eşim 27 yaşında cnm iki buçuk yıl oldu evleneli ilk yıl düşünmedik ama bilmiyoduk sorun olduğunu.bi kaç ay bekledik olmayınca doktoa gittik ilk eşime bakmadılar keşke baksalarmış zaman kaybetmemiş olurduk.nisanda ameliyat oldu gelişme var diyorlar hatta bugün doktordaydık bi kaç ay daha normal yolla deneyin sonra aşılamayı düşünelim diyor ama biz bir buçuk senedir psikolojik olarak çöktük artık bi an önce olsun istiyoruz çevre baskısıda var tabi.doktora kalsa bi kaç ay daha bekleyin diyo klomene başladım bugün ama tarçın çörekotu bal karışımı yiyorum taze sıkılmış havuç suyu.hayıt tohumu aldım çay gibi demeleyip aç karnına günde 2 kez içiyorum bu akşam bide aç karnına soğanı ince kıyıp somakla karıştırıp yicem.eşimde soğuk pres keçi boynuzu içiyo havuç suyu yine ballı karışımlardan yiyor kırkilit otu içiyo.
Cnm, ameliyat sonrasi gerçekten değerlerde düzelme oldumu? Sayınız,hızlılığı,morfoloji ameloyattan öncesi ve sonrasi nasildi? Bazi ameliyattan oncesi yorumlari okudukca bizimki gercekten cok düşük olduğunu düşünüyorum