Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam eşinizin test sonucu normal değerlerin altında çıkmış. En iyi değerlendirmeyi doktorunuz yapar ama likefaksiyon süreniz çok uzun çok bekletmişler sanki yaptırdığınız yer numuneyi bu yüzden de düşük çıkmış olabilir sonuçlarınız.Nerde yaptırdınız testi.Eşimin sonuçlarını yorumlar mısınız
anladım genelde tüp bebek merkezleri çom güvenilir olmuyorlar bilerek tedavi olmanız içinde düşük çıkardıklarını çok okudum burda.tavsiyem birkaç yere daha yaptırsın eşiniz devlet hast yada laboratuvarda da olur.düzen lab varsa bulunduğunuz yerde güvenilir bir yer .tüp bebek merkezinde yapıldı özel bi hastane
bizimde başımıza gelmişti eşim ilk özel bi lab da yaptırdı baya beklettiklerinden numuneyi çok düşük çıkmıştı sonra Kaan hocanın hastasıydı eşim düzen labda yaptırıyor kendisi orda daaha iyi çıkmıştı devlet hast .üroloji doktoru da çok şaşırmştı bi anda nasıl değişti diye.bence tüp bebek merkezndeki doktora güvenmek için başka biryerde tekrarlayın testi sonra karar verin tedaviyedoktor 3 ay sonra gerekrse bir daha yaptıralım dedi ama bizim kafamız karışık bu yüzden
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.şuan bi tedaviye başlamadık açıkçası bnde amh testi yaptırdım ikisi karşılaştırdı doktor bey 3 ay deneyin 3 ayda olmazsa sonrasnda tedaviye başlarız dedi aslında
eşimde sadece morfolojisi 4 morfolojinin yükselmesi için takviye alıyor eşim.Kaan hocanın hastasıydık bitti tedavimiz 6 ay doğal yolla olur demişti bekleme süremiz bitti bakalım 1 yıl kadar daha olmazsa aşılama ve tüp bebeğe geçicez bizde .teşekkür ederim... siz tedavi uyguluyormusunuz
bazı özel laboratuvar var or da yaptırın derimdoktor 3 ay sonra gerekrse bir daha yaptıralım dedi ama bizim kafamız karışık bu yüzden