Eşimin sosyal medyası ve eski sevgilisi

Pembepusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
698
889
33
Kızlar eşimle 9 ay nişanlı kaldık ve yaklaşık 4 aylık evliyiz. Dün akşam uyumak üzereydik benim telefonum uzaktaydı ona kendi sayfamda paylaştığım komik bir videoyu izletmek istedim. Versene senin telefonundan bakalım dedim. Verdi, bir baktım ki son arama bir kadın. Bu kadın kim dedim. Kem küm etti geveledi. Eski sevgilim dedi en sonunda. Çok bozuldum. Hiç bir şey diyemedim. O kızdın mı diye sordu. Hayır çok üzüldüm dedim. Arkamı döndüm uyudum. Şimdi pazar sabahı ve saat 10 bugün planladığımız şeyler vardı. Ne bileyim birlikte kahvaltı hazırlıcaktık, ağaçlık bir yerlere gidip yürüyüş yapacaktık vs. Ama eşim benimle yüzleşmemek için yataktan çıkmıyor. Daha önce hiç tartışmadık. Zaten bunun için tartışılmaz ama ne bileyim eski sevgilisini mi özlüyor ki. Özür dilese bunun özrü de yok. Acaba evlilikten mi mutlu değil. Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim. Siz bana bi akıl verin

Buyutulecek bisey değil meraktan bakmıştır ama yataktan neden çıkmıyor? Suçluluk hissediyor gibi davranması insanı sorgulamaya çekiyor malesef...

Kızlar eşimle 9 ay nişanlı kaldık ve yaklaşık 4 aylık evliyiz. Dün akşam uyumak üzereydik benim telefonum uzaktaydı ona kendi sayfamda paylaştığım komik bir videoyu izletmek istedim. Versene senin telefonundan bakalım dedim. Verdi, bir baktım ki son arama bir kadın. Bu kadın kim dedim. Kem küm etti geveledi. Eski sevgilim dedi en sonunda. Çok bozuldum. Hiç bir şey diyemedim. O kızdın mı diye sordu. Hayır çok üzüldüm dedim. Arkamı döndüm uyudum. Şimdi pazar sabahı ve saat 10 bugün planladığımız şeyler vardı. Ne bileyim birlikte kahvaltı hazırlıcaktık, ağaçlık bir yerlere gidip yürüyüş yapacaktık vs. Ama eşim benimle yüzleşmemek için yataktan çıkmıyor. Daha önce hiç tartışmadık. Zaten bunun için tartışılmaz ama ne bileyim eski sevgilisini mi özlüyor ki. Özür dilese bunun özrü de yok. Acaba evlilikten mi mutlu değil. Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim. Siz bana bi akıl verin
Eski sevgilisini neden arattigini sorgulamamaniz tuhaf degilmi..cok anlayişlisiniz¿

Birakin yatsin hatta kalkinca depresyon hirkasini giyip cam kenarinda aglasin.
Yetiskinlere, ozellikle de erkeklere boyle sucunu bastirmak icin triplere girmeyi hic yakistiramiyorum, sizin tepkiniz ne olur bilmem ama ben o tribi ona yedirirdim.
Ha bu arada sevgili aratma konusunda tek bir sey sorun, ben eski sevgilimi aratsam ve sen bunu gorsen uzulmez miydin?
Her insana biraz empati gerek. Dogrusu ben de uzulurdum ama aglamaz kava etmez sadece uzulurdum, siz de bunu yapmissiniz, adam gonul alacagina pazar sabahini mahvediyor.

Merak etmiş bakmış şimdide suçluluk duyuyor. Ben eşimle kendim baktım güldük geçtik. Gidin konuşun uzatmayın derim.

Birakin yatsin hatta kalkinca depresyon hirkasini giyip cam kenarinda aglasin.
Yetiskinlere, ozellikle de erkeklere boyle sucunu bastirmak icin triplere girmeyi hic yakistiramiyorum, sizin tepkiniz ne olur bilmem ama ben o tribi ona yedirirdim.
Ha bu arada sevgili aratma konusunda tek bir sey sorun, ben eski sevgilimi aratsam ve sen bunu gorsen uzulmez miydin?
Her insana biraz empati gerek. Dogrusu ben de uzulurdum ama aglamaz kava etmez sadece uzulurdum, siz de bunu yapmissiniz, adam gonul alacagina pazar sabahini mahvediyor.
Doğru valla. Zaten çalışıyoruz haftada bir günümüz var. O da trip günü oldu hem suçlu hem güçlü

Doğru valla. Zaten çalışıyoruz haftada bir günümüz var. O da trip günü oldu hem suçlu hem güçlü

Yani adam, karin uzuldu gordun, sabah erkenden kalk guzel bir masa hazirla minik bir supriz yap, kadina unuttur bu kucuk olayı, ama uzatip bututturuyor iste. Daha yeni evlisiniz, o yuzden kalkinca aynen bunlari soyleyin kendisine, hic yoktan sorun yarattigini, yapmasi gerekenin bu kucuk kirginligi unutturmakken uzatip buyuttugunu, haftasonunu mahvettiginizi soyleyin. Ne kadar acik ve net olursaniz anlama ihtimali o kadar yukselir.
Ha bi de sakın tribe triple karsilik vermeyin, 5 sezon boyunca birbirini yanlis anlayıp kavuşamayan turk dizisi asiklarina donersiniz. İlişkinin lacka olur, sonra da aslinda her sey yolunda olmali ama neden mutsuzuz diye dusunur durursunuz.

Bir sıkıntı varsa bile kavgayla çözülmez.
Konularak hislerinizi paylaşabilirsiniz eşinizle.
Yataktan da mahçup olduğu için çıkmıyor büyük ihtimalle.

Esimi bilmem ama ben de bakmistim kendi eski sevgilime:KK53: bilemiyorum bana garip gelmedi o yuzden. Esiniz cok buyutmus cocuk gibi ne o oyle

İnsan sırf meraktan bakıyor. Özlediği ya da unutamadığı için değil. Bir anlık aklına gelip bakmıştır. Ben de bakmıştım ama dediğim gibi kötü niyetle değil. Üstünde durmayın bence...

Back
X