Eşimin sperm testi anlayan varsa yorumlayabilirmisiniz?

anladım canım kaliteyi artırmanız iyi olmuş.bi üroloji doktoruna gitseniz belki sayıyı yükseltecek vitaminler yazabilir.yine de vakit kaybetmek istemiyosan aşılama yaptırabilirsin çünkü çokta zor bi işlem değil.hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım aynen aşılamayı deniycez 1kere denedik olumsuz oldu

Baş anomalisi yüksekmiş direk tüpe geçin diyende çok
o kadar detaylı bir bilgim yok çünkü eşimin sperm değerleri çok kötüydü,4 kez tüp denedik olmadı.asıl olan doktorunuz ne diyor , anladığım kadarıyla pek güvenememişsiniz.eşinizde varikosel vs yok değil mi?çünkü o da etkiliyor spermleri

o kadar detaylı bir bilgim yok çünkü eşimin sperm değerleri çok kötüydü,4 kez tüp denedik olmadı.asıl olan doktorunuz ne diyor , anladığım kadarıyla pek güvenememişsiniz.eşinizde varikosel vs yok değil mi?çünkü o da etkiliyor spermleri
Doktor tanıdık daha henüz konuşulmadı net bişeye başlayamadık erken diyip duruyor doktor 4 sene olmuş erken diyor yaşımdan ötürü sanırım 22 yaşındayım

Varikosel başlangıcı vardı ağrı falan yoksa ameliyata gerek yok dediler

Doktor tanıdık daha henüz konuşulmadı net bişeye başlayamadık erken diyip duruyor doktor 4 sene olmuş erken diyor yaşımdan ötürü sanırım 22 yaşındayım
Baya küçüksün ama o işler öyle olmuyor işte canım ben de 23 yaşımda doktora gittiğimde acelen ne demişti.şimdi oldum 29..bence beklemeyin ve gerekirse tüp deneyin sonuçta o bile erken yaşta yapılırsa daha iyi sonuç veriyor.yumurtalrın sayısı ve kalitesi yıllar geçtikçe azalıyor maalesef

Varikosel başlangıcı vardı ağrı falan yoksa ameliyata gerek yok dediler
başlangıcı varsa zamanla ilerliyor varis gibi düşün damarlar genişliyor ve pis kan içeride birikiyor.eşimde daha yeni ameliyat oldu ama onun ağrısı da vardı.inşallah ameliyat şifa olur :dua::dua::dua:

başlangıcı varsa zamanla ilerliyor varis gibi düşün damarlar genişliyor ve pis kan içeride birikiyor.eşimde daha yeni ameliyat oldu ama onun ağrısı da vardı.inşallah ameliyat şifa olur :dua::dua::dua:
Ben biran önce başlamak istiyorum sizde varmıydı sorun canım

Rabbim şifa versin cuma gözü suyu hürmetine inşallah güzel haberlerinizi alırız canım 😌🙏

Back
X