Eşimin sperm sonuçlarına göre hamile kalabilir miyim?

Yok canm yaptrmadm hic. Daha 1 kez dra gittik esimde sayi ve hiz düşük bende de prolaktin yuksek cikti. Dr degerin düşünce asilama yapalm dedi. Ben ilacla düşrdüm şükür hemen. Esimde ilacni kullaniyor. Dr 2 ay sonra gelin dedi bugun yarn hasta olunca 2 ay dolmuş olacak. Ama esimde gitmek istemiyor hemen aşılama olayna girmeyelm biraz bekleyelm.diye... Kafam.karışık.:KK43:
Anladım canım benim eşim istiyor hemen deneyelim diyor ama bitkiler bi bitsin test yaptircaz yine aynı çıkarsa artık tıbbi yönden destek alcaz

Bu da onceki sperm sonucu
Hacim 1 ml
Hareketsiz %87
Yerinde hareketli %12
İleri hareketli %1
Morfoloji 2
Toplam sperm 27.6 milyon

Evt canım öneriyor ama aktardan alıp kırıp kaynayan suda yapın demiş daha sağlıklı olsun diye
Evet canm bende saracoglundan dinledim. Pekmezi de olur soguk sıkım. Ama suyunu kaynatip icerseniz daha etkili dedi. Hemde sekerli olmadigi icin daha saglikliymis. Pekmezi de kullanması kolay ama işte..

Yok ilaç vermedi ama keçiboynuzu kullanmaya devam etsin dedi tüp bebek ile %90 hamilelik olur demis

Sonucta sperm sifir degil tup bebekle tabi ki olur eger imkan varsa.
Dogal yolla zor sadece. Cunku sperm sayisi da az ileri hareket de az.
Rabbim gonlunuze gore versin. Tez zamanda bebeginizi gondersin insallah.

Canım bizimde 75 hareketsizdi ameliyat oldu eşim varikoselden şimdi yüzde 60 hareketsiz bizde keçi boynuzu pekmezi caksir suyu kullandık inşallah sonuçlarımız düzelir 1 senedir uğraşıyoruz bizde

Evet canım vardı çift taraflı varikosel vardı kasımda ameliyat oldu hala beklemedeyiz

Esim isyerine götürüyor evicap kapsül atıyor sabahları. Eve geliyor cobancokerten otu kaynatip içiyor sonra kirkkilit otu içiyor akşam da arı sütu bal polen içiyor.
Sigara içiyordu bıraktı sukur

ben saraçoğlundan dinlemiştim,çoban çökertenle kırıkkilit i aynı anda uygulamayın diye,biri bitsin diğerine başlasın diyordu.

bizde şuanda sabahları zeytinyağında bekletilmiş incir,öğlen e vitamini ,akşam da yemekten önce çoban çökerten kullanıyorz.1 aydan sonra çoban çökerteni bırakıp kırıkkilit e geçicez. zaten kürler aynı anda yapılmıyor diye biliyorum ben de.

İnşallah sonuç alırız hepimiz.

Back
X