- Konu Sahibi Sympathique
mrb dryaaa22 arkadaşım
eşim kendi bulmuş demişsin.ama ilacın ismini yazmamışsın.ismini yazar mısın lütfen ben yeni üyeyim tam siteyi gezmiş değilim senin msjı görünce heyecenlandım.umarım bize de umut olur. tüp bebek yaptırdık.negatif sonuç aldık üstelik eşim tese ameliyatı oldu.şimdi tekrar denemeye cesareti yok eşimin geçirdiği ameliyat yüzünden.lütfen ilacın ismini yazar mısın?görüşmek üzere cvbını bekliyorum.:sinifsinif: :Saruboceq:
canim ya aslinda burda cok detayli bisekilde konustuk resimli falan anlatildi ama sen iyi okumamisin saniirim
o arkadasimiz hamile ve artik hic girmiyo, belkid simdi dogum yapti,ona yazmisin ama ben cevap verim o cunku daha girmez
ilacin ismi tirubulus terrestris
demek senin esninde 0 di ve tup bebek denemisiniz olmaisin ,canim umudunu her zaman yitirme ,bak bu ilacin ismini sorduguna gre bi umut var demektir
arkadas bu ilaci ,bitki ilaclari satan bi yerden almis ama her yerde bulunmuyo isterseniz netten siparis verebilirsiniz
benim esimde burda aldi ama bizimkinin markasi degisik ,bana oyle geliyoki sepe naturel markali daha yararli insallah bulup faydasini gorursunuz
benim esim suan kullaniyo ikinci kutusu ama bizimkinin marklasini degisik oldugu icin cokta umutlu degilim
bak asadaki eski yazdigim yazi ve resmiyle birlikte alinti yaptim
resminde gormus olursun
internet adres istersen sepenaturel.com ordan siparis verin
tamam canim ben ona baktim kirmizi bantli bak su resmini ben koyum
![]()
bak senin dedigin bu
ama o sitede yurt disi olmuyo turkiye icin ,benim bunlari fransiz sitesinden buldum ancak bunlari alabilirim
heralde aynidir ismi ayni ,oda bitkisel ilac ,enerji ilaci gibi bisey
canim ya sonuclarin yarinmi belli olcak hadi insallah hamilesindir, darisi bize ,bak arin benide haberdar et sonucu alinca