- 17 Mayıs 2022
- 526
- 102
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam hareketlilik ve ileri de düşüklük var gibi yani da aşağı doğru ok işareti koymuşlarBence degerler iyi gorunuyor
Evet ama onlarin duzelmesi kolay diye biliyorum bi vitamin takviyesiyle hareketliligi arttirabilirsiniz hemde cok asiri dusuk degilToplam hareketlilik ve ileri de düşüklük var gibi yani da aşağı doğru ok işareti koymuşlar![]()
Evet ama onlarin duzelmesi kolay diye biliyorum bi vitamin takviyesiyle hareketliligi arttirabilirsiniz hemde cok asiri dusuk degil
Baya gec gordum kusura bakma lutfen ileri hareketlilik dusuk toplam hareketlilukte morfolojiniz kacMerhaba bilen birisi bizimkini de yorumlayabilir mi acaba
İleri hareketlilik 10,65
Toplam hareketlilik 12,43
Sınıf (D) (IM) 87,57
Yoğunluk 10,12
Numunedeki toplam 36,43
Yok estağfurullah morfoloji de 7.10Baya gec gordum kusura bakma lutfen ileri hareketlilik dusuk toplam hareketlilukte morfolojiniz kac
Merhaba baya zaman geçmis gebe kalabildiniz mi benimde eşimin değerleri eşinizin değerlerine yakın. Denemediğimiz sey kalmadi siz neler yaptiniz bu süreçte değerlerini düzeltebildiniz miKızlar Merhaba 2 yıllık evliyim. Tekrarlayan 2 düşüğüm oldu. 3 gün önce test verdi eşim bende sıkıntı çıkmayınca beni götürmedi sonuç almak için bugün de telefonun da testin resmini gördüm ama anlayamadım anlayanlar yorum yapabilir mi acaba ?
1 ay önce maalesef ki düşük yaşadım. Eşim ilaçlarını duzenli kullanmadı bende araştırdım onun yerine kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi bitter cikolata ve havuç bu şekilde besleniyoruz. Bu ay da 5.gun gecikmedeyim su gibi akıntı geliyor başka birşey yok bir umut bekliyorum bekliyorum bakalımMerhaba baya zaman geçmis gebe kalabildiniz mi benimde eşimin değerleri eşinizin değerlerine yakın. Denemediğimiz sey kalmadi siz neler yaptiniz bu süreçte değerlerini düzeltebildiniz mi
Pcos falan var mi gecikmen oluyor muydu normalde1 ay önce maalesef ki düşük yaşadım. Eşim ilaçlarını duzenli kullanmadı bende araştırdım onun yerine kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi bitter cikolata ve havuç bu şekilde besleniyoruz. Bu ay da 5.gun gecikmedeyim su gibi akıntı geliyor başka birşey yok bir umut bekliyorum bekliyorum bakalım![]()
Yok normalde günü gününe regl oluyorum düzenli minik bir çikolata kisti var ama reglim düzenliPcos falan var mi gecikmen oluyor muydu normalde
Nasıl dayanıyosunuz 5 gün gecikme var bide ben olsam 100 tane test yapmistim simdiYok normalde günü gününe regl oluyorum düzenli minik bir çikolata kisti var ama reglim düzenli
2 kez düşük yaşadım o yüzden korkuyorumNasıl dayanıyosunuz 5 gün gecikme var bide ben olsam 100 tane test yapmistim simdi![]()
İnşallah bu bekleyişin sonunda çok güzel haberler alırsınız2 kez düşük yaşadım o yüzden korkuyorum2 gün daha beklemeyi düşünüyorum yoksa benimde içim içimi yiyor
Ara sıra bende de oluyor normal canım yerleşiyor bebiş karnınaİnşallah bu bekleyişin sonunda çok güzel haberler alırsınızbende hamileyim ama çok çok yeni kese bile yok daha ama karın ağrım var normal mi sizce
Bol bol Uzan dinlen avakado tüket yerleşmeye yardımcı oİnşallah bu bekleyişin sonunda çok güzel haberler alırsınızbende hamileyim ama çok çok yeni kese bile yok daha ama karın ağrım var normal mi sizce
Amin Allah razı olsun akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi sadece yumurtlama zamanı şeffaftı şuan kremsi gibi bide göğüs hassasiyeti var onun dışında başka belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum hiçAra sıra bende de oluyor normal canım yerleşiyor bebiş karnınahayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen de durumlar ne akıntı falan var mı
Öyle yapıyorum teşekkür ederimBol bol Uzan dinlen avakado tüket yerleşmeye yardımcı o