Eşimin sperm sonucu iyi, benimde hormon tahlillerimin sadece ikisinde sorun çıktı

dr. hanım ben migren hastasıyım şu an hamilelik olabilir diye ilaç kullanmıyorum bu sabah migrenim tuttu eşim aspirin iç dedi arkadaşlarımda çok sakıncalı sakın içme eqer hamileysen düşer bebeqin aspirin kanı sulandırdıqı için bebekte daha kan pıhtısı olduqu için tutunamaz ve sulanan kan bebeqi düşürür dediler gerçekten aspirin gebeliqin ilk başlarında sakıncalımıdır lütfen acil cevap?

selam geçmiş olsun. endişelenmeyin aspirin mevcut gebeliğinizi düşürmez hatta biz tüp bebek hastalarımızda ya da sık düşük yapan hastalarımızda tedavi amaçlı kullanıyoruz. ama baş ağrınız için parasetamol grubu ilaçları kullanasnız daha faydalı olabilir, gebeliğe de zararı olmaz.

slm dr. hanım reqlime 4 gun var ve bel kemiqinin yanlara doqru olan kısmı şiddetli aqrıyor ve kasıklara vuruyor böyle bu bel aqrısımı yoqsa böbrekmi hamileliqin belirtisi olabilirm

öncelikle merhabalar dr. hanım lütfen bana birseyler söyleyin ben 3 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamıyorum adetlerim düzenli doktora gittim ultrasonda birşey çıkmadı eşimde gitti siperm testi normal dedi ürolog bende ne gibi sorun olabilir korkuyorumda hasteneye gitmeye cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...

slm dr. hanım reqlime 4 gun var ve bel kemiqinin yanlara doqru olan kısmı şiddetli aqrıyor ve kasıklara vuruyor böyle bu bel aqrısımı yoqsa böbrekmi hamileliqin belirtisi olabilirm

selam ağrınızın nedenini anlamak için muyaneye gitmenizi önerebilirim. çünkü kasık ağrısı kadın hastalıkları ie ya da üroloji ile ilgili sıkıntılardan olabilir. adet olmanız gecikir ise ancak o vakit gebelikten şüphe edebilriz.

öncelikle merhabalar dr. hanım lütfen bana birseyler söyleyin ben 3 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamıyorum adetlerim düzenli doktora gittim ultrasonda birşey çıkmadı eşimde gitti siperm testi normal dedi ürolog bende ne gibi sorun olabilir korkuyorumda hasteneye gitmeye cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...

selam mutlaka infertilite uzmanlarına ya da tüp bebek merkezerine başvurun en iyi sonucu böyle alabilirsiniz. yanlış anlamayın bu merkezler ya da doktorlar ille de tüp bebek yapmıyorlar ama çocuk sahibi olamının önündeki engelleri bulmak ve çözmek bizim uzmanlığımızda daha başarılı oluyor. bol şans şimdiden.

Back
X