Erkek İnfertilitesi EŞİMİN SPERMİOGRAM TESTİNE BAKARMISINIZ LÜTFEN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.743
53
LÜTFEN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEYİN

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-03-12 at 14.29.23.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 122
Toplam hareketliligin 40'tan büyük olmasi lazim, esinizde 28 cikmis. Ileri hareketliligin 32'den büyük olmasi lazim 21 çıkmış. Sayısı da 15 milyona eşit veya 15ten buyuk olmasi gerekiyormuş 14 çikmış.

Toplam hareketliligin 40'tan büyük olmasi lazim, esinizde 28 cikmis. Ileri hareketliligin 32'den büyük olmasi lazim 21 çıkmış. Sayısı da 15 milyona eşit veya 15ten buyuk olmasi gerekiyormuş 14 çikmış.
Aslında o kadarını anladım ama bu değerlerle gebelik elden edenler varsa yorum yapar diye açtım çok sağolun yine

Reactions: H M
Morfolojiniz sayınız ve hareketiniz düşük. Sayı ve hareketi arttırırsanız şansınız artacaktır.

Hareketlilik morfoloji durumu yavaşlatabilir
Takviye kullanın doktor önerdikleri de olur
Sayı vs de aşırı düşük değil ama morfoloji hareket önemli.. kalan yokmu var çok var sizde de olur nasipse niye olmasın.

doktor sorun yok demiş takviye vs önermemiş

O zaman şöyle söyleyeyim. Bizim sayı 13 14 milyon, hareket sizden biraz yüksek, morfoloji de 2 ama 3 seneye yakındır gebelik oluşmadı. Yani takviye kullanmadan yada bu düşüklüğün nedenini bulmadan uzun seneler geçirebilirsiniz. O yüzden iyi bir takviye protime men, promotil men,proxeed plus gibi. Ekstra e vitamini, keçiboynuzu pekmezi yada kürü yapın derim.

sizin kullandığınız var mı aslında 3-5 aydır keçiboynuzu özü kullanıyorduk ası sütü bal polen falanda belki daha düşüktü bu sayade biraz yükseldi

Her doktora kulak asma erkek doktorların çoğuna göre bunların yükselmesi vs çaresi yok ama senelerce oyalayabiliyor bu durum. Öncelikle tek testle kalmamalı mutlaka 2 3 test aralıkla verilmeli.
Kalınmaz değil ama sayılarınız standartlarin altında ve hızla morfoloji çok önemli.

anladım zaten bu ayın durumuna göre aşılama yapmayı planlıyoruz doktor sorun yok dediği için eşim artık umursamıycak bende bu yüzden çok kızgınım sabahtan beri

anladım zaten bu ayın durumuna göre aşılama yapmayı planlıyoruz doktor sorun yok dediği için eşim artık umursamıycak bende bu yüzden çok kızgınım sabahtan beri
İnşallah hayırlısı olur gerek kalmaz birşeye..
Ama bı iki takviyeden de zarar çıkmaz zannımca hareket düşük çünkü. Sayıyı vs idare edilir de bu sorun çoğu çocuğu olanlarda varmış aslında bazıları bilmeyerek şanslı azınlıkta.. kısmet biraz da yolunuz açık olsun sakin ve morali yüksek tutmakta fayda var her zaman.

aynen öyle teşekkür ederim çok sağolun

sizin kullandığınız var mı aslında 3-5 aydır keçiboynuzu özü kullanıyorduk ası sütü bal polen falanda belki daha düşüktü bu sayade biraz yükseldi
Maxi go şase kullanıyoruz. Oldukça iyi bir içeriği var. Arada keçiboynuzu pekmezi içiyor. Bal polen arı sütüne de yeni başladık.

Bana da nedense doktor sorun yok dememiş eşiniz size öyle yansıtmış gibi geldi.

Bana da nedense doktor sorun yok dememiş eşiniz size öyle yansıtmış gibi geldi.
devlet hastanesinde testi yaptı doktor sorun yok pozisyon değiştirin gibi birşeyler söylemiş yalan söyleme gibi bir huyu yok ama konuda biraz farklı olunca bilemedim ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…