• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sperm testi

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
Arkadaşlar eşimin spremografi sonucuna bakar mısınız iyi mi bir sorun var mı

Eklentiler

• IMG_0326.webp
    IMG_0326.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_0325.webp
    IMG_0325.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 81
aynı eşimin sonuçları 😂😂 tüm değerleri iyi gayet sağlıklı. sadece sıvılaşma süresi uzun. normalde 20-30 dk olması gerekir eşinizinki 60 dk çıkmış. benim eşiminki de aynı çıktı. idrar yollarında enfeksiyon olabilir benim eşimdeki sorun buydu antibiyotik kullandı. ama gebelik için çok büyük bir sorun değil. sadece doktor bize ilişkiden sonra 1 saat hareket etmeden uzanmamı söyledi 😂 ama dediğim gibi çok büyük bir engel değil. çok etkilemiyor süreci.

aynı eşimin sonuçları 😂😂 tüm değerleri iyi gayet sağlıklı. sadece sıvılaşma süresi uzun. normalde 20-30 dk olması gerekir eşinizinki 60 dk çıkmış. benim eşiminki de aynı çıktı. idrar yollarında enfeksiyon olabilir benim eşimdeki sorun buydu antibiyotik kullandı. ama gebelik için çok büyük bir sorun değil. sadece doktor bize ilişkiden sonra 1 saat hareket etmeden uzanmamı söyledi 😂 ama dediğim gibi çok büyük bir engel değil. çok etkilemiyor süreci.
Teşekkür ederimm🙏🏻🌸 aylardır ilişkiden sonra yerimden kalkmıyorum ama galiba doğal yollarla gebelik şansım yok

Back
X