Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin

cnm cok zor sende bi piskolok olmak zorundasin esine yardim etmelisin nasil derse,,,, bilmiyorum ,,bende senin gibi ona cocuk hersey demek degil bunu anlatim ona senin erkekliginde bi sorun yok diye yardimci oldum ve bu sorunu astik bebeklerimiz tutmadiginda ben kendime degil ona ardimci olmaya calisdim cunkü eksikdi kendini kötü hisetiyordu ve kesinlikle cevreme esimin sperm sorunu oldugunu söylemedim cünkü bu bizim sorunumuzdu ha ondan yada benden ne fark eder sonucda cocugumuz olmuyordu cevrede konuyu bilip yorum yapamayinca beniki kendine guvenmeye basladi ve seks i cocuk icin yapmamaya basladi..sana yaziyorum belki ardigin bir cevap vardir icinde diye

cok dogru soyluyosun canim
iste o istemeyince bende soguyorum
ama hep yanindayim ona destekciyim
o olmasa zaten cocuk olmaz
asla hic bi laf soylemem iyice kizdigim zamanlarda biraz umursa ,sana baba diyecek bi cocugun olmucakmi derim o cok zoruna gider morali bozulur ama bende napim biraz umursasin diye soylerim bunu
sonucta bu her ikimizin sorunu
bende kimseye soylemiyorum
cevre sadece cocugumuz olmadigini tedavide olmdugumuzu biliyo
asla ailesinden baska kimseye demem hani erkekler bu konuda daha hassas oluyo
biz kadinlar birzdaha aliskin oluyoruz bu duruma

erkekler hasas oluyor biz gizlide yada acikcada olsa agliyoruz bi arkadasimiz vardir samimi ona anlada biliyoruz onlar öyle degil hep icine atarlar eksik olmadiklarini hircinlikla gösdermeye calisirlar ama elimizden gelen yardimi yapmakdan baska bisey yapamayiz, oysa öyle mutlu olurlar ki birgün ben hamileyim desek oysa baba olmayi öyle hakediyorki..ya biz anne olmayi.... ben hep diyorum,, bir gün bile kapimi calmayacaksin yavrum korkarim sensiz ölecegiz.bu dünyada kapiya baktik öbür dünyada da fatiha icin de kapiya mi bakacagiz,rabbim bu düyada da öbür dünyadada kapiya bakdirmasin muratimizi versin insallah

erkekler hasas oluyor biz gizlide yada acikcada olsa agliyoruz bi arkadasimiz vardir samimi ona anlada biliyoruz onlar öyle degil hep icine atarlar eksik olmadiklarini hircinlikla gösdermeye calisirlar ama elimizden gelen yardimi yapmakdan baska bisey yapamayiz, oysa öyle mutlu olurlar ki birgün ben hamileyim desek oysa baba olmayi öyle hakediyorki..ya biz anne olmayi.... ben hep diyorum,, bir gün bile kapimi calmayacaksin yavrum korkarim sensiz ölecegiz.bu dünyada kapiya baktik öbür dünyada da fatiha icin de kapiya mi bakacagiz,rabbim bu düyada da öbür dünyadada kapiya bakdirmasin muratimizi versin insallah

senağlamasenağlama:çok üzgünüm: canim benim ya ne guzel yazmisin vall cok duygulandim
alahim bak icinden gecenleri biliyo insallah sevindiri ,simdilerde teknolojimiz ilerledi insanlar cocuk sahibi olabiliyolaronceki insanlar nasil dayaniyolardiki
eslere gelince heralde bi hamileyiz desek bizden once onlar ucar
gecenlerde bir hafta gecikti reglim
esim basliyo hamilemisin oysa olamicagimi oda biliyo am iste yinede kendi kendine acebami iyo
eczaneden tst alcakti, belkide hamilesindr diye, ben hayir degilim olmucagini bilmiyomusun diyorum ,oda belki olur diyeallahim bi seviniyo
iste ugrasmaya gelince yok
ona hazir bebek dogurup verecen hic zahmetsizkaydirigubbakcemile3
neysem basta agladik sonda gul
haya devam ediyo
,seindedaha yasin cok gec degil niceleri var 40 dan sonra anne oluyolar, bence yas kac olursa olsun anne olmaya deger
bu arada almanya nerdensin
benim annemde almanyada

kizlar en sonunda randovu aldik urolgdan
temmuz 6 da randovu var, iyi ben iki aydan once beklemiyodum yine iyi erdiler ,aldik artik bizde beklicez bakalm ne olcak ne diceler

espoir bizimki 6 da sizinkide 24 de sizden once verdiler bize

canm slm ben almanyada nürnberg de yim trabzonluyum annemler istanbulda oduruyor 1993de evlendim geldim..........randevu aldigina cok sevindim hayirlisi insallah,bende hic unutmam olmaycagini bile bile gecikince esim karnimi öpüyordu insallah ordasin bebisim diye. ...ahh ahhh allahim sana sükür diyelim baska diyecek biseyimiz yok. ................
SEVGIDOLU arkadasim sagol insallah

canım randevuyu almana sevindim buda bir başlangıç sayılı gerçekten okadar çok istiyorumki sonuçların iyi olmasını inşallah temmuzdan sonra buraya yazzarsın tedaviye başlıyoruz diye ve sonra hamileyim diye bağırırsın inşallah ben yarın iğneye başlıyorum şu göbekten yapılana bakalım hayırlısı olsun

kizlar en sonunda randovu aldik urolgdan
temmuz 6 da randovu var, iyi ben iki aydan once beklemiyodum yine iyi erdiler ,aldik artik bizde beklicez bakalm ne olcak ne diceler

espoir bizimki 6 da sizinkide 24 de sizden once verdiler bize

Hadi bakalim çok sevindim adina hihoyyyt Benden önceymis randevunuz bizimki sonra hayirlisi olsun. Insallah iyi geçer anlatirsin burada.
Simdilik bekliyoruz. Sonunda aldirabildin randevuyu kocana yerimseniben

canm slm ben almanyada nürnberg de yim trabzonluyum annemler istanbulda oduruyor 1993de evlendim geldim..........randevu aldigina cok sevindim hayirlisi insallah,bende hic unutmam olmaycagini bile bile gecikince esim karnimi öpüyordu insallah ordasin bebisim diye. ...ahh ahhh allahim sana sükür diyelim baska diyecek biseyimiz yok. ................
SEVGIDOLU arkadasim sagol insallah

benim annemde frankfurtta oturuyo ,devamli gelirim oraya ,almanyayi daha ok seviyorum ben burdan
sende evleneli baya olmus, allahim verseydi simdi kocaman cocuklarin olcakti, hayirlisi olsun ,insallah olur bi gun hergun umutlan sen yinede
evet ensonunda aldim randovuyu ,icim rahatladi, kac kez aradik cikmadilar, en son dedim bi daha ara cikmazlarsa,ben kendi kadindogum doktorumu aricaktim o turk oyonden sansliyim ,bize i urolog onersin diye, tam aradik ciktilar aldik artik
simdi beklemedeyiz, ne dicekler bilmiyorum
cok zamandir ,doktora gittigimde hic iyi haber alp cikmadik insallah bunda iyi bi sey der doktor

canım randevuyu almana sevindim buda bir başlangıç sayılı gerçekten okadar çok istiyorumki sonuçların iyi olmasını inşallah temmuzdan sonra buraya yazzarsın tedaviye başlıyoruz diye ve sonra hamileyim diye bağırırsın inşallah ben yarın iğneye başlıyorum şu göbekten yapılana bakalım hayırlısı olsun

saol canim ya insallah dedigin gibi buraya yazicam basliyorum diye, zaten kesin esim ameliyat olcak ,bi sekilde tedaviye baslicaz, sonuc iyi veya kotu olusa
insallah guzel olur, ah kalabilsem bagirmak ne cildircaz heralde
bende senin hamile kalmani candan istiyorum ,hadi bakalim sende basladin ,insallah tutacak ,dualarimiz seninle
igneyi kendinmi yapiyosun ,kac gun yapicaksin peki

Hadi bakalim çok sevindim adina hihoyyyt Benden önceymis randevunuz bizimki sonra hayirlisi olsun. Insallah iyi geçer anlatirsin burada.
Simdilik bekliyoruz. Sonunda aldirabildin randevuyu kocana yerimseniben

saol canim ,evet aldirdim sonunda kocaya, napim bi soylemeyle olmuyo, kac kez soyledim ,bu bi kerearicak ,cikicak alcak ,ikinciyecildiriyo adam ,hemen bagirmaya cagirmaya basliyo, iste soyle boyle bisey dedim yumusadi ,iyiki cikti
degilse baska doktorlar arastircaktik ,insallah iyi bi doktordur bilmiyoruzda hic
senden once artik ben yazariim buraya ne oldugunu ne olcagini,
simdi bilikte gun sayalim ,az kaldikaydirigubbakcemile3

slm kızlar sympathigue nasılsın eşinin doktora gıdecegını yazmıssın bende cok merak edıyorum sonucları randevu almanıza sevındımsevgidolu sen nasılsınız ne ignesı bu canım basladıgın.

canim daha randovu aldik simdi bekliyoruz bakalim temmuz 6 ya kadar beklicez
sonnuc ne olcak ,insallah ondanda boynumuzu bukerek cikmayiz, cunku coktandir hic doktordan mutlu cikamadik
insallah bigun mutlu bisekilde cikariz
insallah tabi hepimiz
sen nasilsin gorumeyeli ,sende turkiyee almistin dimi randovuyu
sanirim sizdeonu bekliyosunuz

evet bızde 15 gun sonra izine çıkıyoruz orda gidecegiz bakalım tekrar doktora ama ben umutlu degılım bakalım hayırlısı olsun hepımızın hakkında

e canim bizimderandovumuz var bende cok umutlu degilim
ama sonucta rndovu alip doktora gittigimize gore bi umut belki diyoruz
insallah seninde bi umut olur
az kalmis izine gitmenize
neden erken gidiyosunuz bu kadr
randovunuz ne zamandi sizin
peki ne kadr izinde kalcaksiniz
biz bu sene burdayiz izin falan yok

e canim bizimderandovumuz var bende cok umutlu degilim
ama sonucta rndovu alip doktora gittigimize gore bi umut belki diyoruz
insallah seninde bi umut olur
az kalmis izine gitmenize
neden erken gidiyosunuz bu kadr
randovunuz ne zamandi sizin
peki ne kadr izinde kalcaksiniz
biz bu sene burdayiz izin falan yok

Canım hazıranın 12 sınde gıdıyoruz 1 yıl oldu artık ızıne cıkmayalı
1 hafta bodrumdayız inşallah sonra memlekete ordanda ankaraya gidecegiz bakalım
bu arada doktorumuzuda değiştiriyoruz başka bir profosorle görüştük
20 gün iznimiz çok yogun gececek gibi

evet izniniz cok azmis ,ordan oraya kosusturmayla gecer gununuz
demk bodrumda tatile gitceksiniz ne guzel bizim bu sene izin yok burdayiz
senin memleket neresiydi canim
daha onceki dedigin doktor degil dimi bu
insallah bu guzel biseyler soylersize
izininizede cok az kalmis
hazirliyomusun valizleri :)

evet izniniz cok azmis ,ordan oraya kosusturmayla gecer gununuz
demk bodrumda tatile gitceksiniz ne guzel bizim bu sene izin yok burdayiz
senin memleket neresiydi canim
daha onceki dedigin doktor degil dimi bu
insallah bu guzel biseyler soylersize
izininizede cok az kalmis
hazirliyomusun valizleri :)

Kirsehir canim benim memleket,bizimde ilk gidisimiz bu tatile balayina gidememistik.
yok canim o doktor degil mail attigim bir profosor bu doktoru tavsiye etti alaninda uzmanmis cok tecrubeliymis bakacaz artik
tam 12 gunumuz kaldi daha baslamadim valizlere ama heyecan basladi turkbayragi

canım dr.tavsiye etmemişti eşim kendi araştırmış bulmuş aldı geldi dr.falan hiç danışmadık kullandıktan 1 ay sonra bir spermiogram tesiti daha yaptırdık umutsuz bir şekilde ama sonuç yüzümüzü güldürdü dr. eşim demiş ben bitkisel bir hap kullanmaya başladım onun etkisiyle sayı artmış olabilirmi diye oda olabilir sen ne kullanıyorsan kullanmaya devam et inşallah sayı dahada artar demiş işte salı günü tekrar test yaptırmak zorundayız spermiogram testinde sperm bulunursa benimde hemen ogün yumurtalarım toplanacak tabi eğer yeterli sayıda bulunmazsa tese ameliyatı olacak sperm bulunursa önümüzdeki cuma günüde transferim olucak benim tedavim devam ediyor 3-4 gün sonra tedavim bitecek bende herşey normal inşallah eşim içinde ameliyata gerek kalmadan tüp bebeği yaptırabilir istediğimiz bu sizin içinde herşey yolunda gider inşallah derdide veren Allah çaresini verende Allah sperm sayısını arttırıcı birsürü formül var birinden biri işinize yara mutlaka seni çok iyi anladığım için sorununu okuduğumda tepkisiz kalamadım birçok yerdede bu hapın ismini yazdım bu durumda olanlara çünkü bizde umutsuzduk hatta dr. hiç boşyere uğraşmayın imkansız dedi çok defa yıkıldık ama Rabbbim biryerden kapı açıyor mutlaka bu hap öule illaki eczanelerde satılan bir hap değil bitkisel ürünlerin satıldığı yeren almış eşim orda almak çok zorsa türkiyeden gönderecek bir yakınınız varsa nasıl olur bilmiyorum denemeye değer ALLAHIM BıZıMDE KUCAKLARIMIZI BEBıŞLERLE DOLDURSUN:ecrin_bebek:a.s.

mrb dryaaa22 arkadaşım
eşim kendi bulmuş demişsin.ama ilacın ismini yazmamışsın.ismini yazar mısın lütfen ben yeni üyeyim tam siteyi gezmiş değilim senin msjı görünce heyecenlandım.umarım bize de umut olur. tüp bebek yaptırdık.negatif sonuç aldık üstelik eşim tese ameliyatı oldu.şimdi tekrar denemeye cesareti yok eşimin geçirdiği ameliyat yüzünden.lütfen ilacın ismini yazar mısın?görüşmek üzere cvbını bekliyorum.:sinifsinif: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X