Eşimin sperm sonuçlarına göre hamile kalabilir miyim?

Fadimecayci34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
15
1
1
31
Mrb 2 yıllık evliyiz malesef henüz hamile kalamadım. Esimin sperm testi için açıklamada bulunur musunuz?
Hacim 1.2 ml
Hareketsiz %70
Yerinde hareketli %28
İleri hareketli %2
Morfoloji 2
Sperm sayisi 6.8 milyon ( bundan 1 ay önce yaptırdığında 28 milyondu)

Canim.neden 28 milyondan düşmüş ki bukadar 1 ayda? Ml de mi bu yoksa toplammi?
Hemenbkeci boynuzu kurune baslayin bizde devam ediyoruz ama daha olcturmedik 2.ye.

Cnm bizde anlamadık keçiboynuzu kullanıyor sigarayı da bıraktı akzamları arı sütü bal polen karışımıda içiyor. Ama diğerleri yükselmiş toplam sperm dusmus

Cnm bizde anlamadık keçiboynuzu kullanıyor sigarayı da bıraktı akzamları arı sütü bal polen karışımıda içiyor. Ama diğerleri yükselmiş toplam sperm dusmus
Birde bu kullanilan kurler en erken 72 gunde falan sonuc vermeye basliyormus. Spermler kendini ozaman yenilemeye basliyormus canm. Yani senin bugun baktirdigin sperm aslinda 2~3ay once olusan spermler. Oyuzden devam edin bence. Doktor ilac fln yazdimi esine? Bize takviye bir kapsul yazdi onuda kullaniyoruz.

Birde bu kullanilan kurler en erken 72 gunde falan sonuc vermeye basliyormus. Spermler kendini ozaman yenilemeye basliyormus canm. Yani senin bugun baktirdigin sperm aslinda 2~3ay once olusan spermler. Oyuzden devam edin bence. Doktor ilac fln yazdimi esine? Bize takviye bir kapsul yazdi onuda kullaniyoruz.

Proxed plus kullandık ama fayda etmedi bitkilerle fayda gördük

Keciboynuzu . bal Polen arisutu. Birde opstravent diye bir kapsül. Ama birtek o kapsülü duzenli kullanabiliyor. Surekli is seyahatleri cikiyor oyuzden kurleri uygulamak cok zor oluyor :(

Keciboynuzu . bal Polen arisutu. Birde opstravent diye bir kapsül. Ama birtek o kapsülü duzenli kullanabiliyor. Surekli is seyahatleri cikiyor oyuzden kurleri uygulamak cok zor oluyor :KK43:

Esim isyerine götürüyor evicap kapsül atıyor sabahları. Eve geliyor cobancokerten otu kaynatip içiyor sonra kirkkilit otu içiyor akşam da arı sütu bal polen içiyor.
Sigara içiyordu bıraktı sukur

Esim isyerine götürüyor evicap kapsül atıyor sabahları. Eve geliyor cobancokerten otu kaynatip içiyor sonra kirkkilit otu içiyor akşam da arı sütu bal polen içiyor.
Sigara içiyordu bıraktı sukur
Ayy ne guzel bisuru sey yapabiliyosunuz. İnsaallah faydasni görürsünüz düşmesi çok garip. Kac oldu yapali? Dr bi yorum yaptimi bu düşüşe?

Mrb 2 yıllık evliyiz malesef henüz hamile kalamadım. Esimin sperm testi için açıklamada bulunur musunuz?
Hacim 1.2 ml
Hareketsiz %70
Yerinde hareketli %28
İleri hareketli %2
Morfoloji 2
Sperm sayisi 6.8 milyon ( bundan 1 ay önce yaptırdığında 28 milyondu)
Canım teyxemin oğlununda sperm sayısı düşükdü 2 ay keçiboynuzu özü kullandı ertesi ayda eşi hamile kaldı sende dene derim

2 ayı geçti canım doktor ayrıntılı sperm testi istedi bizden. Aşılama yaptırdın mı canım sen devlet karşılıyor diye biliyorum
Yok canm yaptrmadm hic. Daha 1 kez dra gittik esimde sayi ve hiz düşük bende de prolaktin yuksek cikti. Dr degerin düşünce asilama yapalm dedi. Ben ilacla düşrdüm şükür hemen. Esimde ilacni kullaniyor. Dr 2 ay sonra gelin dedi bugun yarn hasta olunca 2 ay dolmuş olacak. Ama esimde gitmek istemiyor hemen aşılama olayna girmeyelm biraz bekleyelm.diye... Kafam.karışık.:(

Back
X