Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm sonucu kızlar bakar mısınız lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358
Merhabalar kızlar ,
12 yıldır bebek sahibi olmak için denemediğimiz şey kalmadı . eşimin morfoloji ve sperm sayısı sorunu vardı . 2. tüp denememde bir bebeğim oldu ama o da beni bıraktı 11. hafta kalbi durdu . eşime bitkisel kür uyguladım ve test verdi çıkan test sonucuna bakıp yorumlar mısınız lütfen :(

Eki Görüntüle 536647 Eki Görüntüle 536648 Eki Görüntüle 536649

canım sperm sayınız ve hareketliliğiniz gayet iyi...
morfoloji %8 önceden kaçtı bilmiyorum ama düşük genel olarak...
ama morfoloji sorunu olan bi arkadaşım bu forumda 0 morfoloji ile hem tüple hem doğal yolla hamiş olan arkadaşları olduğunu söylemişti...
szin sperm sayınız artmış galiba inş 3. denemeye gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeğin bitanemmmmmm :16:
sen herşeyin en iyisine layıksın rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:

canım sperm sayınız ve hareketliliğiniz gayet iyi...
morfoloji %8 önceden kaçtı bilmiyorum ama düşük genel olarak...
ama morfoloji sorunu olan bi arkadaşım bu forumda 0 morfoloji ile hem tüple hem doğal yolla hamiş olan arkadaşları olduğunu söylemişti...
szin sperm sayınız artmış galiba inş 3. denemeye gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeğin bitanemmmmmm :16:
sen herşeyin en iyisine layıksın rabbim sabrının mükafatını bebişlerinle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:

canım arkadaşım çok teşekkür ederim . evet bizim normalde toplam sperm sayımız 9 milyondu morfolijide 3 tü . kaliteli ve hareketli sperm sorunumuz vardı . çok şükür artış olmuş eşimin doktoru da bu sonucun iyi olduğunu söyledi bugün içime su serpildi . inşl hepimiz tüplere gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırız canımmmmmmmmmmm . Ettiğimiz dualar boşa gitmeyecek bahar belki bugün belki yarın gelecek meleklerimiz canım :(

Back
X