Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bilmiyorm benim eşimde bugun verdi sonuç yarın inşallah e nabızda görünüyormu peki test sprem sayısı 35 az gibi geldi doktoe ne dedi
Eşinizin ameliyat olması gerekiyor çünkü varikosel olan sperm yapısını bozup sperm leri öldürüyor benim eşimde ameliyat olduEşimde ameliyat derecesinde varikosel de var.
Ameliyat olmadan hamile kalan varmı.
Doktorlar bize olmaz demedi.
İnifortil ilaci verdiler.
Bitkisel olarak keçiboynuzu pekmezi çakışır otu önerdiler kullanan varmi
Bir faydası oldumu sperm hareketliliğindeEşinizin ameliyat olması gerekiyor çünkü varikosel olan sperm yapısını bozup sperm leri öldürüyor benim eşimde ameliyat oldu
3 milyondan 40 milyona ciktiEşimde ameliyat derecesinde varikosel de var.
Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti.Eşimde ameliyat derecesinde varikosel de var.
Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti
Sizin eşiniz değerleri nasıldı.Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti.
3 milyondan 40 milyona cikti
Ne güzel rabbim hayırlı evlat lar nasip eylesin3 milyondan 40 milyona cikti
Amin hepimiz eNe güzel rabbim hayırlı evlat lar nasip eylesin
Testi iki kez yaptık. Birincisi çok fenaydı. 3 bin toplam sperm vardı. Hareketsizdi çoğu. Biz direk ameliyata yönelmedik. Doğal çözümlere başvurduk. Eşim sprmax adında sperm kalitesini arttıcı bir ilaç kullandı. Bir süre sonra tekrar test yaptık ve değerler normale döndü . Özeldeki doktor size dosdoğru söylemiş. Yaptıklarınıza devam edin derim. Ameliyat en son çare.Sizin eşiniz değerleri nasıldı.
Bizim devlet hastanesiydi Ameliyat önerdiler.
Ama devlette özelde eğer sperm kalitesini artırabilirsek varikoselin engel olmayacağı dendi.
Eşime sabahları zeytinyağı incir kürü veriyorum.
Keçi boynuzu pekmezi bugün başladık.
Keçiboynuzu kaynatıp da içiyor
Hamile kalabildinizmi peki doğal yolla. Yani bir aşılma tüp Bebek olmadan.Testi iki kez yaptık. Birincisi çok fenaydı. 3 bin toplam sperm vardı. Hareketsizdi çoğu. Biz direk ameliyata yönelmedik. Doğal çözümlere başvurduk. Eşim sprmax adında sperm kalitesini arttıcı bir ilaç kullandı. Bir süre sonra tekrar test yaptık ve değerler normale döndü . Özeldeki doktor size dosdoğru söylemiş. Yaptıklarınıza devam edin derim. Ameliyat en son çare.
İki sene uğraştık evet doğal yolla kaldım. Bende de birtakım şeyler vardı adet düzensizlikleri, troidim hormonlarımı etkiliyordu, yumurtalarım oluşmuyordu bazı aylar... Siz de bir etken yoksa varikosel problem olmayacaktır inanın.Hamile kalabildinizmi peki doğal yolla. Yani bir aşılma tüp Bebek olmadan.
Bende bir sorun yok bizde iki aydır tedavi oluyoruz bu aya yoğunluk verdik.İki sene uğraştık evet doğal yolla kaldım. Bende de birtakım şeyler vardı adet düzensizlikleri, troidim hormonlarımı etkiliyordu, yumurtalarım oluşmuyordu bazı aylar... Siz de bir etken yoksa varikosel problem olmayacaktır inanın.
Benmde troidumde sknti var acaba nasil anladiniz yumurtlamanizin olusmadigini ..İki sene uğraştık evet doğal yolla kaldım. Bende de birtakım şeyler vardı adet düzensizlikleri, troidim hormonlarımı etkiliyordu, yumurtalarım oluşmuyordu bazı aylar... Siz de bir etken yoksa varikosel problem olmayacaktır inanın.
İnfertilite (kısırlık) bölümüne gidiyordum. Adetimin 2 veya 3 .Günü ve 21. Günü kan vermeye gidiyordum. Kan sonuçlarımdan hormonlarımın bariz bozuk olduğu dolayısıyla rahmimdeki düzeni etkilediğini öğrendim doktordan. troid hormonları etkileyen faktörlerden yalnızca biri. Troid için ilaç kullanmaya başladım. Değerlerim normal seviyelere geldi.Benmde troidumde sknti var acaba nasil anladiniz yumurtlamanizin olusmadigini ..