Erkek İnfertilitesi Eşimin sonuçlarını yorumlar mısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sara1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
28
4
86
36
Eşimin sonuçlarını yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG-20161214-WA0000-1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 134
Eşimin sonuçlarını yorumlar mısınız
selam eşinizin test sonucu normal değerlerin altında çıkmış. En iyi değerlendirmeyi doktorunuz yapar ama likefaksiyon süreniz çok uzun çok bekletmişler sanki yaptırdığınız yer numuneyi bu yüzden de düşük çıkmış olabilir sonuçlarınız.Nerde yaptırdınız testi.

tüp bebek merkezinde yapıldı özel bi hastane
anladım genelde tüp bebek merkezleri çom güvenilir olmuyorlar bilerek tedavi olmanız içinde düşük çıkardıklarını çok okudum burda.tavsiyem birkaç yere daha yaptırsın eşiniz devlet hast yada laboratuvarda da olur.düzen lab varsa bulunduğunuz yerde güvenilir bir yer .

doktor 3 ay sonra gerekrse bir daha yaptıralım dedi ama bizim kafamız karışık bu yüzden
bizimde başımıza gelmişti eşim ilk özel bi lab da yaptırdı baya beklettiklerinden numuneyi çok düşük çıkmıştı sonra Kaan hocanın hastasıydı eşim düzen labda yaptırıyor kendisi orda daaha iyi çıkmıştı devlet hast .üroloji doktoru da çok şaşırmştı bi anda nasıl değişti diye.bence tüp bebek merkezndeki doktora güvenmek için başka biryerde tekrarlayın testi sonra karar verin tedaviye

şuan bi tedaviye başlamadık açıkçası bnde amh testi yaptırdım ikisi karşılaştırdı doktor bey 3 ay deneyin 3 ayda olmazsa sonrasnda tedaviye başlarız dedi aslında

teşekkür ederim... siz tedavi uyguluyormusunuz
eşimde sadece morfolojisi 4 morfolojinin yükselmesi için takviye alıyor eşim.Kaan hocanın hastasıydık bitti tedavimiz 6 ay doğal yolla olur demişti bekleme süremiz bitti bakalım 1 yıl kadar daha olmazsa aşılama ve tüp bebeğe geçicez bizde .

Arkadaşım sana tavsiyem bu değerleri hiç kaideye alma başka bir yerde yaptır.Tüp bebek merkezleri değerleri hep normalin altında çıkarıyor.

Mrb bnm de esimin degerleri ortalama bu degerlerde hareketlilerin toplami yuzde 27.. ben universite hastanesine gidiyorum. Bulundugum ilde bayagi iyi bir doktor.. dusuk deger ama tedavi gerektirmez dedi esime doktor... acikcasi benimde kafamda soru isaretleri var .. esimde doktor sorun yok iyi dedi benim degerlerime diye pek orali olmuyor.. acaba sizin doktorunuz nasil yorumladi sonucu?

bnde amh testi yaptırdım ikisi karşılaştırdı doktor bey 3 ay deneyin 3 ayda olmazsa sonrasnda tedaviye başlarız dedi şuanlık bi tedaviye gerek yok dedi bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…