Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin eşinin kendiliğinden düzelmişti dimi sperm değerleriSayı morfoloji normal ileri hızı düşük. Doktorunuz yönlendirecektir.
Evet sayı ciddi oranda artmıştı 6 ay sonra. Kesinlikle bir kaç kez test verilmeli.Canım senin eşinin kendiliğinden düzelmişti dimi sperm değerleri
İnşallah bizim de öyle olur ya. Evet tekrar edecez İnşallah gerçi bzm 2.test daha düşük çıktı. Galiba keçi boynuzunndsn dolayıydı, hormon sorunu olunca öyle oluyor maalesef fsh ve lh hormonu yüksekse eğerEvet sayı ciddi oranda artmıştı 6 ay sonra. Kesinlikle bir kaç kez test verilmeli.
Doğrudur bilemiyorum. Kür uygularken strese girdiğimizi farkedip bıraktık biz.İnşallah bizim de öyle olur ya. Evet tekrar edecez İnşallah gerçi bzm 2.test daha düşük çıktı. Galiba keçi boynuzunndsn dolayıydı, hormon sorunu olunca öyle oluyor maalesef fsh ve lh hormonu yüksekse eğer
İyi yapmışsınız gerçekten öyleDoğrudur bilemiyorum. Kür uygularken strese girdiğimizi farkedip bıraktık biz.
Teselkur edrm cewbiniz icinSayı morfoloji normal ileri hızı düşük. Doktorunuz yönlendirecektir.
Neler kullandinizEvet sayı ciddi oranda artmıştı 6 ay sonra. Kesinlikle bir kaç kez test verilmeli.
Hiç bir şey.Neler kullandiniz
Yaa ciddenmi ilacda mi icmedi masallah yani birsey oneremiyorsunuzHiç bir şey.![]()
Tüp bebeğe başlıyoruz canım. Olmadı bebe henüz.Yaa ciddenmi ilacda mi icmedi masallah yani birsey oneremiyorsunuzvalla cok sevindim e peki cocugunuz var ki suan
Tesekkur edrm abla yaa valla inan ki doktor ne derse onu yapiyoruzLökosit çok canım bu tedavi edilmedikten sonra kaliteli sperm zor olur. Önce antibiyotik tedavisi görün daha iyi sonuçları görürsün insallah
Canım benim diyen doktor lökositi önce halleder bu spermde en önemli konulardan çünküTesekkur edrm abla yaa valla inan ki doktor ne derse onu yapiyoruz
Evet abla dogrudur ins doktorumuza rastlariz yaCanım benim diyen doktor lökositi önce halleder bu spermde en önemli konulardan çünkü