- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Ikı gune bır bayılıyor nerdeyse ve bu uzun suredır devam eden birşey, doktorada benim zorumla gidiyor aslında ama onunki sorumsuzluktan başka birşey değil beni kendini düşünmüyorsa evlatlarını düşünsün birşey olsa babasız kalacaklar ki kv dem de kalp hastasıydı vefat etti, kendi babam aynı belirtileri gösteriyordu kalp hastası oldugu ortaya cıktı amelıyat vs sımdı ömür boyu kontrol altında ve ilaç kullanmak zorunda, daah geçen hafta arkadaşı kalp krizinden vefa etti vs vs yani bu kadar yakınımızda örneklerde varken ihmal etmesi beni çileden çıkarıyor.Bence kötü bişey olmasını konduramıyor. Korkularınızdan bahsedin, sana bişey olsa napıcaz biz gibi.
Geçmiş olsun bu arada. Çok mu sık bayılıyor?
inanın en az bir senedir sadece ben değil ailem ailesi herkes konuşuyor ama taktığı yok, kalp olmasa bile bir nedeni var ve bayıldığında kaç kere kafasını yere betona vurdu beyin kanamsı da geçirebilir-felç kalabilir- düşme anında sert darbe lırsa herşey olabilir düşünsenize ama tedbir almak altta yatan nedeni bulmak varken adam umursamıyor... birkaç kere kızım kucagında ıken de bayıldı çocukta düşüyordu az kalsın onu bile düşünmüyor bu kadar bencillik vurdumduymazlık olmaz ki doktorlar öcü değil ki iğneden ilaçtan korkan biri de değil...Bence de kotu bir sey cikacagindan korkuyor.
Ben olsam kalir guzelce konusurdum.
Oda sizin gibi eminse hastalıktan, kabul etmek istemiyor gitmiyordur. Siz tutup kolundan götüreceksiniz. Evet çocuk gibi görünüyo olabilir ama psikolojik olarak zor bir durum yardımcı olmanız lazım.Ikı gune bır bayılıyor nerdeyse ve bu uzun suredır devam eden birşey, doktorada benim zorumla gidiyor aslında ama onunki sorumsuzluktan başka birşey değil beni kendini düşünmüyorsa evlatlarını düşünsün birşey olsa babasız kalacaklar ki kv dem de kalp hastasıydı vefat etti, kendi babam aynı belirtileri gösteriyordu kalp hastası oldugu ortaya cıktı amelıyat vs sımdı ömür boyu kontrol altında ve ilaç kullanmak zorunda, daah geçen hafta arkadaşı kalp krizinden vefa etti vs vs yani bu kadar yakınımızda örneklerde varken ihmal etmesi beni çileden çıkarıyor.
inanın en az bir senedir sadece ben değil ailem ailesi herkes konuşuyor ama taktığı yok, kalp olmasa bile bir nedeni var ve bayıldığında kaç kere kafasını yere betona vurdu beyin kanamsı da geçirebilir-felç kalabilir- düşme anında sert darbe lırsa herşey olabilir düşünsenize ama tedbir almak altta yatan nedeni bulmak varken adam umursamıyor... birkaç kere kızım kucagında ıken de bayıldı çocukta düşüyordu az kalsın onu bile düşünmüyor bu kadar bencillik vurdumduymazlık olmaz ki doktorlar öcü değil ki iğneden ilaçtan korkan biri de değil...
ağır ameliyat geçirmişliği de var zamanında..
bakın hanımefendi o kadar sorumsuz ki belki büyük konuşuyorum belki vicdanım elvermez ama birşey olsa bakmak istemem kendin ettin kendin çek modundayım şu an...Eşinizin iyiliğini istemeniz hoş, ama üslubunuz yanlış. "Sana bi şey olsa bana kalacaksın" falan ne demek. Tatlı dille onu önemsediğinizden, onun için endişelendiğinizden bahsetseniz olmuyor mu?
Siz kararınızı vermişsiniz zaten, insanlardan ne konuda yardım almak istediğinizi anlayamadım?bakın hanımefendi o kadar sorumsuz ki belki büyük konuşuyorum belki vicdanım elvermez ama birşey olsa bakmak istemem kendin ettin kendin çek modundayım şu an...
ki zamanında daha sevgili iken ağır bir ameliyat olmuştu ve ailesi vs varken ben bakmıştım ona yemesi içmesi evinin işi herşeyini yapmıştım ve seve seve isteyerek yapmıştım bunu ama şu an o kadar doluyum ki yani bu ilk sorumsuzluğu değil sağlık konusunda birşey yapasım yok şu saatten sonra onun için...
akşama gideyim mi kalıp birşey yok gibi plana sadık mı kalayım onu sordum ben aslında....Siz kararınızı vermişsiniz zaten, insanlardan ne konuda yardım almak istediğinizi anlayamadım?
plana sadık kalmak mi ? O sizin sözünüzü kalıyor mu sadık . Çeksin cezasını. tut kulağından hastaneye götür cocuk gibieşimin dönemsel olarak hatta bu ara baya sıklaştı bayılma durumu var, daha önce benim zorumla nörolojiye gitti tum tetkikler yapıldı birşey çıkmadı ama sorun devam etti, ben kalpten şüpheleniyorum çünkü hem ailede kalp hastası var hem yaşı gereği ve yaşam tarzı gereği olasılık fazla zaten bayılma durumunda şüphelenilecek hastalıklar belli ve diğerlerinden kaynaklanmıyor (nörolojik değil, vertigo degil, kan şekeri ile ilgili değil..)
bugune özel bir hastaneden randevu aldım, beni işe bıraktı randevu saat 9 da benı bırakıp hemen gıtse ancak hastanede olacakken beyfendı gıtmıs evde uyumus.. ayrıca bugün çalışıyor da...
bende saat geçsinde arayım ne olmuş diye bekledim 1 saat kadar ve ne göreyim teli açan uykulu bir adam , sen nerdeisn evdeyim uyumuşum, bu kadar sorumsuzluk olmaz...
birşey olsa bana kalacaksın, çoluğun çocuğun var, bir hastalık varsa tedavıne baslakı ılerlemesın hiç düşünen yok ve şu an çok sinirliyim..
akşamda evlilik yıldönümüzü kutlayacaktık yemek yer sinemaya falan gideriz diye hafta başından beri plan yapıyorduk (normalde gunu gectı esım o gun ıs nedenıyle yoktu bızde cumaya erteledık planları) ama benım su an hıcbırsey yapasım yok hatta kızım annemlerle tatılde bende yarın yanlarına gıdecektım ama bugunden gıdesım var ..
siz olsanız nasıl tepkı verırsınız yuzyuze gelınce ve gıdermısınız yoksa kalıp bırsey yok gıbı davranıp akşamkı plana mı sadık kalırsınız?
Sorunlarınızdan kaçarak kurtulamazsınız, bana kalırsa gitmek problemleri daha da büyütür.akşama gideyim mi kalıp birşey yok gibi plana sadık mı kalayım onu sordum ben aslında....
ters davranacak birsey yok duzgunce anlatin neden bu kadar israr ettiginizieşimin dönemsel olarak hatta bu ara baya sıklaştı bayılma durumu var, daha önce benim zorumla nörolojiye gitti tum tetkikler yapıldı birşey çıkmadı ama sorun devam etti, ben kalpten şüpheleniyorum çünkü hem ailede kalp hastası var hem yaşı gereği ve yaşam tarzı gereği olasılık fazla zaten bayılma durumunda şüphelenilecek hastalıklar belli ve diğerlerinden kaynaklanmıyor (nörolojik değil, vertigo degil, kan şekeri ile ilgili değil..)
bugune özel bir hastaneden randevu aldım, beni işe bıraktı randevu saat 9 da benı bırakıp hemen gıtse ancak hastanede olacakken beyfendı gıtmıs evde uyumus.. ayrıca bugün çalışıyor da...
bende saat geçsinde arayım ne olmuş diye bekledim 1 saat kadar ve ne göreyim teli açan uykulu bir adam , sen nerdeisn evdeyim uyumuşum, bu kadar sorumsuzluk olmaz...
birşey olsa bana kalacaksın, çoluğun çocuğun var, bir hastalık varsa tedavıne baslakı ılerlemesın hiç düşünen yok ve şu an çok sinirliyim..
akşamda evlilik yıldönümüzü kutlayacaktık yemek yer sinemaya falan gideriz diye hafta başından beri plan yapıyorduk (normalde gunu gectı esım o gun ıs nedenıyle yoktu bızde cumaya erteledık planları) ama benım su an hıcbırsey yapasım yok hatta kızım annemlerle tatılde bende yarın yanlarına gıdecektım ama bugunden gıdesım var ..
siz olsanız nasıl tepkı verırsınız yuzyuze gelınce ve gıdermısınız yoksa kalıp bırsey yok gıbı davranıp akşamkı plana mı sadık kalırsınız?
kalsam bu sinirle yapacağımız hiçbirşeyden zevk almayacağım en iyi ihtimal evde oturacağız ki hava zaten yagmurlu ve yeteri kadar sıkıcı benim de canım sıkkın evde kalırsakta saracam adama kendimi biliyorum çünkü sabrımı taşırdı... kendisininde bir huyu var güzellikle söylesen anlamaz, tartışsan dinlemez sonra daha çok delirirsin..Sorunlarınızdan kaçarak kurtulamazsınız, bana kalırsa gitmek problemleri daha da büyütür.
anlattım defalarca dinleyen yok ;(ters davranacak birsey yok duzgunce anlatin neden bu kadar israr ettiginizi
Bacım kaç kurtul o zaman, kendi sağlığını önemsemeyip seni dinlemeyen adamla vakit geçirmekten zevk almayacaksan eğer.kalsam bu sinirle yapacağımız hiçbirşeyden zevk almayacağım en iyi ihtimal evde oturacağız ki hava zaten yagmurlu ve yeteri kadar sıkıcı benim de canım sıkkın evde kalırsakta saracam adama kendimi biliyorum çünkü sabrımı taşırdı... kendisininde bir huyu var güzellikle söylesen anlamaz, tartışsan dinlemez sonra daha çok delirirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?