• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin spermatografi sonuçları

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.695
6.568
158
Merhaba hanımlar
1 senedir çocuk düşünüyoruz henüz nasip olmadı
Eşimin sonuçlarını değerlendirebilir misiniz? İyi mi kötü mü? Şansımız var mı bu değerlere göre?
Teşekkür ederim şimdiden.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-03-14-56-02-366_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2023-11-03-14-56-02-366_com.mi.globalbrowser.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 141
Bana göre de problem yok gibi geldi sadece ileri hareketli %36 biraz spor hareket ile düzelebilir. Hsg filmi cekildiniz mi hiç ? Hsg filminden sonra kanallar açıkken deneyin ben öyle hamile kalmıştım ilk :) doktor tüp bebek ile zor cocugunuz olur demişti bir de.

Bana göre de problem yok gibi geldi sadece ileri hareketli %36 biraz spor hareket ile düzelebilir. Hsg filmi cekildiniz mi hiç ? Hsg filminden sonra kanallar açıkken deneyin ben öyle hamile kalmıştım ilk :) doktor tüp bebek ile zor cocugunuz olur demişti bir de.
Teşekkür ederim :) çok hareketsiz bi hayatımız var dediğiniz gibi olabilir gerçekten. Ben düzenli kontrollerim haricinde çocuk amaçlı henüz doktora gitmedim ben de bu hafta gideceğim bakalım, çok teşekkür ederim :)

Merhaba hanımlar
Eşimin sonuçlarını değerlendirebilir misiniz? İyi mi kötü mü? Şansımız var mı bu değerlere göre?
Sonuç aşırı kötü değil ama ileri hareketli sprem oranını yükseltmek gerekiyor. Eğer eşiniz alkol veya sigara kullanıyorsa hemen bırakmalı. Her gün bir avuç olacak şekilde çiğ (kavrulmamis) kabak çekirdeği yemesi gerekiyor. Her sabah aç karnına iki kaşık keçiboynuzu özü tüketebilirsiniz. Bu özden ayrıca akşamları birer adet keçiboynuzu yiyebilir. Muz ve bitter çikolata potasyum kaynağı olarak etkili besinler arasında. Ayrıca bol bol yeşil sebze tüketmeniz gerekiyor. Biz bu şekilde hem sperm sayısı hem de hareketlilik değerini yükselttik. Umarım sizin için de etkili olur ve gebelik haberinizi okuruz 😍

Merhabalar hsg filmi çekilmişsiniz zor muydu ve regl kaçıncı günü çekildiniz ben amh çekilicem onuda bir dahaki ay beklemeden çekilmek istiyorum

Merhabalar hsg filmi çekilmişsiniz zor muydu ve regl kaçıncı günü çekildiniz ben amh çekilicem onuda bir dahaki ay beklemeden çekilmek istiyorum
Adetinin 5. Gününde gidiyorsun , ben özel merkezde ve özel hastahanede çekildim. İlk hsg filmimde canlı oldu işlem kısa sürdü rahmibize ilaç bastıkları için hafif adet sancısı hissediyorsunuz şişlik falan hissediyorsunuz ilk gün sonra azalıyor yok oluyor. İkincisini de anestezili çekildim o çok rahattı uyudum uyandım :) yine hafif adet sancısı oluyor tabi.
Amh nedir bilmiyorum

Adetinin 5. Gününde gidiyorsun , ben özel merkezde ve özel hastahanede çekildim. İlk hsg filmimde canlı oldu işlem kısa sürdü rahmibize ilaç bastıkları için hafif adet sancısı hissediyorsunuz şişlik falan hissediyorsunuz ilk gün sonra azalıyor yok oluyor. İkincisini de anestezili çekildim o çok rahattı uyudum uyandım :) yine hafif adet sancısı oluyor tabi.
Amh nedir bilmiyorum

Çok teşekkür ederim bende haftaya çekilicem inşallah bana 7. Gün dediler adetin ve dediginiz gibi canlı olucak boşuna anestezi almak istemedim :) amh hormon testi sanırım

Amh nedir bilmiyorum

Son olarak rahatsız etmeden bilginize sıgınsam
Bizimde morfoloji yüzde 3
İleri hareketli 51
Yavaş 47
Hareketsiz 2

Sperm sayısı 36 milyon bilginiz varmı :)

Merhaba hanımlar

Referans aralığı yokmu yanında ? Öyle kıyas daha kolay olur. Sanki hafif hareketsiz gibi.

Son olarak rahatsız etmeden bilginize sıgınsam
Bizimde morfoloji yüzde 3
İleri hareketli 51
Yavaş 47
Hareketsiz 2

Sperm sayısı 36 milyon bilginiz varmı :)
Ben de amh ayrı bir şey sanıyordum ya kan testi bir şey yok onda :)

Morfolojiniz düşük yani sperm anomalisi sınırın altında.. diğer değerler fena değil gibi. Doktorunuz bir şey söyledi mi bu durumla alakalı ? Bu arada morfoloji kolay yeaa diyip bize bir doktor OMEGA hapı vermişti bayağı pahalı bir şey bir de sigarayı bırak kesin düzelir demişti ikisini de yaptık bir etkisi olmadı :)

Back
X