Eşimin sperm testine bakabilirmisiniz. Bu şekilde olup doğal yolla hamile kalan varmı.

aelk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
83
35
8
20
Q
IMG_20231219_190247.webp

Eşimde ameliyat derecesinde varikosel de var.
Ameliyat olmadan hamile kalan varmı.
Doktorlar bize olmaz demedi.
İnifortil ilaci verdiler.
Bitkisel olarak keçiboynuzu pekmezi çakışır otu önerdiler kullanan varmi

Eşinizin ameliyat olması gerekiyor çünkü varikosel olan sperm yapısını bozup sperm leri öldürüyor benim eşimde ameliyat oldu

3 milyondan 40 milyona cikti

Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti.

Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti

Sakın ameliyat olmasın eşin. Bize de özel hastanede varikosel için ameliyat olmassanız çocuğunuz olmaz dediler direk kapora para mevzularına girdiler. Biz de devlete gittik. Devlet hast. Her şey yolunda ne ameliyatı dedi. Eşim keçiboyunuzu kaynattı içti. Pekmez olarakta bol bol yedi. Alıç ve civan perçemi kaynattı. Sperm değerleride kısa sürede iyileşti.
Sizin eşiniz değerleri nasıldı.
Bizim devlet hastanesiydi Ameliyat önerdiler.
Ama devlette özelde eğer sperm kalitesini artırabilirsek varikoselin engel olmayacağı dendi.
Eşime sabahları zeytinyağı incir kürü veriyorum.
Keçi boynuzu pekmezi bugün başladık.
Keçiboynuzu kaynatıp da içiyor

Sizin eşiniz değerleri nasıldı.
Bizim devlet hastanesiydi Ameliyat önerdiler.
Ama devlette özelde eğer sperm kalitesini artırabilirsek varikoselin engel olmayacağı dendi.
Eşime sabahları zeytinyağı incir kürü veriyorum.
Keçi boynuzu pekmezi bugün başladık.
Keçiboynuzu kaynatıp da içiyor
Testi iki kez yaptık. Birincisi çok fenaydı. 3 bin toplam sperm vardı. Hareketsizdi çoğu. Biz direk ameliyata yönelmedik. Doğal çözümlere başvurduk. Eşim sprmax adında sperm kalitesini arttıcı bir ilaç kullandı. Bir süre sonra tekrar test yaptık ve değerler normale döndü . Özeldeki doktor size dosdoğru söylemiş. Yaptıklarınıza devam edin derim. Ameliyat en son çare.

Testi iki kez yaptık. Birincisi çok fenaydı. 3 bin toplam sperm vardı. Hareketsizdi çoğu. Biz direk ameliyata yönelmedik. Doğal çözümlere başvurduk. Eşim sprmax adında sperm kalitesini arttıcı bir ilaç kullandı. Bir süre sonra tekrar test yaptık ve değerler normale döndü . Özeldeki doktor size dosdoğru söylemiş. Yaptıklarınıza devam edin derim. Ameliyat en son çare.
Hamile kalabildinizmi peki doğal yolla. Yani bir aşılma tüp Bebek olmadan.

Hamile kalabildinizmi peki doğal yolla. Yani bir aşılma tüp Bebek olmadan.
İki sene uğraştık evet doğal yolla kaldım. Bende de birtakım şeyler vardı adet düzensizlikleri, troidim hormonlarımı etkiliyordu, yumurtalarım oluşmuyordu bazı aylar... Siz de bir etken yoksa varikosel problem olmayacaktır inanın.

İki sene uğraştık evet doğal yolla kaldım. Bende de birtakım şeyler vardı adet düzensizlikleri, troidim hormonlarımı etkiliyordu, yumurtalarım oluşmuyordu bazı aylar... Siz de bir etken yoksa varikosel problem olmayacaktır inanın.
Bende bir sorun yok bizde iki aydır tedavi oluyoruz bu aya yoğunluk verdik.
Adet tarihime on gün var. On gündür de ara ara olan kasık ve rahime atan ağrılarım oluyor hafif ağrıli heveslenmek istemiyorum. Tevekkültü Allah diyelim

Ben iki sene sonunda artık kafaya takmayı bıraktığımda hamile kaldım. Adet olduğumu gördüğümde "ah be" derdim normalde. Ama son birkaç ay hiç umrunda değildi. Rahat olun. Bu en büyük tavsiyemdir. Ayrıca teheccüde kalkıp dua ediyordum. O vakitte dualar geri çevrilmez.♥️ tecrübeyle sabit :)

Benmde troidumde sknti var acaba nasil anladiniz yumurtlamanizin olusmadigini ..

Benmde troidumde sknti var acaba nasil anladiniz yumurtlamanizin olusmadigini ..
İnfertilite (kısırlık) bölümüne gidiyordum. Adetimin 2 veya 3 .Günü ve 21. Günü kan vermeye gidiyordum. Kan sonuçlarımdan hormonlarımın bariz bozuk olduğu dolayısıyla rahmimdeki düzeni etkilediğini öğrendim doktordan. troid hormonları etkileyen faktörlerden yalnızca biri. Troid için ilaç kullanmaya başladım. Değerlerim normal seviyelere geldi.

Back
X