eşimin şüpheli davranışı

ay tatlım ya ben bilinçli açmadım ama olsun hep kadınlar mı yakalayack morali bozulack kendini yetersiz gibi hissedecek.benim eşim ondan sonra aman yedigne içtigne dikkat etmeler vücudumda sewmedin beğenmedin yer varmı diye sormalar ay ne gülmüştm ozaman

eşimle bu konuda hiç konuşmadım zaten o günkü olaydan sonrada en azından evde nete girmiyo yanına bile yaklaşmıyo
nedense...:44: şimdilik beklemedeyim benim eşim kıvırma işini çok iyi bilir

şüpheli davranış mı!

şüphe kelimesini çoktan geçmiş
...

eşimle bu konuda hiç konuşmadım zaten o günkü olaydan sonrada en azından evde nete girmiyo yanına bile yaklaşmıyo
nedense...:44: şimdilik beklemedeyim benim eşim kıvırma işini çok iyi bilir

benimkide kıvırma işini bildiğini sanır ama,ben kül yutmam,gözünden hal ve davranışlarından gözbebeklerinin küçülüp büyümesinden tut el kol hareketlerinden herşeyiyle anlarım ne b..k yediğini hiç kaçmaz,,,
ama zavallım bazen salağa yatarım anlamadım ayağına yatarım sırf sonraki hatasında yüzüne vurmak için buda bana eğlence oluyo,onun o yüz ifadesine bayılıyoruum

senden korkulur sen iyi çözmüşün eşini benim eşim kıvırma işinde baya iyi çözebilene aşk olsun

niye illaki kötü düşündünüz? belki çok büyük süpriz hazırlıyor o anda görmeni sitemedi adı üstünde süpriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…