Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin

merhabalar..bizimde sorunumuz azospermi..13 yıllık evliyiz 3 kez tüp bebek denedik olmadı..keçi boynuzu kürü filan diyolar..4 ay boyunca eşim içti gece gündüz ama malesef işe yaramadı..allah yardımcımız olsun

merhabalar..bizimde sorunumuz azospermi..13 yıllık evliyiz 3 kez tüp bebek denedik olmadı..keçi boynuzu kürü filan diyolar..4 ay boyunca eşim içti gece gündüz ama malesef işe yaramadı..allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Tüp bebeği nerde denediniz. Bizim de sorun eşimde. Biz de 3 sefer olumsuz tüp bebek denedik. Bizim azospermi değil ama sayı, hareket, morfoloji çok düşük. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

bizimde aynı sorunumuz var .tüp bebek yaptırdık sonuç olumsuz eşime biyopsi ve mikrotese yapıldı ve ordanda sperm çıkmadı 1 tane bile bulunamadı sizin eşinizin kullandığı ilaçtan bizde alsak faydası olurmu acaba ? anladığım kadarıyla eşinizde sperm sayısı sıfırdı değilmi ?

adnan saraçoğlu nun sitesinde,,,ısıl işleme tutulmadan üretilmiş keçiboynuzu pekmezi var... bence onu deneyin

arkadaşlar bizim de sperm sayımız 0 çıktı, daha ürolojiye de gitmeik,ne yapabilirim, akıl verin nolur,0 dan yükselen var mı aranızda

slm arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşimin sperm sayısı düşük 14 milyon ve hareketli sperm sayısı da %16 yurt dışından orthomol fertil plus isimli ilacı temin ettik fakat günlük kullanım şeklini bilmiyoruz bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı yada yararını gördüğünüz etkili bir ilaç varmı yardımcı olursanız çok sevinirim :uhm:

canim ben yurt disinda yasiyorum ve bu ilaci daha gecenlerde dr esime verdi bizimde sperm sorunumuz var yeterli deyil ama dr bu ilactan cok umutlu bilmiyorum biraz pahali ama yinede aldim
insallah faydasi olur bugun yeni basladi daha bu arada senin esin bu ilacin faydasini gordumu bana cevap yazarsan sevinirim simdiden tesekkur

tek tek hepinize tesekkur ederim arkadaslar ,uzun zaman oldu ama ben yinede yazmak istedim
suan Hamileyim
cok sey gorduk gecirdik bunu konu olarak yazdim ve ilk sayfaya link olarak ekledim
yine kurlere falan ihtiyaci olan arkadaslar bi konudan bilgi alabilir yada sorabilir
Rabbim dileyen,isteyen ve bekleyen herkese versin insallah
:71:

arkadaslar bugun doktordan geldim benim rahim filmim normal iyi cikti
esimin test sonucu ise sperm sayisi 0 mis:çok üzgünüm:
doktor 1 olsa tup bebek yapicaktim ama hic yok dedisenağlama
1 ay sonrasina tekrardan test verdi , tek care sigarayi birak belki bi ihtimal yukselebilir az dahi olsa tup bebek uygularim dedi.............
simdi sizden yardim istiyorum sitede okadar yazi var hepsini tek tek okumadim cunku kafam cok karisti sabahtan beri aglamakliyim
sperm sayisini yukseltmek icin formul varmi
sizlerde cevrenizde hic kimsede oldumu
neolur bu konuda bilgilendirin cok ihtiyacim var cok kotuyumsenağlama
............. ............. ............. .............

[bu konuyu acali 3 sene oldu ve suan ben Hamileyim :)
cok iyi biliyorumki netten arastirmada yada kkde arastirmada bu konu cok cikiyor
bende bu yaziyi yazmak istedim
bu konunun uzerinden cok seyler gecirdik ve 3 sene sonra yuzumuz guldu :)
herseyi bastan sona kadar yazdim ,bizim gibi ayni problemi yasayanlara belki umut olur diye
Rabbim dileyen isteyen herkese bu guzel duyguyu nasip etsin insallah
ve yazim burda okumak isteseniz, bilgilendirmek istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html
:71:

merhaba senin hikayeni yasadigin olayi okdudum ve cok etkilendim ayni olayi bizde yasiyoruz seninle görüsmeyi cok istiyorum ...mesaj veya tel yoluyla olabilir ..senden belki biseyler ögrenebiliriz

merhaba senin hikayeni yasadigin olayi okdudum ve cok etkilendim ayni olayi bizde yasiyoruz seninle görüsmeyi cok istiyorum ...mesaj veya tel yoluyla olabilir ..senden belki biseyler ögrenebiliriz

Merhaba yeni gördüm yazınızı, uzun zamandır pek buraya takılmıyordum, ne sormak istiyorsan sorabilirsin özel msj yazarak

Canim mrb benim esimde hic sperm yoktu yani azospermiydi tese ameliyati yapildi cok sukur cikti orda hatta 5 tane dondurduk tup bebek yöntemiyle transfer yapildi bugün Allahin izniyle hamile oldugumu öğrendim sana tek bir ilac soyliycem oda yurkten ve inanarak yapilan dua asla isyan etmedim ben rabbim oyle uygun görmüş dedim sukurler olsun sizede tattirsi

Canim mrb benim esimde hic sperm yoktu yani azospermiydi tese ameliyati yapildi cok sukur cikti orda hatta 5 tane dondurduk tup bebek yöntemiyle transfer yapildi bugün Allahin izniyle hamile oldugumu öğrendim sana tek bir ilac soyliycem oda yurkten ve inanarak yapilan dua asla isyan etmedim ben rabbim oyle uygun görmüş dedim sukurler olsun sizede tattirsi

Sizin adınıza çok sevindim çok yeni bi haber daha Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm dileyen herkese nasip etsin, ben bu konuyu 2008'de açmıştım şuan bi kızım var 2 yaşında. Bizde aynı sizin gibî Micro tese yöntemiyle eşimde fazlaca sperm bulundu ve fazlaca dondurduk ilk tüp bebek denememizde şükür hamile kaldım. Sonbaharda dondurulmuşları kullanarak inşallah ikinciyi düşünüyoruz, ilgin için teşekkür ederim.

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu

Merhaba ,

Eşime 2 kez Sperm testi yaptırdık ve her ikisinde de 0 çıktı.Üroloji dr. bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.Ancak tüp bebek yöntemiyle bebeğimizin olabileceğini söyledi.Tabi onun için şuan maddi durumumuz elverişli olmadığı için henüz doktora gidemedik. İnternette İbrahim saraçoğlu kürleri ve Ahmet maranki Kürleri var ama benimle aynı durumda olupta bu kürleri kullananların eşlerinde sperm sayısı arttı mı? Lütfen yaşadıklarınızı yazarsanız çok mutlu olacağım.

Selam ameliyati nerede kim yapti? Tebrik ederim bebeginizi Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Rabbim bizlerede nasip etsin :cry: zaman geciyor bir an once baslamaliyiz tedavimize. Bitkisel birseyler yaptiniz mi? Sonuc alabildinizmi bitkisel tedavilerden?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cuma günü eşimin azospermi olduğunu öğrendik nedir bu ne olur bilgi verin hangi hastaneye gidelim NE yapalım çok bunaldik Rabbim bize de bizim durumumuz da olanlara da şifa versin

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cuma günü eşimin azospermi olduğunu öğrendik nedir bu ne olur bilgi verin hangi hastaneye gidelim NE yapalım çok bunaldik Rabbim bize de bizim durumumuz da olanlara da şifa versin
eşi azosperm olanlar grubuna gel canım orda yardımcı oluyor arkadaşlar

Merhaba yeni gördüm yazınızı, uzun zamandır pek buraya takılmıyordum, ne sormak istiyorsan sorabilirsin özel msj yazarak
Şuan benim eşimde de aynı sizdeki gibi problem çıktı sizin yazdığınız süreçle ilgili bağlantıya tıkladığımda hiçbir şey açılmadı nasıl üstesinden geldiniz bu durumun çok sıkıntılıyız şu an ve ne yapacağımızı da bilmiyoruz acilllll yardım lütfen

Şuan benim eşimde de aynı sizdeki gibi problem çıktı sizin yazdığınız süreçle ilgili bağlantıya tıkladığımda hiçbir şey açılmadı nasıl üstesinden geldiniz bu durumun çok sıkıntılıyız şu an ve ne yapacağımızı da bilmiyoruz acilllll yardım lütfen

5 yıldır evliyiz. hiç korunmadık. eşim malesef azosperm. ne kadar çaresiz kalındığını çok iyi biliyorum. buradaki herkesi o kadar iyi anlıyorum ki, ne duygularımı ne de yaşadıklarımızı burada anlatabilmem imkansız. yıllarca test yapıldı hiç sperm bulunamadı. ne kadar bitkisel kür varsa hepsini uyguladık. ibrahim saraçoğluna raporlarımızı, sonuclarımızı gönderdik. kendi sattığı bir çaydan aldık. 1 paketi 2 yıl önce 100 liraydı şu an ne kadar bilmiyorum. Sağolsun her sorumuza cvp verdi. kendisiyle de telefonda konuştuk bize keçiboynuzu kürü önerdi. 3 ay harfi harfine uyguladık sonuç alamadık. 1 yıl boyunca tıp fakültesine gittik. bugün git 2 ay sonra gel derken 1 yılımız orada hiçbir şey anlamadan geçti. sonrasında tüp bebek merkezine tekrar gittik. her testin sonucu azosperm yani hiç sperm yok. ne canlı ne cansız ne ölü ne yavaş, ne hızlı .. HİÇ YOK. her teste gidişimizde Allahım ne olur 1 tanecik de olsa bulunsun diye dua ederek gittik. ameliyat dediler. 1 günde ayağa kalkar. bulunma ihtimali yüksek. tese, tesa ne varsa yapıldı. eşim daha ameliyat masasındayken bulunamadı demişler. ağlayarak çıktı ameliyathaneden. ikinci testistenden de bakalım mı demişler. hayır demiş. tek testisten yapıldı ameliyat ama öncesinde sperm bulunabilmesi için ne bir ilaç verildi ne bir öneride bulunuldu. apar topar taburcu ettiler. elimizde de bulunamadı die iki satır evrak. eşim tam 2 hafta yattı. sadece pansumana ve tuvalete kalktı. şimdi ne bir daha ameliyat olmak istiyor ne de bir şeyler yiyip içmek istiyor. bu arada nisan yağmurları , yasin zincierleri, macunlar, ballı karışımlar , kimden de duysak aldık uyguladık denedik. ameliyatn üstünden 3 gün geçti telefon açtım tüp bebek merkezine . biz hiçbir şey anlamadık ne yapacağız biz şimdi dedik. evet bulunamamş üzüldüm dedi doktor. ne yapalım bumu yani dedim bir çözüm yok mu?. ankarada bu işin uzmanları dedi bana. o kadar üzüldük ki. boşu boşuna ödediğimiz onca para, oncu umudumuz , bizi yeniden deneme hevesnden bile vazgeçirdiler. biraz toparlanınca bir ürolog bulduk. bize bazı ilaçlar verdi. 3 ay kullandık. test yaptırdık sonuç yine aynı . belki eşim amelyat olmadan önce bazı ilaçlar kullansaydı bulunabilirdi. lütfen bu hataya düşmeyin. özellikle 1 tane bile sperm varsa kürleri uygulayın, ialçları kullanın ve öyle deneyin. herşeyimiz normal. genlerimize bile bakıldı. sadece sebepsiz azosperm ! ameliyat edilmemiş bir testisimiz daha var. içimde de bir umut . umudum her daim baki fakat eşim ameliyat olmak istemiyor. böyle böyle 5 yıl olacak. evlat edinmeye karar verdik. bu hafta başvuruya gideceğiz. kim nerede bu dert ile yanıp tutuşuyorsa Rabbim tez vakitte muradına erdirsin.

Back
X