Erkek İnfertilitesi eşimin sperm sonucu yorumlar mısınız.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ozay76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
160
5
68
İstanbul
3 yıldır evliyiz.ben bir kimyasal düşük yaptım.bir de 2.5 aylıkken bebeğin kalbi durdu.kürtaj oldum.benin bütün sonuçlarım normal.eşim de test yaptırdı.sonuçlar şöyle çıktı.lütfen yorum yapın.
volum: 2
görünüm: sarı-opak
vizkozite: 2
likefaksiyon süresi: 60 dakika
pH: 7.5
eritrosit: -
lökosit: 3-4
bakteri: -
aglünitasyon: -
anamoli tipler: -
toplam sayı: 130 mil/ml
toplam motilite: %71
hızlı ileri: %14
yavaş ileri: %53
yerinde: %4
hareketsiz: %29
morfoloji:
normal form: %10
patolojik form: %90

Sperm sayınız iyi fakat morfoloji de sorun var. Kür ve güzel beslenme ile halledilebilir

kür ve beslenmeden kastınız nedir?ne ile beslenilecek.hangi kürler uygulanacak. morfoloji kaç olmalı.çok soru sordum biliyorum cevaplarsanız sevinirim.
Keçi boynuzu kürü c vitamini çinko ve e vitamini icebilir eşiniz . Kahvaltı iyi olacak sebze meyve yiyecek sigara alkol yok. Benim eşimde 8 10 tane sperm vardı ilaç tedavisi ile 250 bine çıktı. Macun hazirlata bilirsiniz aktardan arı sütü polen içeren .

bende eşimin testine baktım da seninkisi daha iyi canım bizim morfoloji %2

morfoloji problem sanırım bizde.gebe kalabiliyorum.ama devam etmiyor.söylediklerini uygulayacağız bakalım hayırlısı.

teşekkür ederim cevap için.morfoloji nasıl artırılır peki canım.ilaçla mı
Valla bizim doktor certix die bi gida tajsiyesi verdi..260 TL ye sldk 2 kutu bitir gel dedi..Ilk kutu yeni bitti..Esim ise yariyo gibi dedi ama bilmiyoruz ben keci boynuzu özüde yediriyorum günde 2 kaşık..Kimisi morfoloji yükselmez diyo kimi yükselir diyo bilmiyorum bence sastım artik..

Allaha kalmış işimiz.yeme içmeye de inanmıyorum.köyde 9-10 çocuğu olan aileler var. hepsi gıdaylamı çocuk sahibi oluyor.İnşallah Allah sesimizi duyar da bebek sahibi oluruz.

köyde 9-10 cocugu olanla herkesın bunyesı bır olmuyo cnm bunuda unutmamk lazım benım arkadasımın esı sıgara alkol baska seyler ne varsa ıctı sımdı hamıle ve cocugu cok sağlıklı.benımkı sadece sigara içiyordu morfoloji %3 cıktı.cok dusuk değil ama sıgarayı bırakacaksın dedı doktor.bünye meselesi bu.bizde sıvılasma 60 dk o sorunmu bılmıyorum hıc

benim eşiminde ileri hızı %15 morolojiside 9 ama ben 2 yıldır hiç hamile kalamadım iki koca kutu vitamin bitirdi 3 ayda değişien bişey yok aşılama yaptııcaz mecburen Allah kimsenin kucağını boş koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…