek onlar için proxxed plus ( ilrri hızada yardım eder ) ve impyrl, teatrio deneye bilirsiniz . Her gece bi tatlı kaşığı soğuk sıkım çörek otu yağı ve bir yemek kaşığı keçi boynuzu ÖZÜ kullana bilirsiniz foğal olmasına dikkat edin ve cam şişede olsun

merhaba,
ameliyat öncesi sonuçlar nasıldı peki?
şu an gayet iyi görünüyor.morfoloji en az 4 olması gerekiyor gebelik için yeterli
Hemen onu da yolluyorum bizim sonuçlar baya değişmiş

Eklentiler

• 88A518E5-848B-43AB-94D0-A22D7EE3141F.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 55
Proxy man vermişti doktorumuz 3 aydır onu kullanıyoruz ekstra harnup pekmezi ve çakışır otu yediriyorum arada.

Tmam canım teşekkür ederim

Hemen onu da yolluyorum bizim sonuçlar baya değişmiş
Önceki de çok kötü değilmiş ama sonuç şimdi harika.
benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 2 taraflı çok şükür bizim de sonuçlar daha iyi eskiye göre.
Rabbim evlat nasip etsin bizlere inşallah

Önceki de çok kötü değilmiş ama sonuç şimdi harika.
benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 2 taraflı çok şükür bizim de sonuçlar daha iyi eskiye göre.
Rabbim evlat nasip etsin bizlere inşallah
İnşallah canımmmm herkesin kalbindeki gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…