Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 21 milyon çıkmış sonuç çokta az değil 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli zaten hamile kalmana benim arkadaşım 6 milyon sperm le hamile kaldı şimdi kizi 3 yaşındaBilgisi olan kimse yok mu![]()
İleri hareketlilikte düşük anladığım kadarıyla. Nasıl artıcak bunlarCnm 21 milyon çıkmış sonuç çokta az değil 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli zaten hamile kalmana benim arkadaşım 6 milyon sperm le hamile kaldı şimdi kizi 3 yaşında
Cnm bnm de eşimin fsh yüksek çıktı fsh yüksek oldugu zman sperm sayısı düşüyor mus dr eşime neofortil,klomen verdi.bide keçiboynuzu özü sabah akşam 1 kasık içiyor hem sayısı hemde hareketliliği için iyi geliyormus faydasını gören çok olmuş kk da.Rabbim bize de nasip etsin insallah sağlıklı bebislerİleri hareketlilikte düşük anladığım kadarıyla. Nasıl artıcak bunlar![]()
Ileri hiza proxeed plus cok iyi geliyor biraz pahali amaİleri hareketlilikte düşük anladığım kadarıyla. Nasıl artıcak bunlar![]()
Amin inşallahCnm bnm de eşimin fsh yüksek çıktı fsh yüksek oldugu zman sperm sayısı düşüyor mus dr eşime neofortil,klomen verdi.bide keçiboynuzu özü sabah akşam 1 kasık içiyor hem sayısı hemde hareketliliği için iyi geliyormus faydasını gören çok olmuş kk da.Rabbim bize de nasip etsin insallah sağlıklı bebisler
Önümüzdeki ay kontrole gideceğiz. Keçiboynuzu aldık kaynat içir dediler. Doğru mu kaynatıp içmek ? Birde incir taze incir mi olmalı kuru incir olur mu ?Canim 1 ay sonra tekrar yaptirin düşüş varsa dikkat edin benim esiminki 135 milyondu 6 ayda 18 milyona düştü
Esini cok iyi besle hizli ilerisi de yavas maalesef gebelige yetmiyor.dr a danışıp proxeed plus alabilirsin. Her sabah esine zeytinyaginda 1 gece bekletilmis 2 ye bölünmüş incir yedir .Bol bol havuc ceviz ve kuru üzüm yedir
Bende 4 milyonla kaldım hareket 0 'di ama yüksektik bitkisellerleBilgisi olan kimse yok mu![]()
Aynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldimÖnümüzdeki ay kontrole gideceğiz. Keçiboynuzu aldık kaynat içir dediler. Doğru mu kaynatıp içmek ? Birde incir taze incir mi olmalı kuru incir olur mu ?
Yukarıda vitaminin adını vermiş arkadaş aynisi benimkide keçi boynuzu pekmezi kesinlikle birde kaynat içir keciboynuzunu bir hafta 2 kere günde bir hafta sonra 1 bardak aksamAynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldim
İsim verebilir misin canım? Bu ay olmasada önümüzdeki aylarda denerizAynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldim
Tamam teşekkür ederimYukarıda vitaminin adını vermiş arkadaş aynisi benimkide keçi boynuzu pekmezi kesinlikle birde kaynat içir keciboynuzunu bir hafta 2 kere günde bir hafta sonra 1 bardak aksam
Cnm bnde çoban çökerten otu aldım onu nasıl yapcam anlatirmisin.eşim klomen neofortil bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bide bu çayı yapayım dedim inşallah hamile kalırım bu ay da son olur bu yaptiklarimAynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldim
Bir tutam cezvede kaynat süzgeçle suz kaynarken içine zencefil tozu ve karanfil at canim bi tık kaynat icirCnm bnde çoban çökerten otu aldım onu nasıl yapcam anlatirmisin.eşim klomen neofortil bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bide bu çayı yapayım dedim inşallah hamile kalırım bu ay da son olur bu yaptiklarim
Kuru inciri ikiye böl saklama kabina zeytinyagi koy icine inciri koy gece bekliycek.Ayni yagi tekrar kullanabilirsin.Keciboynuzu kürü dogru biz de yapmıştık. Saracoglu ndan izle kürü canim yanlis yapmaÖnümüzdeki ay kontrole gideceğiz. Keçiboynuzu aldık kaynat içir dediler. Doğru mu kaynatıp içmek ? Birde incir taze incir mi olmalı kuru incir olur mu ?
Tamam canım teşekkür ederimKuru inciri ikiye böl saklama kabina zeytinyagi koy icine inciri koy gece bekliycek.Ayni yagi tekrar kullanabilirsin.Keciboynuzu kürü dogru biz de yapmıştık. Saracoglu ndan izle kürü canim yanlis yapma