Eşimin sperm testine bakabilirmisiniz. Bu şekilde olup doğal yolla hamile kalan varmı.

İnfertilite (kısırlık) bölümüne gidiyordum. Adetimin 2 veya 3 .Günü ve 21. Günü kan vermeye gidiyordum. Kan sonuçlarımdan hormonlarımın bariz bozuk olduğu dolayısıyla rahmimdeki düzeni etkilediğini öğrendim doktordan. troid hormonları etkileyen faktörlerden yalnızca biri. Troid için ilaç kullanmaya başladım. Değerlerim normal seviyelere geldi.
Anladim. Bende liseden beri troid hasimato tanisi koyuldu.. cok senedr ilac kullniyorum suan basen iniyor bazen cikiyor ama 3un altina indirdim fsh lh normal sadece progesteron seviyemin dusuk oldugunu ogrendim yumurtladiktan 21.gun baktrmistim. Umarim bende normal bir sklde gebe kalabilirim 🤲🏻 rrgli gunlerimde degismeye basladi bebek dusundugumden beri rabbim yardimcimiz olsun nediyim

A aelk her gün bir avuç çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği, iki parmak boyutunda bitter çikolata, her gün bir tane muz, sabahları aç karnına bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü şeklinde doğal takviyelere biz sprem sayısı ve hareketliliğini çok güzel şekilde arttırdık. Şimdi eşim çakşır otu suyu içiyor, bende hayıt suyu içiyorum. Eşiniz sigara kullanıyorsa bırakması çok iyi olur. Çünkü sigara sperm morfolojisini kuyruk hareketini vs aşırı etkiliyormus.

A aelk ayrıca eşime de varikosel tanısı kondu. Tanıyı koyan doktor kesinlikle ameliyat önerdi ama biz bir çok doktor görüşü aldık. Çoğunluk ameliyat olmadan doğal şekilde takviyeler ile denemeye devam edin dediler. Ve yazdığım şekilde beslenerek güzel sonuc aldık. Henüz gebelik oluşmadı ama olacaktır inanıyorum. İyi düşüneceğiz iyi olacak Allahın izniyle 🤲

Merhaba eşimin değerleri
A(4+) - İleri Hızlı Hareketli %0
B(3+): İleri Yavaş Hareketli %49
C(2+): Yerinde Hareketli %28
D(1+): Hareketsiz %23
Doğal yoldan hamile kalma ihtimalim nedir

A aelk her gün bir avuç çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği, iki parmak boyutunda bitter çikolata, her gün bir tane muz, sabahları aç karnına bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü şeklinde doğal takviyelere biz sprem sayısı ve hareketliliğini çok güzel şekilde arttırdık. Şimdi eşim çakşır otu suyu içiyor, bende hayıt suyu içiyorum. Eşiniz sigara kullanıyorsa bırakması çok iyi olur. Çünkü sigara sperm morfolojisini kuyruk hareketini vs aşırı etkiliyormusiag

A aelk her gün bir avuç çiğ kavrulmamis kabak çekirdeği, iki parmak boyutunda bitter çikolata, her gün bir tane muz, sabahları aç karnına bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü şeklinde doğal takviyelere biz sprem sayısı ve hareketliliğini çok güzel şekilde arttırdık. Şimdi eşim çakşır otu suyu içiyor, bende hayıt suyu içiyorum. Eşiniz sigara kullanıyorsa bırakması çok iyi olur. Çünkü sigara sperm morfolojisini kuyruk hareketini vs aşırı etkiliyormus.
Elhamdülillah yok sigarası. Birden aşırı kilo aldi ama tatlıya çok düşkün eşim. Kaç ayda ilerleme kayıt ettiniz

A aelk biz 6 ayda başardık ama şöyle ki, önce birini sonra birini denemeye başladık ondan uzun sürdü. Hepsi aynı zamanda kullanılsa daha hızlı sonuç alınır bence

M meliskaya merhaba kesin bir şey demek imkansız. Ama Rabbim ol dedikten sonra olmayan yok. A B C şeklinde değerlerin toplanıp ihtimal yüzde hesaplanıyor bildiğim kadarıyla ama ben onu bilmiyorum maalesef. Bilmediğim şey için yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim aratmasın tez vakitte sağlıkla bir evlat nasip etsin.

Back
X