Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin

katrece canim tesekkur ettim ,bilgi verdigin icin ,ben avrupadayim onu bulmak imkansiz ancak izine gidince alabilirim
melish canim internet uzerinde bi arastir bilgi alirsin mutlaka ,nasil oldugunda gormus olursun

esime daha once verdi bir aylk gunde bir kez, sonucta bi degisiklik olmayinca dedi dozunu artiralim iki ay boyunca gunde iki kez, iste bir ay kullandi, simdi ikinci aya ilac yok, suan bitmis durumda, bende yinede test yaptirtcam doktora yazcam ilac almak zor oluyo, ilac burdada cok pahali burda sigorta falan odemiyo ,biz burda yaptirmis olsaydik ,sigortamiz tum karsilicakti, ama burdaki doktorlar esimin ameliyatini yapmiyolar bende cok sogudum turkiyede karar verdik, bizim masraflar iki kai olcak, tabi bilet paralarimiz, okadar zaman kalcak yerimiz yok ,mecbur otel gibi bi yerde kalincak onun parasi, tese,tup bebek en az bize bi 5 bin euro gerekli
allahim herkese yardim etsin cok zor valla
canim okudum az once orayi, siz doktora dogrudan cocuk olmuyo diye gitmemisiniz dimi

amin canim insallah seninde olacak...dua edicem sana bol bol ne zaman basliyorsunuz tup bebek tedavisine??

kizlar esim tam tedavyi uygulayamadi bir aylik ilac tedavisi uyguladi malesef ilac alamiyoruz burdan
bende yinede test yaptirdim ,yine sonuclar hic iyi degil butun sonuclar kotu hic iyi sonucumuz yok umudumuz varmi yokmu onuda bilmiyorum

testin sonuclari bunlar ,zaten sperm 0 o artik belli

FSH: once 25,26 di ,simdi 30,66
LH: once 28,07 simdi 30,01
OESTRADIOL: once 55,72 simdi 61,80
TESTOSTERONE: oncede simdide ayni degeri tek bunun normal 9,8 nmol/l 2,8ng/ml

iste sonuclar hep yuksek ,doktora yeniden mail atcam ilac tedavisi verir zannedyorum yine ,yine yazarim sonuclari

mehaycim canim ste belli degil bo sunuclari bi yazim doktora bilmem ne dicek
tekrardan:çok üzgünüm:

arkadaşlar mrb şakşır otu nasıl bişi nasıl kullanılcak bilen varmı merak eettim ilk defa duyuyorum..

çakşır kökü suyu diye geçiyor aktarlarda tarım köyişleri onaylı var..
haytay adana mersinde yetişiyor bu bitki
suyu da her aktarda var.yani izmirde var benim eşim kullandı arttı sperm sayısı..

kizlar esim tam tedavyi uygulayamadi bir aylik ilac tedavisi uyguladi malesef ilac alamiyoruz burdan
bende yinede test yaptirdim ,yine sonuclar hic iyi degil butun sonuclar kotu hic iyi sonucumuz yok umudumuz varmi yokmu onuda bilmiyorum

testin sonuclari bunlar ,zaten sperm 0 o artik belli

FSH: once 25,26 di ,simdi 30,66
LH: once 28,07 simdi 30,01
OESTRADIOL: once 55,72 simdi 61,80
TESTOSTERONE: oncede simdide ayni degeri tek bunun normal 9,8 nmol/l 2,8ng/ml

iste sonuclar hep yuksek ,doktora yeniden mail atcam ilac tedavisi verir zannedyorum yine ,yine yazarim sonuclari

mehaycim canim ste belli degil bo sunuclari bi yazim doktora bilmem ne dicek
tekrardan:çok üzgünüm:
canım inşallah birgün bizde anne olacagız...dualarımdasın.

merhaba arkadaşlar eşimin sperm testinde hareketli sperm degeri ile hareketsiz sperm degeri birbirine yakın çıktı üroloji doktoruna daha gitmedi bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim ne yapmam gerekiyor keçiboynuzu pekmezi içse yararı olurmu bana yardım ederseniz sevinirim

canim bu konuda inan bilgim yok hareketlilik ve hareketsizlik,konusunda
ama mutlaka cok bilen vardir
bak ben sana link verim sen oralardan arastir, infertilite bolumunde sor bak mutlaka cebap bulursun
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi-f491/

yeni uyesin sanirim buyuzdensiteyi cok tanimiyosun ,insallah yardimci olmusumdur daaa ama mutlaka bu durumda doktora gitmeniz gerekli, doktorunuz size ne soylicek ona gore hareket etmeniz gerekiyor

canım mikro tese niye yapmıyorlar bi araştır istersen bu kadar ümitsiz olma sigarayı bırakması lazım evet eğer bulamzsan keçiboynuzu bana özelden mesaj at olur mu

mrb ben yeni üye oldum bu siteye yardımlarınızı bekliyorum eşim küçükken ameliyat olmuş fıtıktan yumurtalıkları yukarıya çekilmiş üroloji doktoru dolaylı yoldan kesinlikle olmaz dedi ancak tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi adanada tüp bebeğe gittik turan çetine oda %1 şans ancak garantisi yok 10.000 tl masraf gidiyor masrafında değiliz yeterki allahım bize bir bebek sevinci yaratsın ibrahim saraçoğlunun sitesinden gördüğümüz kadarıyla keçiboynuzuna başladık eşim arı sütü polen yiyor ek olarak çarşir otu içiyor a,c,e vitamin besleyen taze meyvelerden yiyor hayırlısı bakalım inş.bunların faydası olur sizce doğrumu yapıyoruz lütfen yardım edin bana

mrb ben yeni üye oldum bu siteye yardımlarınızı bekliyorum eşim küçükken ameliyat olmuş fıtıktan yumurtalıkları yukarıya çekilmiş üroloji doktoru dolaylı yoldan kesinlikle olmaz dedi ancak tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi adanada tüp bebeğe gittik turan çetine oda %1 şans ancak garantisi yok 10.000 tl masraf gidiyor masrafında değiliz yeterki allahım bize bir bebek sevinci yaratsın ibrahim saraçoğlunun sitesinden gördüğümüz kadarıyla keçiboynuzuna başladık eşim arı sütü polen yiyor ek olarak çarşir otu içiyor a,c,e vitamin besleyen taze meyvelerden yiyor hayırlısı bakalım inş.bunların faydası olur sizce doğrumu yapıyoruz lütfen yardım edin bana

tatlım birde acı yemesin eşin bizde şimdi yeni bi küre başlıyoruz bir ay sonra tahlil vereceğiz olumlu olursa sana mesaj atarım olur mu kimle konuştuysam 0 iken bir ay sonra 1 milyona çıkmış bakalım bizde başlayacağız bu akşam

Canım sorununuz ne bilmiyorum ama bizimde sıfırdı şu anda 37 milyon.. Hormonlardanmış bizimki ,iğne tedavisi oldu eşim.. Endokrin uzmanına gittik ürologtan önce...' sene geçti aradan bu arada pat diye yükselmio.. Ama altı ay sonra çıkış olmuştu, üzülme .....

selam canım ,
yazını okudum mersinlisin ben ce oralarda hiç kendinzi tüketmeyn imkanınız var ise direk umut tüp bebek merkezine gelin istanbul da kadıköyde eşin önce bir ürologla görüşsün benmeşimde azospermvar bizim sizden daha düşük ihtimal sizde sanırımspermsorunu yok emre bakırcıoğlu ile görüşsün mutlaka hemşu ara kampanyaları var ilaçlar dahil 5.000 tl ve üstelik olumlu sonuç olursa embriyoları 1 yıl ücretsiz saklıyorlar.emre bey hastalarına telefon le de yardımcı oluyor tvsiye ederim emre bakırcıoğlu hakkında internette araştırma yap ve mutlaka alternatif olarak düşün

turkbayragi
tatlım birde acı yemesin eşin bizde şimdi yeni bi küre başlıyoruz bir ay sonra tahlil vereceğiz olumlu olursa sana mesaj atarım olur mu kimle konuştuysam 0 iken bir ay sonra 1 milyona çıkmış bakalım bizde başlayacağız bu akşam

merhaba arkadaşım ,
yazdığını okudum da çok merak ettim bizim eşmin azospermi var yani sperm 0 ne dir bu kür eğer özel değilise bana da yazarmısın

arkadaslar hepinize cok tesekkur edrim ,inan boyle bilgilere cok ihtiyacim var , aklima geliyoda omur boyu cocuk sahibi olamicakmiyim diye
oncelerde ben tedavi goruyodum umudum vardi
simdi esimde olunca tamamen umudum gitti
insallah kaci boynuzu iyi gelir
ben fransadayim ,burda bulmak zor ama turk marketinden alirim oda baya eski oluyo ama yinede iyi
bide keci boynuzunun pekmezi var o iyi olurmuki

merhaba arkdasim, allah yardimcin olsun sayiden cok uzucu benim esiminde hareketliligi dusuktu, sperm vardi ama cok yuksek degil bende keciboynuzu kurunu esime bir ay boyunca uyguladim onddan sonra aleliyattla sperm alip dondurdular, keci boynuzu kuru yaz GOOGLE'da arastir tam bilgiye ulasirsin. bende yurtdisinda yasiyorum canim, dedin gibi bulmak zor buldunda eski, ben Turkiye'den kargo'yla getitrdim 2 kilo. Sende ordan yollayabilcek birisi varsa oyle yap canim, ben Canada'dayim sen yine yakisin. Allah yardimcin olsun, insallah esinin degerleri artatr, esinede cok destek cik, uzgunlugunu belli etmemeye calis, onlarda ne kadar belli etmemeye calisalarada bizden cok uzuluyolar, bizim agliyoz ediyoz bi sekilde rahatliyoruz onlar icine atiyo....

pardon kızlar ama benim eşimin de fsh yüksek testesteron düşük ama dr bize bunun ilacı yok dedi.grdüğüm ve okuduğum kadarıyla bazılarınıza jel bazılarınıza iğne werilmiş.bunları kullandıktan sonra faydasını gören oldumu lütfennnnnnnn cvp yazınnnnnnnnnn

Back
X