iş yerideki bilsayara bak eğer şüphen doğruysa mutlaka bir iz var dır
iş yerine gitmem mümkün değil malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yerideki bilsayara bak eğer şüphen doğruysa mutlaka bir iz var dır
şüpheyle kendını huzursuz etme al karsına sor ne saklıyosun dıye bundan snrada dıkkat et bilgisayar basındayken bıde 27yasemın dogru dıyor casus programı kurabılırsın
casus programı yüklesem anlar bunuda istemem hem evdekinde olsa nolur ki iş yerinde de var![]()
orası oyle ama gormeyen goz katlanırmıs gozunun onunde gızlı kapaklı ıs cevırmesı cok sınır bozucu esın bılgısayar kurdu degılse anlamasına ımkan yok bende kurdum onceden hıc anlamadı benım esım
sorduğumda inkar edecek kesin eyer kanıt bulsaydım onu utandırmak isterdim bu bana yeterdi
ama bulamasamda konuşucam bana karşı inkar bile etse benim bildiğimi bilmesi ona yeter
ya aslında evde pek girmez nete 2 gündür ben evde olmaynca işte şeytan mı dürttü yoksa oyun oynarken sohbet mi ediyo bilmiyorum
şimdi baktım oyun için girdiği siteye bir tane gizem diye birini eklemiş arkadaş olarak belkide onula konuşuyodu:44:
Bak nedıcem denetım masasından ayarlara gır orada cıkısta gozatma gecmısını sıl dıye bır sık var sanırım onu ısaretlemıs esın o ısaretı kaldır
tamam buldum tşkler
Biz kadınlar kendimizi yiyip bitiririz adamlarında umurunda bile olmuyo
hem korkarlar hemde yaparlar
hayır yani korkuyosan niye yapıyon yapıcaksan niye korkuyon![]()
embesıl oldukları ıcın olmasınadama bak ya kalbı duracakmıs korkudan neredeyse katılıyorum cok korkuyolar ama yapacaklarından gerı kalmıyorlar canım erkek mılletının dogasında neyazıkkı tek eslılk yok sureklı bır arayıs ve sureklı baska kadınlarla beraber olma arzularıyla yanıp tutusuyorlar geberesıceler
![]()
farzet kı esın sanalda sızı aldatıyor sız bunu ogrendınız oda sızın bunu ogrendıgınızı ogrendı ısler ıyıce sarpa sarmayacakmı?utandırmak ıstıyorum demıssınız utanacak adam karısını aldatırmı sızce allah askına ne utanması bosanmıcaksanız sızın bıldıgınızı bılmemesı cok dogru olur
offf hepsı mı aynı yaaaa artık cıldırcam valla nefret edıyorum neffretttt![]()
neyazıkkı tatlım neyazıkkı hepsı bende nefret edıyorum kımse ben cok guzelım yada ben kocama sevgılıme guvenırım benı asla aldatmaz demesın salak konumuna duser ne adamlar bılırım ben manken gıbı karısı var adamın yuzune bakılmaz kel gobeklı ayı gıbı ama karısını aldatma pesınde kosuyorlar![]()