Merhaba benim eşimde de sperm sayısı, hareketliliğinde sıkıntı vardı doktor aynı şekilde doğal yolla hamilelik oluşması zor tüp bebek denemelisiniz dedi bizde direkt o yöne evrildik Remzi ABALI ya gittim şuan 6 haftalık hamileyim. Eğer tüp bebek dendiyse başka bir yol aramadan sürece başlayın derim. Zaten zorlu bir süreç farklı yollarda zaman ve enerji kaybetmeniz süreci daha da zorlaştırabilir. Bu arada ne kadarlık evlisiniz ?Eşimin sperm sonuçları bu şekilde. Morfofoloji yani şekil bozukluğu%100 görünüyor. Hareket de az. Hormonlar ve ultrason normal. Doktor doğal yollardan çocuk sahibi olmanın çok düşük ihtimali olduğunu bu yüzden tüp bebek tedavisi uygun olduğunu söyledi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Hiç umut yok mu? Yapabilecek başka şeyler olabilir mi?
Daha yeni evlisiniz bence iyi bir doktor ile görüşebilirsiniz tüp bebeğe başlamadan :)1 yıllık evliyiz. 3 aydır korunmuyoruz. Bu durumu yeni öğrendik.
bizim merak ettiğimiz %100 morfoloji bozukluğuna rağmen tüp bebekte başarı yakalama olasılığımız acaba düşük mü? Bunu merak ediyoruz
Tüp bebek ben bahçecide yaptırdım tüp bebekten daha çok ilaçlar tutuyor. 50 Bin yeter diye planladık 39.500 tüp bebek ücretiydi 8200 dondurma ücreti eklendi :) ilaçlarda 50000 e yakın tuttu 100.000 harcadık neredeyse biz. Ama herkesin süreci farklı 70.000 gözden çıkar bende ilaçlar iğneler çok pahalı şuan haftada 1200 liralık iğne vuruluyorum ben nerdeyseGörüşeceğiz inşallah. Tüp bebek için ne kadar bütçe ayırmalıyız? Ona göre kendimizi hazırlayalım
Tüp bebekte morfoloji önemli değil. Benim eşimin morfolojisi %2ydi. Tüp bebek ile hamileyim şuanbizim merak ettiğimiz %100 morfoloji bozukluğuna rağmen tüp bebekte başarı yakalama olasılığımız acaba düşük mü? Bunu merak ediyoruz
Morfoloji 0 olup da hamile olan çok duydum. Tüp bebekte morfoloji ve ileri hareketin çok bir önemi yok. Sonuçta onların ihtiyaçları olan birkaç tane sperm. Yaşınız kaç?bizim merak ettiğimiz %100 morfoloji bozukluğuna rağmen tüp bebekte başarı yakalama olasılığımız acaba düşük mü? Bunu merak ediyoruz
Bu işlemi yaptığınızda hangi yıldaydık?Tüp bebek ben bahçecide yaptırdım tüp bebekten daha çok ilaçlar tutuyor. 50 Bin yeter diye planladık 39.500 tüp bebek ücretiydi 8200 dondurma ücreti eklendi :) ilaçlarda 50000 e yakın tuttu 100.000 harcadık neredeyse biz. Ama herkesin süreci farklı 70.000 gözden çıkar bende ilaçlar iğneler çok pahalı şuan haftada 1200 liralık iğne vuruluyorum ben nerdeyse
2023Bu işlemi yaptığınızda hangi yıldaydık?
Yumurta toplama anestezi altında yapılan bir işlem yumurtalarını iğnelerle büyütüyorlar genelde 2 günde bir doktor gelmeni istiyor takip amaçlı alttan muayene yapıyor yumurtalarına bakıyor yeteri kadar büyüdüğünde toplanıyor yumurtaların fazla ise büyüdükçe hareketlerin yavaşlayabiliyor karnın belin ağrıyabiliyor birde şişiyor biraz bende öyle olmuştuPeki bana süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? Yumurta toplama nasıl olacak vb gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?