Eşimin stalk hastalığı

Duygu somurusu yapıyor bide. Hem stalk hem duygu somurusu, ıgrenc.
Ne diyim hayırlısı olsun
hahah duygu sömürüsümü oluyor bu bilmiyorum ama samimi gelmişti o an. İş konusundan vurmak istemiyorum nedense ülkenin hali belli çünkü. insanlar intihar ediyorlar. Tabi bu söylenmediğim anlamına gelmiyor.
Ben biraz depresyon görmezden gelme olarak takılayım biraz merak ettireyim

hahah duygu sömürüsümü oluyor bu bilmiyorum ama samimi gelmişti o an. İş konusundan vurmak istemiyorum nedense ülkenin hali belli çünkü. insanlar intihar ediyorlar. Tabi bu söylenmediğim anlamına gelmiyor.
Sen iyiysen sorun yok. Sonucta o hayatı yasayan sensın, ben en fazla fikir verebilirim

Eskilere bakmak, onları merak etmek insani bir şey bence. Merak doğamızda var. Ben de bakarım zaman zaman eskilere. Bir şey hissetmeyeli bir asır olsa da insan merak ediyor. Sonuçta bir zamanlar hayatımızdan geçmiş, iyi kötü yer etmiş insanlar. Eski sevgili olmaları da gerekmiyor. Eski iş arkadaşı, eski dost, eski öğretmen, eski okul arkadaşı vs. Bakıyoruz işte bir şekilde. Bence bu kadar büyütmeyin.

Eve geç gidip hiç muhatap olmadan yemeğinizi yiyin ve o evde yokmuş gibi davranın. İnşallah bir an önce iş bulur da stalk biter.
Peki ben ona söyleyeyim mi biliyorum baktıgını diye. Sabah şöyle bişey oldu ben onun telefonundan ekran görüntülerini aldım onun whatsap ından kendime attım. Daha sonra onun whatsapından kendi konuşmamı komple sildim. Yani telefonunu karıştırdıgımı anladı.Hiç silmiyodu konuşmamızı çünkü sabitliydi yani. Aradı beni neden hep karıştırıyosun telefonumu dedi bi sorun mu var vs bende sorun yok dedim. çünkü akşam sorun çıkmasın istiyorum davetliyiz ya. Gitmemezlik yapmak istemiyorum yani. Ama eve geldiğimizde ne olucak .söyleyeyim mi bunları gördüm falan diye yoksa o zaten anlamıştır diye ben direk kendi kabuguma mı çekileyim
Sen iyiysen sorun yok. Sonucta o hayatı yasayan sensın, ben en fazla fikir verebilirim

Peki ben ona söyleyeyim mi biliyorum baktıgını diye. Sabah şöyle bişey oldu ben onun telefonundan ekran görüntülerini aldım onun whatsap ından kendime attım. Daha sonra onun whatsapından kendi konuşmamı komple sildim. Yani telefonunu karıştırdıgımı anladı.Hiç silmiyodu konuşmamızı çünkü sabitliydi yani. Aradı beni neden hep karıştırıyosun telefonumu dedi bi sorun mu var vs bende sorun yok dedim. çünkü akşam sorun çıkmasın istiyorum davetliyiz ya. Gitmemezlik yapmak istemiyorum yani. Ama eve geldiğimizde ne olucak .söyleyeyim mi bunları gördüm falan diye yoksa o zaten anlamıştır diye ben direk kendi kabuguma mı çekileyim
O anlamıştır elbette ama son kez konuşun ve ondan sonra kabuğunuza çekilin. O bakalım gönlünüzü almak için uğraşacak mı? Pişman mı? Gözlemleyin.

Ben kimseyi merak etmiyorum. Eski sevgilimi de etmiyorum, bakmıyorum da. Şu anki sevgilimin de bakmasını istemezdim. Geçmiş geçmişte kalmıştır bitmiş gitmiş. Hayatımda yeni biri var, onunla hayatımı güzelleştirmeye çalışırım. Bana ne eski sevgiliden carttan curttan. Vallahi bazı insanları anlayamıyorum.

Herkesin yapısı farklı. Öylesine de bakıyor olabilir . Tabi sizin kararınız ama çok bunaltmayın bence. Belki asıl amacı meraktır. Nerede napıyor diye. Yani içten içe merak olabilir. Tabi siz yine gözlemlemeye devAm edin. Anlayış gösteriyorsunuz diye Abartmasın durumu.

Benimki de bakıyordu ilk evlendiğimizde. Bi kaç kere görsün diye bende bakıyomuş gibi yaptım bakmadım sadece isim arattım baktım köpürüyo. Telefonu duvara fırlatınca işin ciddiyetini anladı. Bi daha cesaret edemedi 😬

Böyle durduk yere takip ederseniz yapmayacak olsa bile yapar.yani yapma ihtimalini artırırsınız başka hiç birseye yaramaz bu yaptığınız.ne demişler eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma(esek miydi neydi)
Yanı erkeğe güvenmeyeceksin ama bunu asla belli etmeyeceksin.

Konuşun isterseniz ama tartışmayın, kavga etmeyin. Büyük olasılıkla meraktan bakıyordur. Bu dedikodu malzemesine duyulan merak gibi bir merak bence, yani onu özlediği için ya da hala arzu ettiği için değil. Gereksiz bir şey aslında. Bir süre sonra kendisine de gereksiz gelecek bırakacaktır diye düşünüyorum.

Seni sevdiğine eminsen problem yok , bir söz vardı insan burnunu sildiği mendile bile açıp bakıyor diye😂 bakar yani önemli olan hangi hislerle baktığı. Bende kardeşimin eski nişanlısına açıp bakarım ne yapıyor acaba diye. Bi enayi bulmuş mu diye

Ben asla geçmiş ilişkime bakmam. Aklım onda olmalı bakmam için. İhanet gibi geliyor bana. Yolda gördüğüne ağzı sulanan herifler, eski sevgilisini merak edenler.. Sadakatsizlik aynı. Bir de siliyor ki siz görmeyin. Amaç ne yani madem kötü bir şey yaptığını biliyorsun yapma o zaman. Burada ben de bakıyorum diyenlerin eşleri de baksa ne olur acaba? Eşinizle kavga edin bence kovun evden. O hesabı silsin fake make. Herkes önündeki yemeğe baksın elalemin peşinde koşmasın.

N neyapmaliacaba Canım naptın dünkü daveti atlattığına göre bir gelişme olmuştur diye düşünüyorum
Ben asla geçmiş ilişkime bakmam. Aklım onda olmalı bakmam için. İhanet gibi geliyor bana. Yolda gördüğüne ağzı sulanan herifler, eski sevgilisini merak edenler.. Sadakatsizlik aynı. Bir de siliyor ki siz görmeyin. Amaç ne yani madem kötü bir şey yaptığını biliyorsun yapma o zaman. Burada ben de bakıyorum diyenlerin eşleri de baksa ne olur acaba? Eşinizle kavga edin bence kovun evden. O hesabı silsin fake make. Herkes önündeki yemeğe baksın elalemin peşinde koşmasın.

Selam evet eve geldik bi problem mi var dedi falan bende ekran görüntülerini ona attım. Ben bunlara bakmadım dedi . direk inkar.Bende söylendim işte ama sakin bi şekilde biraz aşağılayarak. Sonra ekran görüntülerini benden kendine atıp konuşmalarımızı sildin yani dedi kendi telefonunu duvara fırlattı. hatta bana gelebilirdi yani duvarda oyuk oluştu. Sonra ben haram olsun herşey burnundan gelsin nankör herif dedim kalktım duşa girdim sonrada yattım. Sabah kalktıgımda yanımdaydı. bende etrafta güzel olan ne varsa topladım kitaplarım çiçekler fotograflar banyodaki ıvır zıvırlar buzdolabındaki magnetler falan küçük odaya koydum . neden böyle bişey yaptım bilmiyorum ama haketmediğini düşündüm sanırım. yüzüğümü unutmayayım diye biyere koyar hep yine oraya koymuş . güya takayım diye. evden çıktım. uyandığında fotograf atmış buralar neden böyle diye bi kaç kez aradı en sonda . Amaaan keyfin bilir... yazmış. şuan böyle

Selam evet eve geldik bi problem mi var dedi falan bende ekran görüntülerini ona attım. Ben bunlara bakmadım dedi . direk inkar.Bende söylendim işte ama sakin bi şekilde biraz aşağılayarak. Sonra ekran görüntülerini benden kendine atıp konuşmalarımızı sildin yani dedi kendi telefonunu duvara fırlattı. hatta bana gelebilirdi yani duvarda oyuk oluştu. Sonra ben haram olsun herşey burnundan gelsin nankör herif dedim kalktım duşa girdim sonrada yattım. Sabah kalktıgımda yanımdaydı. bende etrafta güzel olan ne varsa topladım kitaplarım çiçekler fotograflar banyodaki ıvır zıvırlar buzdolabındaki magnetler falan küçük odaya koydum . neden böyle bişey yaptım bilmiyorum ama haketmediğini düşündüm sanırım. yüzüğümü unutmayayım diye biyere koyar hep yine oraya koymuş . güya takayım diye. evden çıktım. uyandığında fotograf atmış buralar neden böyle diye bi kaç kez aradı en sonda . Amaaan keyfin bilir... yazmış. şuan böyle

Keyfin bilir ne ya.. Uyuz herife bak. Bence görmezden gel uzun süre.

Merhaba, eşimle bu konu hakkında daha önce tartışmıştık. Fakat dün ve 15 gün önce eski kız arkadaşlarına baktıgını gördüm yine. Şuan bişey söylemedim bildiğimi bilmiyor. 6 ay oldu evleneli, beni sevdiğini hissediyorum ama bu olaylar canımı sıkıyor ve 15 gün önce hiç bakmaması gereken birisine bakmış . o konuda benim kalbimi çok kırmıştı. Bugün sakin kalmak istiyorum çünkü ailemden birinin doğum günü üzmek istemiyorum onları. Daha sonra nasıl davranmalıyım sizce ayrılmalımıyım?
HER KEZ KENDİ KATİLİNÜ MERAK EDERMİŞŞ
MERAKTAN DEĞİL HA SAKIN 🙈😂
Hani ölmüş mü diye

sürekli mi bakıyorsun. Ama bu benim hiç hoşuma gitmiyo rahatsız oldugumu söyledim ona artık kendisinden soguttu bende eski sevgililerime yönelmek üzereyim yani. o yapıyosa seviyodur bende eski sevgilierimi özleyip seviyim diyorum
Eski yerine yenisine bakın derim

Sende olmasin stalk hastaligi. Esin gayet normal göründü .bana. sildigi hesaplari yukleyen sensin. Insan eski kiz ya da erkek arkadasini merak edebilir. Yazismadigi surece
Yok heriff
alkışlayınnn 👏👏👏
Çokk doğru dediniz vallahi
En büyük ihanet yok yav yapmamışımdır o niyetle bakmadımki gbi cümleleri kalpten sinsice geçirip aldatmaktır
Açıkta yapsa daha iyi

Back
X